Napisano 2 Grudzień 200420 l Kiedyś zrobiłem sobie to autko ale zapomniałem pokazać. Jak wam sie podoba, albo niepodoba? Pozdr
Napisano 2 Grudzień 200420 l jak dla mnie to jest doprawdy zacne... wszystko eleganckie za wyjątkiem alusów taki materiał że wyglądają jak z plasteliny, poza tym to jesteś moim bogiem... hehe ;-)
Napisano 2 Grudzień 200420 l sie podoba! nawet bardzo! co nie zmienia faktu, ze szyby za przezroczyste... napisz czy renderowales i moze siate pokaz.
Napisano 2 Grudzień 200420 l Autor Wielkie dzięki za odpowiedzi. Renderowałem Vray + bajery w PS. Siateczkę wrzucę jak wrócę do domu. Ale z tego co pamętam to nie jest najpiękniejsza. Ale lepszej wtedy nie umiałem zrobić, teraz zresztą też nie mam cierpliwości. Światła dość prosto wymodelowane + Lens Flare w photoshopie.
Napisano 2 Grudzień 200420 l Bardzo ładne :), może i dałoby się do czegoś przyczepić ale ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne :)
Napisano 2 Grudzień 200420 l Autor Zgadzam się że jest wiele niedociągnięć i niezgodności w kształtach. Ale tak naprawdę bardzo zależało mi na ukończeniu całości. Dzięki jeszcze raz.Pozdr
Napisano 2 Grudzień 200420 l Subaru Impreza - taka jak trzeba... Congratulaciones... Niemal perfekcyjne odwzorowanie oryginału.
Napisano 2 Grudzień 200420 l Ja tam sie nie bede czepiał do niczego, mnnie sie podoba ! Gratulacje pozdr
Napisano 3 Grudzień 200420 l nie no, bomba bombeczka ! ja to bym nawet nie potrafil takiej naklejki na drzwi zrobic :) ale w sumie po to sie ucze :) efekt robi wrazenie
Napisano 3 Grudzień 200420 l Autor Wrzucam siateczkę, Sory za kompresję ale robiłem to tak na szybko. Coś mi się porobiło i nie wiem dlaczego nie mogę zrobić siatki low dla przedniego zderzaka. Oświetlone jest to samą mapą hdri. Pozdr
Napisano 18 Grudzień 200420 l hehe! nie domyśliłbym się że to szyba przednia :D a co do samego modelu to porównywałem ze zdjęciami na google i bravo za odwzorowanie !!!!
Napisano 18 Grudzień 200420 l no mi sie podoba strasznie lubie samochodzikii. tylko antenki mi sie nie podobaja
Napisano 18 Grudzień 200420 l hey wspanialy model, i dobre textury, nic negatywnego bym nie mial, tylko troche sie zastanawiam czemu robic te flare w fotoszopie?? Gratulacje Arthi