jaras Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 witam, ta postać jest ( jak na razie) ukończona ... no chyba ,że dacie mi jakieś silne agrumenty :) pozdrawiam i zapraszam do komentowania p.s. wykonana w 3ds max 6 , Vray 1.09 czas renderingu 1:29 , + mały retusik w PSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 a tu z innego ujęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 naprawde bardzo fajne, tylko drażni mnie to niebieskie światło, no ale to moje indywidualne odczucie, co do modelu to na drugim renderku na brzuchu ma takie dziwne zagiecie, jakby była to tkanina, uscisk na mieczu tez ma taki nieśmiały, jakby mu miał zaraz wypaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 no super postac :) ehh czekam na cala scenke :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 nom.postać niezła ,dredy szczególnie.za płaskie usta i nos taki klupowaty ma trochę.pazurów to już Ci się nie chciało mu zrobić:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 wypasiona ... jak wy to robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 streaker- rzeczywiście jest tam coś nie teges na brzuchu ale to może jest jakaś narośl ;) takiemu oblechowi obleci :) smart - dzięki za podpowiedź - nie pomyślałem o pazurach ! poczekam jeszcze na jakieś inne uwagi i może zrobię apdejcik (ale mi się nie chce bo już robię coś innego :) ... no zobaczymy .... dzięki za commentsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 na maxa mi sie podoba, niebieskie swiatlo daje fajny klimat :) pozdrawiam, Kalais Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reVis Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Jakoś dla mnie to on dziwnie trzyma ten miecz... model extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 ... jak by mial go zachwile upuscic:D ale postac bardzo a to bardzo ladna pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Kurde. Wypas ^^. Dodaj jakas scenerie, bo az szkoda marnowac modelu :). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.skibinski Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 OK.Scenka jest spoko naprawdę widać sporo pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 czy ktos wspominał o uszach ?? ja bym cos z uszami zrobił ... klimacik jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Słodziutki, chociaż miecz raczej dziwnie leży mu w dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Bardzo fajna postać. Trochę mi nie leży poza.. taka jakby bez konkretnego celu. Brodę mogłeś dać bardziej rozczochraną a uszy mniej elfickie (bardziej zniszczone, odstające, brzydsze jednym słowem). Klimat jest szkoda tylko że nie zrobiłeś żadnego tła. Ogólnie wrażenia pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van dArc Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Powiedz ile ją tworzyłeś i jak długo siedzisz juz w maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2004 no dobra :) niech Wam będzie , dodałem tło i poprawiłem kilka drobiazgów. Batou- być może nie widać tego tak jak zamierzyłem ale jego poza wynika z tego ,że on wchodzi na schody i obraca się. Taką miałem wizję :) Van dArc - trudno mi powiedzieć ile siedzę nad tą pracą bo robię kilka rzeczy równocześnie :) taki mam system pracy. Lubię się oderwać jak jestem już czymś zmęczony a później wrócić do projektu. Mam świeższe spojrzenie. Co do maxa to siedzę już w nim kilka ładnych lat , nie pamiętam dokładnie ile... od początku jak tylko pojawiła się wersja 3. Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr3sor Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 no teraz zes wymiutl na maksa :D ale ten mieczyk dalej jest jakos zle trzymany ,,dziwnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 powiem jeszcze raz: bardzo fajny klimat... ja bym jakis bardziej upiorny księżyc zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Model bardzo ładny, tylko tło trochę odstaje :/ Zbyt duża różnica w oświetleniu pierwszego planu z dalszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Fajna pracka tylko ten mieczyk troszku dziwnie jest trzymany . No cóż good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 ooo, z tlem tez milutko :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 jak juz ktos zauwazyl znaczna roznieca swiatla miedzy tlem a postacia widac ze montowane w shopie :| po 2 powinien byc przechylony troche w inna strone poniewaz wspominales ze stoi na schodach a schody inaczej sie ukladaja. Ale jest naprawde niezle, wrzuc postac w ta scene i zrenderuj i bedzie miod :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2004 kurde ! Klicek zdemaskowałeś mnie :) owszem , przyznaję że tło było robione w innej scenie i wrzucone jako background do scenki z butcherem. Myślałem że nikt tego nie zauważy ;) niestety problem z tą sceną mam taki że nie potrafię w Vrayu ustawić takiego nocnego oświetlenia z volumerycznym światłem + glow :( efekty są odmienne od moich oczekiwań :( a poza tym nie wiem czy mój komp uciągnie całą taką scenę w 1 przebiegu. Ale z ciekawości spróbuję :) Klicek - jak mi padnie komp to oddasz mi swojego , tego co wygrasz na konkursie empikowskim :) dzięki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 jaras... mam wrażenie że to cosna brzuszku to jest cień jednego z elementów kamizelki, reszta materiału nie rzuca takowego ... może warto mapowac 2stronnie;)?? albo po prostu podmaluj na czarno ;) Poza tym.. jak już pisałem.... rzeźnik pełna gębą... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 co do uwag jak powyzej... tak czy siak jedna z bardziej dobracowanych prac na max3d.pl widac, ze sie przylozyles a to dobrze synu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 FPORZO! :) fajnie wyszedł ten miecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 ja bym na rekomendacje dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 Kulki - taaaatoooo .... nareszcie Cię odnalazłem :) rotfl :) asblaze- ta kamizelka jest mapowana 2 stronnie a cień rzuca właśnie jeden z jej elementów - pas skórzany na przodzie. kolegaalek- bardzo by mi było miło gdyby się tak stało :) ale ... tak się nie stanie :) thx for comments. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Świetna postać :) Najbardziej podoba mi się ustawienie postaci napierwszym renderze i wolał bym zobaczyć tego przyjemniaka w tej pozycji z tłem z ostatniego rendera. Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 postac bardzo fajna , troche dziwnie miecz trzyma jak by mu mial wypasc zaraz tło- dalszy plan najslabszy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YessMasster Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Skąd masz moje zdjęcie? :P. LOL Fajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Bardzo pokazny pan ..pomysl fajny ...no moze zeby takie brzydkawe ...ale !!! On ma sie niepodobac:)!!!...pozytywny wyglad ma ten modelik ,da sie wyczuc wstretny charakter teg typa....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 no bedzie no no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi