rowr Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 hihi ot takie wczorajsze po 3 dniach picia i bez snu tak wyglada czlowiek przy pracy :D
Loozack Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Batou, widać że "masz stajla" ;) pozdrawiam
Stalk Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 kome >> tak palec na stałe. Mam drewnianą rękę i jakoś już tak wyszło :-P A tak naprawdę to razem z Batou instruowaliśmy fotografa jak ma robić zdjęcia.
Leru Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 Hehe... Batou wsadził ręce w kieszenie jak kierownik, widac kto tam rządi ;)
Stalk Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Leru >> niom wiadomo, że Batou rządzi. Wszystkich rozstawia po kątach i ciągle coś tam krzyczy. :-P
Batou Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Leru : Porządek musi być. Jak ktoś się za bardzo wychyla z miejsca wysyłam mojego pomocnika "drewnianą rękę". Palec w oko i mam klijenta z głowy ;)
Ania Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 no chlopaki, macie szczescie ze nie tylko wyglad sie liczy.. najlepiej tu wyglada dzik. dorzucam zdjecie sprzed kilku lat, ale wyglad mi sie od tego czasu nie zmienil, tylko skala. http://fs6.deviantart.com/i/2005/027/7/5/a_i__by_blondynka.jpg edit: teraz powinno dzialac.
Marcin Y Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 zobaczyłem kolegęalka... zobaczyłem rowra... i teraz seryjnie boję się wchodzić na darkcg loll [musisz jeszcze nad sobą popracować rowr żeby przypominać tą mordkę z avatara ;)]
arcade Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Ania - dlaczego mi się twoja fotka nie wyświetla??? To niesprawiedliwe... Zrób z tym coś bo strasznie jestem ciekawy czy bardziej przypominasz czajnik czy postac z szachów na szynach ;) Pliiiiiizzzz!!! :) I nie podrywaj mi dzika na forum!!! On jest już zajęty!!! :D
illy Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 , ale wyglad mi sie od tego czasu nie zmienil, podejzane, podejzane
Ania Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 ziomus, sadzac po minie dzika nie czuje on sie dobrze u ciebie. u mnie by mu bylo lepiej.
Leru Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 Ania C -> jesteś pierwszą odważną Forumowiczką w tym roku, moje gratulacje :) kilka lat tzn ile ? (kilka to pojęcie względne ;) )
streaker Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Ania C -> może jednak coś bardzie aktualnego dasz ? :)
Ania Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 to mniej wiecej jakies 16 lat temu. dam cos aktualnego, ale musze dopiero zrobic zdjecie, a najpierw pojde zjesc obiad.
Marcin Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 a Ania chyba dalej wcina ten obiad bo cos nie widac nic nowego ;]
Pionier Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 faktycznie:), wolabym jednak jakies bardziej wspolczesne foto Ania :D
Wiśnia Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 przeglądając owy wątek, także postanowaiłem zapodać "swoją" fotą, mimo to że chyba nikt mnie stąd jeszcze nie kojarzy:] link jest do servera interii więc może nieraz nie działać, ale jak sie popróbuje kilka razy to odpali http://s3d.w.interia.pl/moje_foto.jpg
Reanimator Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Fatalnie wmontowales to niebo. Niepotrzebnie zreszta.
Wiśnia Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 heheh, to chyba nie dział WIP? więc moja praca tu nie podlega komentarzom:] a tak poważnie to tak na szybciutko wrzuciłem to do psp i pomazałem, bo tamto tło wogóle nie pasowało:]
Ania Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 marcin, obiadem sie trzeba delektowac powoli. salvator, czekam na twoje zdjecie. na razie w mojej wyobrazni istniejesz jako gola baba z stozkowatymi palcami i czerwonym okiem. wisnia, ktora z tych osob to ty? bo rzeczywiscie jeszcze cie nie kojaze. no to macie tu cos aktualnego, wiem ze pieknoscia nie jestem, ale ja sie z tym pogodzilam, wiec wam tez sie uda, nawet jesli oczekiwania niektorych z was byly wieksze. http://fs6.deviantart.com/i/2005/027/6/0/a_i_2_by_blondynka.jpg mam nadzieje ze link dziala.
Pionier Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 no no ladnie :) bardzo ladnie :) ps fryzura tez mi sie podoba:)
Wiśnia Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 wiśnia to ta po środku:] a link przynajmniej mi niedziała, ale może to być wina mojej przeglądarki bo ostatnio jakby miała złe dni
Loozack Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 mi też nie działa :( ani ten ani ten wcześniejszy...
arcade Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 mi też cały czas nie działa :( :( :( Anka chyba nas tylko tak zwodzi. :D Wiśnia - ale to twoje zdjęcie jest zawodowe, normalnie full respect :D Takie laski wyrywac... :D
Ania Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 sproboj tu: http://blondynka.deviantart.com/scraps/ obrazki dwa pierwsze z gory. a jak dalej nie dziala, radze zainstalowac inna przegladarke albo pojsc do okulisty.
kubi Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 rada : zapisz elment docelowy jako :) wiśnia ładne te koleżnki z klasy :)
arcade Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 O! działa! :) To w sumie śmieszny pomysł, żeby swoją fotkę wstawiac do galerii prac :D no ale... Zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałem :) chyba naprawde myślałem że jesteś podobna do czajnika z avataru :)
Wiśnia Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 no mi zadziałało, nie działa tylko jak sie klika łącze, ale fajna fotka Aniu, fajna:D ziomuś i kuba--->a co wy byście zrobili jakby carmen i estella chciały se zrobić z wami fotką???:D:D:D
darkelf Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 aniu: ile masz nowych gg od czasu umieszczenia fotki? ;)
Salvator Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 ...na razie w mojej wyobrazni istniejesz jako gola baba z stozkowatymi palcami i czerwonym okiem. no to skoro wiesz o mnie wszystko, to po co Ci zdjęcie :>
Marcin Y Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Ani po nic ale Ja bym chciał wiedizeć salvator - tak na wszelki wypadek ;) Aniu ładna jesteś po prostu - jeśli można tak powiedzieć [bez ironii i aluzji].
Ania Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 ziomus, to nie jest galeria, to sa scrapsy, tam duzo ludzi nie zaglada. ziomus, interesuje mnie czy ty nosisz takie majteczki jak na awatarze? salvator, nie badz taki wstydliwy, pokaz sie. nikt cie tu nie wysmieje, a jesli jednak, to bedzie to uzasadnione. marcin wiem jaka ladna jestem, niedawno jakis sprzedawca mnie sie spytal czy jestem synem jego znajomego, to mnie potwierdzilo w moim przekonaniu.
Marcin Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 marcin wiem jaka ladna jestem no widzisz ... i nic nie musze mowic ;] a to ja ... jeszcze zrobione w wakacje jak do nas przyjechal zywiec a ten gosc po prawej to Medal z naszego forum bo byl w ekipie ochroniarzy i sie zgadalismy jakos ... padalo niesamowicie (jak widac na spodniach) mialem przemoczona torbe od Minolty i jeden obiektyw prawie sie zrąbał przystojniaki , nie ? ;]
illy Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 fuuuuuj no wiesz co?!?!?!?! a to po lewej na polkach to po nocnej zmianie!?!?!
Knysha Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Hehe xD. Handsome boyz hehe, a te bulteki to napewno po nocnej ;).
Marcin Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 to akurat bylo w tej budce-muzeum zywca ... ;] fajne zeczy tam mają ... nalewaki rulez ... dostalem tyle tych pass`ów na atrakcje od ziomów ze moglem ze strzelac za koszulki ile chce
polka dot Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 dotrzymales terminu Marcin ;) hm niewiele widac na tym foto ale ogolny przynajmniej ogolny zarys mam ;) pozdrawiam
darkelf Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 marcin : ja juz chyba nie bede nic mowil do ciebie, bo sie jeszcze spotkamy na jakichs digiteczach ;).
illy Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 mi juz Leru grozil smiercia na Didżiteczu, za zbyt dlugie posty, bede musial sie ukrywac ;]
Rekomendowane odpowiedzi