dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 mam nadzieję, że się spodoba ... 3ds max 6 + brazil photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 ehhh calkiem ladnie :) pierwszy zdecydowanie lepszy choc kadrowanie mozna by jeszce odrobine zmienic....co do uwag technicznych - oczy i usta troche za matowe...ale dla mnie pracka zdecydowanie na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 wlosy bys wymodelowal ;] troche za daleko wysuniete ... no ale co tam ... fotka to fotka ;) ogolnie fajnie ... ps. wszedzie bym poznal tego brazilowskiego DOFa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 raczej PS + 3ds max i brazil a nie odwrotnie ;):P ale i tak, bardzo ładnie, gratuluje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 ehhh a ja na poczatku myslalem ze wlosy modelowales...ale to co i tak mi sie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jander Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Z początku pomyślałem se że to zdięcie :P. Ale pierwsze bardziej mi sie podoba. Cos mi niegra z ustami ale nie wiem co... Ogólnie bardzo fajnie ci wsyzło. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 hmm ... ogolnie fajnie tylko jeszcze te kontury twazy sa takie ... hmm :/ proste jesli wzorowales sie na kims to ok ale jesli mogl bys to zmienic to dobrze bylo by daj jakies mocniejsze kontury w anatomii twazy ... jak zmarszczki itp przy miejscach gdzie mimika bardziej wygina twarz ... poza tym mysle ze oko jest troche za gleboko ... albo przynajmniej nie oko a ta czesc pod okiem jest za bardzo wysunięta ... tak jak nos troszke duzy ... ale to szczegoly i raczej juz ich nie zmienisz ... no ale naprawde mi sie podoba ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Mam wrazenie ze ona jest lysa, te wlosy sa za daleko od glowy imo.. to -. Na + to ze przypomina mi Liv Tylor:). Ogolnie ladnie choc tez mi sie wydaje ze raczej PS + 3DS MAX i brazi:>. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 fajnie :D ale te wlosy są 3d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 buhaha :P ale wtopa ;) pokaz siatke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 3d czy nie, to chyba nie sa jej wlosy bo wyglada jak po chemiotrepai:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 siatke kobiety czy włosów ?- bo włosy siatki nie mają ... są shagowskie natomiast jezeli chodzi o rysy twarzy, cofniete oczy itp - wyobraźcie sobie, że ona sie taka urodziła :D - czytaj : kiedyś poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 to czemu jak zmienil sie kat patrzenia na 2 obrazku wlosy pozostaly nieruchome ?? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 nie mam jakis skojazen typu "lysa kobieta", teksturowanie mi pasi [oprocz galek ocznych] i troche matowo na ustach. jedyne co mocno podpada to za duza odlegosc miedzy kosciami policzkowymi a uszami, to widac szczegolnie na pierwszym sccrenie. ogolnie baaaardzo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 zrób print screena najlepiej .. a propo.. dziurki od nosa takie jakby wywiercone troszki..ale reszta jakoś się broni.. pozr Sith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 archangel - jak sie przypatrzysz to jednak sie zmienia ale masz racje -wlosy były dodane potem..., niemniej robiłem je sam, tylko oddzielnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 tak, pierwszy render zdecydowanie lepszy. Przyjemna, ciepła kobieca twarz :) jednak zmień temat http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 nie no same wlosy to dla mnie mistrzostwo swiata :) tylko z glowa sie jakos nie komponuja szcegolnie jak ma sie te 2 obrazki przed oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 leru - :| nie nadążam - sorki ale nie czytam co tydzien regulaminu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 jak juz mówiłem efekt powstaje dlatego ze twarz byla z dofem , a wlosy recznie blurowane. nie wiem po co pokazuje to - powinniscie wierzyc na słowo :P a teraz tylko zepsuje efekt ... robiłem je na szybko, nie potrzebuje narazie pełnych włosów - ale spoko zrobie- bo bede i tak całe ciało robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 b@rdzo mi sie podoba jak zawsze ;) pierwszy render zdecydowanie lepszy od tego drugiego , tylko tylka wloskow kolo ucha i bedzie miod :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 mi sie bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Z ust przypominaja Liv Tyler :) Troche oczy ma martwe, bliki nie powinny byc rozmyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[HF] Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Słówko krytyki - może jestem początkujący, ale usta i oczy zdecydowanie zbyt matowe. Można tesh się przyczepić do konturów twarzy, ale tu nie jest tragicznie. Ogólnie - dobra robota. Gratuluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 a mi cos z tym nosem nie pasuje... faktycznie te dziurki jak wywiwiercone... ale ja juz nie oceniam modelu tylko ta pania jakby byla zywa... (upraszam o nie wiercenie dziur w zywych organizmach :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 fajne , tylko oczy martwe.... nie wiem czy tak bylo w referkach, ale wydaje mi sie ze byloby lepiej gdyby minimalnie poszerzyc twarz. dodaj troche wlosow przed uchem albo chociaz troche na uchu, wtedy wlosy i glowa beda stanowic calosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 eee ja bym dodał troche włosów W uchu ;P:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 ale i tak mam wielką prośbę, pokaż siatkę w celach dydaktycznych oczywiście, najlepiej przed i po zagęszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 nie trać czasu na siatkę tylko ciało modeluj!! ;))) mnie też się skojarzyła z Liv Tyler ale mnie się Liv Tyler nie podoba no ;( fajna mordka ;) tylko coś jakby ... hmm ale nie wiem co więc fajna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverwhere Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 Troszke niewlasciwe wydaje mi sie polaczenie nosa z policzkiem... w rzeczywistosci jest duzo bardzie lagodne, Natomiast ladna glebie oka mozna uzyskac materialem raytracowanym z odbiciem bialego ekranu (boxa) zamiast zwyklego silnego specular'a + troche nienaturalna w animacji, ale jakze efektowa przy pojedynczych renderach "szklanka" w oku. Teksturowanie - miodzio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 Ooo.. bardzo pozytywne wrażenia :) Szkoda tylko, że ma troszkę przejaskrawione proporcje :( Ale ogólnie na pierwszym renderzetego nie widać i jest ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 David -> toć to reguła stara jak świat :P, jasno i treściwie określasz w temacie co znajdziesz w wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 :D Bardzo ładnie/na. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 oj było przeciez napisane character 3d : :/ no ale nieważne; wszak już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 oczy wyszly ci pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Mi sie podoba cała twarz, jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 a dzie reszta ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 no i co z tą siatką?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 no wlasnie ? poplątala sie ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 juz daje, przepraszam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Dla mnie totalny odlot. I chyba musiał bym mieć odlot rzeby coś takiego zrobic :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr3sor Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 fajna super soper x2 :) pracka wpozo zdecydowanie 1 fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pradipta Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 awesome, so real. love this work Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 no cos pieknego :D, mi bardzo przypomina połaczenie liv tayler z kate blanchet, oczeta sa troche nie takie, za ostre w kacikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi