Jump to content

Scena 3D: Sasiedzi

dom_in

Recommended Posts

Witam Wszyskich. Po raz piwerszy postanowilem pokazac sie na forum a to dlatego, ze jest to wlasciwie moja pierwsza praca ktora moge komukolwiek pokazac. Modeluje od 3 miesiecy kiedy to Max zupelnie przypadkowo wpadl mi w rece. Prosze wiec o wyrozumialosc :)

Dotychczas siedzilem cicho i przygladalem sie tworczosci innych ale nie moglem nie wpisac sie w temacie o moich ulubionych 2 ziomach. Tez mialem zamiar przeniesc ich na kompa a dokladniej zrobic z nich yomenow. Pomysl mam - z wykonaniem gorzej:/ No nic zycze powodzenia:)

Witam Wszystkich...

wiec... zaanimuje. choc jeszcze tego nie robilem to do odwaznych swiat nalezy.. nie mam ostetnio zbyt wiele czasu wiec pewnie to potrwa ale zrobie co w mojej mocy. Potrzebna mi jednak bedzie wszelka pomoc tych, ktorzy juz cos w ruch wprawiali.

I jeszcze jedno. Wciaz zbieram pomysly na animacje. Piszcie a zrobie wszystko, zebyscie mogli obejzec niepublikowany jeszcze odcinek Sasiadow...

A co do renderu ktory teraz wklejam.. Zrobilem go dzis i z tego co sie wywiedzialem poprzedni nie nadaje sie za bardzo do animacji wiec i Pata zrobie na nowo... A jak sie Mat podoba?

Witam,

Modelik Mata fany tylko rece ma ciut za cienkie a i jeszcze nie mogł bys dac ustawien renderka z tego pierwszego (wiem, wiem dłuzej oblicza) ale tylko obrazek nie musi byc animacja z takimi ustawieniami, bo bardzzzo pasował do klimatu tej bajki, plzz.

A co do scenki to mogłby byc dobry odcinek z kluczem, ktory wpadł do studzienki jak dla mnie bardzo smieszny :)

Powodzenia.

o korde, gratuluje pomysłu z przeniesieniem sąsiadów w trójwymiar, myśle że najważniejsze to uchwycić ten klimat i wyglad lat 80 :] . Modele są dość udane, jeszcze popracuj nad podobieństwem do orginałów. Powodzenia. Zrobienie całego odcinka w pojedynke to duże wyzwanie.

Witam....

No i mamy.. problem. Oszczedzam na poly jak sie da a i tak zaczynam miec watpliwosci co bedzie z animacja... radzcie czego sie ustrzegac i gdzie oszczedzac poly. I moze jeszcze ktos ma jakis "oszczedny" pomysl na trawe... pilnie !! :)

A to powstalo dzis....

pozdro