dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 mam nadzieję, że się spodoba ... 3ds max 6 + brazil photoshop
Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 ehhh calkiem ladnie :) pierwszy zdecydowanie lepszy choc kadrowanie mozna by jeszce odrobine zmienic....co do uwag technicznych - oczy i usta troche za matowe...ale dla mnie pracka zdecydowanie na +
Marcin Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 wlosy bys wymodelowal ;] troche za daleko wysuniete ... no ale co tam ... fotka to fotka ;) ogolnie fajnie ... ps. wszedzie bym poznal tego brazilowskiego DOFa ;)
Damian Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 raczej PS + 3ds max i brazil a nie odwrotnie ;):P ale i tak, bardzo ładnie, gratuluje!!!
Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 ehhh a ja na poczatku myslalem ze wlosy modelowales...ale to co i tak mi sie podoba :P
Jander Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 Z początku pomyślałem se że to zdięcie :P. Ale pierwsze bardziej mi sie podoba. Cos mi niegra z ustami ale nie wiem co... Ogólnie bardzo fajnie ci wsyzło. Pozdrawiam.
Marcin Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 hmm ... ogolnie fajnie tylko jeszcze te kontury twazy sa takie ... hmm :/ proste jesli wzorowales sie na kims to ok ale jesli mogl bys to zmienic to dobrze bylo by daj jakies mocniejsze kontury w anatomii twazy ... jak zmarszczki itp przy miejscach gdzie mimika bardziej wygina twarz ... poza tym mysle ze oko jest troche za gleboko ... albo przynajmniej nie oko a ta czesc pod okiem jest za bardzo wysunięta ... tak jak nos troszke duzy ... ale to szczegoly i raczej juz ich nie zmienisz ... no ale naprawde mi sie podoba ... ;)
Pionier Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 Mam wrazenie ze ona jest lysa, te wlosy sa za daleko od glowy imo.. to -. Na + to ze przypomina mi Liv Tylor:). Ogolnie ladnie choc tez mi sie wydaje ze raczej PS + 3DS MAX i brazi:>. Pozdrawiam
Pionier Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 3d czy nie, to chyba nie sa jej wlosy bo wyglada jak po chemiotrepai://
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 siatke kobiety czy włosów ?- bo włosy siatki nie mają ... są shagowskie natomiast jezeli chodzi o rysy twarzy, cofniete oczy itp - wyobraźcie sobie, że ona sie taka urodziła :D - czytaj : kiedyś poprawie
Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 to czemu jak zmienil sie kat patrzenia na 2 obrazku wlosy pozostaly nieruchome ?? :|
Kulki Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 nie mam jakis skojazen typu "lysa kobieta", teksturowanie mi pasi [oprocz galek ocznych] i troche matowo na ustach. jedyne co mocno podpada to za duza odlegosc miedzy kosciami policzkowymi a uszami, to widac szczegolnie na pierwszym sccrenie. ogolnie baaaardzo ladnie
sith_LORD Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 zrób print screena najlepiej .. a propo.. dziurki od nosa takie jakby wywiercone troszki..ale reszta jakoś się broni.. pozr Sith
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 archangel - jak sie przypatrzysz to jednak sie zmienia ale masz racje -wlosy były dodane potem..., niemniej robiłem je sam, tylko oddzielnie ;)
Leru Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 tak, pierwszy render zdecydowanie lepszy. Przyjemna, ciepła kobieca twarz :) jednak zmień temat http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 nie no same wlosy to dla mnie mistrzostwo swiata :) tylko z glowa sie jakos nie komponuja szcegolnie jak ma sie te 2 obrazki przed oczami
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 leru - :| nie nadążam - sorki ale nie czytam co tydzien regulaminu ;)
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 jak juz mówiłem efekt powstaje dlatego ze twarz byla z dofem , a wlosy recznie blurowane. nie wiem po co pokazuje to - powinniscie wierzyc na słowo :P a teraz tylko zepsuje efekt ... robiłem je na szybko, nie potrzebuje narazie pełnych włosów - ale spoko zrobie- bo bede i tak całe ciało robił.
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 b@rdzo mi sie podoba jak zawsze ;) pierwszy render zdecydowanie lepszy od tego drugiego , tylko tylka wloskow kolo ucha i bedzie miod :)
Reanimator Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 Z ust przypominaja Liv Tyler :) Troche oczy ma martwe, bliki nie powinny byc rozmyte.
[HF] Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 Słówko krytyki - może jestem początkujący, ale usta i oczy zdecydowanie zbyt matowe. Można tesh się przyczepić do konturów twarzy, ale tu nie jest tragicznie. Ogólnie - dobra robota. Gratuluję...
tadzik Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 a mi cos z tym nosem nie pasuje... faktycznie te dziurki jak wywiwiercone... ale ja juz nie oceniam modelu tylko ta pania jakby byla zywa... (upraszam o nie wiercenie dziur w zywych organizmach :D )
h4sh Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 fajne , tylko oczy martwe.... nie wiem czy tak bylo w referkach, ale wydaje mi sie ze byloby lepiej gdyby minimalnie poszerzyc twarz. dodaj troche wlosow przed uchem albo chociaz troche na uchu, wtedy wlosy i glowa beda stanowic calosc.
Damian Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 eee ja bym dodał troche włosów W uchu ;P:):):)
Damian Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 ale i tak mam wielką prośbę, pokaż siatkę w celach dydaktycznych oczywiście, najlepiej przed i po zagęszczeniu.
Marcin Y Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 nie trać czasu na siatkę tylko ciało modeluj!! ;))) mnie też się skojarzyła z Liv Tyler ale mnie się Liv Tyler nie podoba no ;( fajna mordka ;) tylko coś jakby ... hmm ale nie wiem co więc fajna ;)
Neverwhere Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Troszke niewlasciwe wydaje mi sie polaczenie nosa z policzkiem... w rzeczywistosci jest duzo bardzie lagodne, Natomiast ladna glebie oka mozna uzyskac materialem raytracowanym z odbiciem bialego ekranu (boxa) zamiast zwyklego silnego specular'a + troche nienaturalna w animacji, ale jakze efektowa przy pojedynczych renderach "szklanka" w oku. Teksturowanie - miodzio...
Gość User190 Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Ooo.. bardzo pozytywne wrażenia :) Szkoda tylko, że ma troszkę przejaskrawione proporcje :( Ale ogólnie na pierwszym renderzetego nie widać i jest ładnie :)
Leru Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 David -> toć to reguła stara jak świat :P, jasno i treściwie określasz w temacie co znajdziesz w wątku.
dawid Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Napisano 6 Grudzień 2004 oj było przeciez napisane character 3d : :/ no ale nieważne; wszak już poprawiłem.
Yansen Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Dla mnie totalny odlot. I chyba musiał bym mieć odlot rzeby coś takiego zrobic :-(
Tr3sor Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 fajna super soper x2 :) pracka wpozo zdecydowanie 1 fota
Ana Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 no cos pieknego :D, mi bardzo przypomina połaczenie liv tayler z kate blanchet, oczeta sa troche nie takie, za ostre w kacikach
Rekomendowane odpowiedzi