Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 102,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Lt.Krysha ->jungle is massiv :D (czy cóś...)

Ania. C -> Noszę tylko na specjalne okazje, kiedy wiem że ktoś to doceni ;D... A powiedz czemu cię to aż tak bardzo interesuje? ;) hmmm...

Napisano

Aniu, milo Cie widziec :) Reszte zreszta tez :)

No, a ja ucze sie mapowania.

Fotke siepnalem w urodziny pare dni temu, co widac po radosnej atmosferze w okolicach zlewozmywaka.

mapowanie.jpg

Napisano

Leander - miales urodziny ? hę ? ale ty jestes ;]

wszystkiego naj tak wogle ;]

Napisano
  • Autor

Leander -> widzał to MareG ? Myślę, że warto pokazać :)

Napisano

ano ;] expozycja jest super ... qrde tylko pozazdroscic foty ;] a MareG bedzie na TAk ;]

jak w forgotten places ;]

Napisano

Dzieki :) Zdjecie dla MareGa za cienkie raczej ;) Robione w starej fabryce kupionej przez warszawską asp. Studentem nie jestem, ale chodze tam porysowac. Kilka budynkow, kilkadzisiat pomieszczen, z ktorych zaadoptowane sa tylko 3. Jakies stare maszyny, pozostawione biura z telefonami pokrytymi gruba warstwa kurzu. Fajny klimat.

Napisano

Leander: Dobre jest, znakomicie skomponowane, ma świetny choć przygnębiający klimat i opowiada pewną historię. W dodatku poszedłeś w mój ulubiony i często stosowany zestaw kolorystyczny:) Mocne kontrasty znakomicie grają ze zdecydowanym oświetleniem nic na siłę nie próbuje się wyróżnić -> zdecydowanie mocne PRO!

Jeśli masz ochotę - zamieść w Poczekalni na http://www.fototok.art.pl

Pozdrawiam

Napisano

Dzieki MareG :) Gadamy i gadamy, a pusto na stronie, wiec dorzucam do kompletu fotki z tamtej sesji i milknę na wieki :) Te biale plamy na twarzy to zabieg czysto kosmetyczny, bo jakos niekorzystnie wyszedlem. Nic tak nie pomaga na twarz jak maseczka z zielonego groszku lub dobry filtr z ps'a ;) Obok kolezanka z zajec, Agnieszka.

zapomniane.jpg

Napisano

Timex Pro Full Wypas Version - 3500$

Cool T-Shirt - 150$

picture of real 'madafaka' staring at you... - priceless ;)

Napisano

Leezack: nie prezentuje Timexa, tylko trzymam kubek z kawa. Prosz mi tu nie imputowac... ;)

Napisano

Dunde: super foto! No i super potomek :D

DruG: Myslales o kierowniczym stanowisku? Moglbys wiele zdzialac tą miną :)

kome: spodnie mamy rzeczywiscie takie same. Byc moze nawet mam na sobie spodnie Agnieszki. Wiesz jaka ta mlodziez rozkojarzona ;)

Napisano

musze powiedziec ze leander, to dopiero grafik z prawdziwego zdazenia. zamiast jakies glupoty w urodziny robic, on sie mapowania uczy. nic tylko podziwiac i nasladowac.

Napisano

No dobra, skoro juz sobie tu troche siedze, ogladam fotki, a nawet uczestnicze w bitwie to postanowilem ze wrzuce i swoja fotke :)

To ja, kilka minut po pobudce, bez makijazu i takich tam, zwroccie uwage na ten entuzjazm w oczach :D

mirach-rano.jpg

Napisano
zwroccie uwage na ten entuzjazm w oczach :D

I pytanie samo sie nasuwa 'co ja tu robie?!' ;)

Napisano

Dzisiaj miałem dokladnie taką pobudke :D

"Co ja tutaj robie ? Dlaczego musze pisac tą cholerną prace na studia?" :D

Napisano

drug :) masz taką szyderczą minę na tym zdjeciu :D zawsze tak? :) hyhy

leander: jakim pstrykaczem robisz? :) zdjecia extra, maja klimat... a boxa czym mapowales? Unwrap czy UVW hehe

mirach: entuzjazm faktycznie jest :) nawet mi sie udzielil :) hej!! widac nawet poczatki zarostu :D hehe - no offense

Dunde: zdjecie jak z reklamy :) teraz tylko czekac az bedziesz potomkowi pokazywal biegające "słoniki" :) (żołnieże! maski włóż!!, biegem marsz...)

greets

Napisano
drug, masz taką szyderczą minę na tym zdjeciu. zawsze tak?

Nie, nie zawsze;)

drugPolite.jpg

Napisano

Quadysz: Ta... poczatki zarostu spowodowane sa awersją do golenia sie... chociaz zarostu tez nie lubie :D

Napisano

DUNDE -> o kurcze, ale fajna fota... Aż przez chwilę sam zapragnołem zostac tatą :) Ale już mi przeszło :D (uff...)

Leander -> a już sie bałem że to fotka z twojej chaty :D już nawet cię bułką chciałem ratowac :)... "ta dzisiejsza młodzież taka rozkojarzona" - no ja to nie wiem co wy tam na tym ASP wyprawiacie ;)

mirach -> uh, ogól się czasami, to każda laska będzie twoja :D Zauważyłem niezwykłe podobieństwo twojego zarostu do twoich brwi. :)

Napisano

Drug jakoś groźnie wygląda z tej perspektywy... dlatego ja wolałem go nie komentowac :) I jeszcze to spojrzenie psyhopaty... aż ciary przechodzą :D

Napisano

Postanowilem sie pokazac (dorwalem aparat, co prawda marny, ale widac ogolny zarys fotografowanego obiektu:))

Oto ja:

AAAA0002.JPG

Wlosy sa dopiero w mniej wiecej polowie zamierzonej dlugosci:)

A tutaj dowod mojej swietosci:) (aura)

AAAA0028.JPG

Napisano

leander kiedys wygladalismy podobnie, tylko ze ja wiekszy jestem ;)....

tak kiedys wygladalem klatki z filmu:

a1.jpg

i jeszcze z innego: (ech trudno byc vipem)

a2.jpg

Napisano

misiekhc: hehe, dobre :D Niezle zakrecony klimat :) Cos jak "Fear and Loathing in Las Vegas" z Deppem. Az sie boje pytac ile razy powtarzaliscie ta ostatnia scene :)

blood_brother: przypominasz mi tego kolesia ze "Złodzieja życia". Tego seryjnego morderce ;)

Napisano

hehe leander nikt jeszce nie porownal tego tak, ale klimat jest zdeczka zakrecony...

...nie powtarzalismy ani razu:D

a tu skriny z programu z nami:D:

a3.jpg

Napisano

-> empeck

ale ona urosła! Pamiętam Twoje szkice tej małej osóbki:) na f3dbb dawno, dawno temu!

Ale ten czas leci!

Pozdrawiam

Napisano

-> empeck

ale ona urosła! Pamiętam Twoje szkice tej małej osóbki:) na f3dbb dawno, dawno temu!

Ale ten czas leci!

Pozdrawiam

Napisano

empeck: Normalnie wygladasz jak na avatarze.

Synka to bys pewnie Max nazwal;)

Masz swietna coreczke powaznie:)

Napisano

goomisiu, milo Cie widziec, Tomek jestem pfiade.gif

Z Warszawy..

wzrost - 182 cm

obwod bicepsa - 32,5 cm

bez nałogów