Napisano 29 Październik 200519 l no dobra ... render z Vraya ... lol nie smiac sie ... haha bo mi sie wcale jakos bardziej nie podoba ... i chyba nic dziwnego ... sugestie co do renderu mile widziane ... bo z przyjemnoscia podciagnalbym sie w tym troszke ;] pozdrawiam
Napisano 30 Październik 200519 l zipper -->> Za ciekawie to nie wygłądy:) Włączyłeś GI? Bo tak jakby go nie było;) Więc tak: 1. O wiele lepiej będzie wyglądać jak Plane zakryje nawet dalszy background;) 2. W/w włącz GI;) 3. Może daj większy Gloss na obiektyw:) Chyba tyle:) Pozdrawiam
Napisano 30 Październik 200519 l 1. to jest renderek testowy modelu ... nie sceny :P 2. GI jest wlaczone ... tylko oswietlenie z HDRI w rozdzielczosci 24x24 pixele sie nie sprawdzilo bo cienie ... hmm gdzie sa cienie :P 3. gloss ... hmm ... to jest niezly pomysl ... (mimo ze kamerka na "obiektywie?" ma powloke antyrefleksyjna ;]) to powinno podniesc efekt wizualny ... pozdrawiam ;]
Napisano 6 Listopad 200519 l fajne, ale mozesz dac jakis render, bo na gorze to czarno jest od curve's
Napisano 7 Listopad 200519 l Witam Niżej prezentuję model samochodu RC klasy E10. Jeśli chodzi o czas wykonania to było kilka dni :) ale tylko dlatego, że model jest wykonany dokładnie wg planów.
Napisano 9 Listopad 200519 l RA-->oto surface'y :) Próba stworzenia nadwozia Volvo. Docelowo nadwozie będzie zmienione,gdyż próbuję wymodelować usportowioną wersję tego wozu. Proszę o komentarze :) Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200519 l Fajne volvo wybrales. :) Pokaz zwykle wire z Rhino, bo to co podales jest troche nieczytelne. :)
Napisano 10 Listopad 200519 l Storm ... z tym volvo to tak srednio na jeza ... wiele surfow nieprzemyslanych? albo poprostu zalepiales dziory jak sie dalo ... zwlaszcza okolica slupka wyglada na mocno poklepana ... proponowalbym cofnac sie o kilka save'ow i przemyslec jeszcze ten modelik ... bo po ekspoecie bedzie wyladal tragicznie ... RA ... obawiam sie ze to jest zwykly wire z rhino ... tylko ze gestosc isocurve'sow jest porazajaca... pozdrawiam i zycze powodzenia
Napisano 11 Listopad 200519 l Ale mi chodzi o shaded display dokladnie. :) Nieprecyzyjnie sie wyrazilem.
Napisano 15 Listopad 200519 l zamieszczam tutaj bo wkoncu robione na rhino... jakies 10 minut przygotowanie scenki ... i troche czasu na zabawe Vray'em i testy photonow ... pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200519 l dobra to ja pozwole sobie odswierzyc watek....tylko sie nie smiejcie z moich wypocin bo topierwsze rzeczy jakie wogole w rhino mi wyszly jesli tak mozna wogole powiedziec..pierwsze to obiekt przeznaczonny na piorko do tabletu a drugi to proba odwzorowania ogolnego!! ksztaltu glosniczka creativa...jednak nie wiem do konca jak niektore rzeczy sfilletowac:(
Napisano 18 Grudzień 200519 l Hmm... Nie napracowałeś się:) albo raczej napracowałeś bo każdy zna swoje początki z Rhino:P
Napisano 20 Grudzień 200519 l no powiem ci ze raczej napracowalem bo poczatki naprawde nie sa fajne:d...no to dorzucam kolejne wypociny...moze inni beda sie z tego smiali ale ja sie ciesze ze chociaz tak wyszlo...na render w maxie nie patrzcie bo to porazka:)
Napisano 2 Styczeń 200619 l dawno mnie tu juz nie bylo wiec dodam takiego ozecika pul roku ja robilem a to dlatego ze wczoraj ja zmeshowalem i wyrenderowalem dodam ze jest bardzo okrojona z faceow co widac na renderach niestety :)
Napisano 2 Styczeń 200619 l dzieki jeszcze musze zrobic OZhydra ale cos sie zabrac niemoge ;) RA OZ ma naladniejsze felgi bo piekno tkwi w prostocie czy jakos tak :D
Napisano 3 Styczeń 200619 l gdyby nie regulamin to bym napisał pierwsze słowa które padły z moich ust ;) więcej niż ładnie - render powala - szykujesz jakis nowy projekt czy tak do kolekcji wydziergałes ?
Napisano 3 Styczeń 200619 l dajcie spokoj bo w jakis samozachwyt wpadne ;) hindus ta felga mial byc w integrze jak tez wlasnie hydra ktorej nie wymodelowalem do dzisiaj ale to pierwsze tez jest ale nei na tych felgach calkowicie by nie pasowaly :D
Napisano 14 Styczeń 200619 l ee tam bzyku wie co robi ;]. render naprawdę świetny - jak zrobiłeś studio ?
Napisano 16 Styczeń 200619 l az wtyd cos wrzucac po bzyku...ale zakurzylo sie troche wiec posprzatam:)
Napisano 16 Styczeń 200619 l miwt nie przesadzajmy :) jest fajnie tylko dlaczgo zrobiles piecokatne sruby ? :)
Napisano 16 Styczeń 200619 l a jakos tak wyszlo przy testowaniu curv:p...nie pasuja..ale to tylko cwiczenia wiec raczej zostana:)
Napisano 17 Styczeń 200619 l tak ostatnio szalejecie :) to sobie zrobiłem felgę do gallardo :D pozdrawiam
Napisano 18 Styczeń 200619 l za namową dorzucam render, abyście mogli w pełni podziwiać piękno modelu :D to ziarno to miał być metalic na szybko ;) pozdrawiam.
Napisano 18 Styczeń 200619 l Autor gdzie te shadery felg rozdają bo chyba się nie załapałem na tą promocje ;) dajecie czadu, nie ma co :> pozdrawiam