rzuq Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Jeden ze sposobow aby zupelnie nie popasc w obled robienia jednej takiej wizki. Narazie ogolny zarys postaci. Chcialbym ja porzadnie zanimowac ale to po wykonczeniu modelu. Poradzcie na co mam zwrocic uwage podczas tworzenia aby nie narobic sobie problemow w pozniejszym riggowaniu (to moj pierwszy projekt tego typu). pozdrawiam rzuq ps. jezeli rendery sa za ciemne badz przydalyby sie siatki walcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
asblaze Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 noooo cień ma jak prom kosmiczny :) Walę ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzuq Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 asblaze: odegra to kluczowa role przy animacji ;D - myslisz ze George Lucas skad wzial pomysl na SW? Link to comment Share on other sites More sharing options...
illy Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 nawet sympatycznie wyglada, tylko troche sam funfel za ciemny jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 rzuq -> ostre :P mi się podoba nawet bardzo. Pokaż model bez tego cienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
streaker Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Sympatyczny zwierzak, napisz co bedzie w animce, chyba że to niespodzianka; aha, jedyne do czego sie przyczepie, to że na pysku ma strasznie ostre krawedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzuq Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 streaker: Wlasnie chodzilo mi o taki efekt. Troche sie to gryzie z reszta ciala ale to wyjdzie w praniu. Co do animacji - chcialbym zrobic krotka zajawke z logiem grupy do ktorej naleze (zajmujemy sie robieniem gry, to dopiero poczatek ale chcemy sie dotrzec, czegos nawzajem sie nauczyc). Marzy mi sie cos a la pixarowska lampka, oczywiscie marzy ;D bo do tego mi daleko. Funfel to 1 propozycja maskotki, bedzie Borus - pluszowy twardziel. edit: Leru - postaram sie cos przyslac dzis wieczorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 leb jak motorowka. ale fajny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacu666 Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Heh lol, czemu dopiero teraz to zauważyłem ? :D Rzuq spiskujesz, nieładnie ;). Modelik super, mam nadzieje, ze wyslesz na GG jakies pomysly co do animki :> :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 no konkretnie mi sie to podoba ;) i ten cien ;) daj siatke to ponajezdzamy ;) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzuq Posted December 2, 2004 Author Share Posted December 2, 2004 Tym razem zarys 2. postaci - Borysa. W ciagu najblizszych dni postaram sie dopracowac siatki i wykonczyc modele (kilka przykladowych min, zachowanie etc)... miejmy nadzieje, ostatnio podubolewam z organizacja pracy. Dzieki wszystkim za koment. kome: siatki beda gdy modele uznam za w miare ukonczone (kiedy rzuce okiem i nie bede musial sobie zakrywac oczu :P ) Gac obiboku, kiedy ja cie ostatnio widzialem przy robocie? ;)> Poki co bardziej podchodzi mi Funfel, za Borysem stoi wiecej znakow zapytania jezeli chodzi o sposob bycia, palete grymasow... czas pokaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 czy to okulary ? - przypomina m itygrysa jakiegoś - fajny... ps. wyrenderuj jasniejsze (ile wielokątów ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badyl Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 hehe przefajne fafkulce w sam raz do zabawenj animacji - powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ufol Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 fafkulce zarombiste funfel bedzie fajnie wyglondał jak z prawej strony (jego prawej) bedzie mu wystawał z pyska jeden kieł - tylko rzeby przypadkiem groźnie nie wyglondał bo ma być funflem nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood_brother Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Ktorys z nich powinien miec dyndajacy jezyk:) A masz juz jakis pomysl na scenariusz?? Ja bym ich widzial jak prowadza "wojne" miedzy soba o to kto jest lepszym przyjacielem czlowieka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
illy Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Borys moglby miec jakis wasy jak to zwierz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 i gałki oczne ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajebiosus Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 luzacki typowo luzacki ale pasuje do takiej animki typu "happy three friends" (hardcorowa bajeczka) w animacji daj mu do lap pistolet i niech rozwala wszystko co mu stanie na drodze ;) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronMacko Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 heeheh fafkulce super czekam z niecierpliwoscia na dalszy ciag... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareG Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Jak na razie ciągle nie mogę się wyzbyć skojarzenia z "Chojrakiem - tchórzliwym psem", a to chyba niedobrze, poczekam jednak na bardziej końcowy wygląd... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacu666 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Rzuq dorób Borysowi wielkie gały i rozbieżnego zeza. Co do Animki to musisz mi napisac na GG jak ty sobie wyobrażasz to logo, bo ja sie pogubiłem :P. Co do mojej pracy... heh wiesz co z tym moim 3d studio sie dzieje ;(. Zaś co do szkiców to ciągle coś męcze, to przy biurku to w klopie... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts