leander Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Hehe, strach dziś zdjęcia wrzucać :) Ania C czuwa :D
AGmakonts Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Matko!! takich chatów to i ja nie robilem Leru będzie miał co robić
illy Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 odpowiedz na pytanie Loozacka i reszty: nie, nie sse ;p Ale przydatny jest ;p Gorzej jak sie cos je i kulka znajdzie sie pomiedzy zebami, wtedy tylko czuc trach :p
Loozack Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Illy, ja nie mam kolczyka i też nie sse... nie ssam... ale pomówmy lepiej o dziewczynach ;)
illy Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 proste rozwiazanie: zrob sobie :) A bit of pain and the rest is the pleasure ;p
Baldack Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 ciekawe:D niech "Adek" wrzuci sowjego Fota:D
Knysha Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Muah. To ja sie znowu przypomne ;). Wczorajsza impreza [18-stka... znowu ten sam lokal... to sie powoli staje moim drugim domem hehe ;)]. Ale sobie fryzure walnalem, nie ma to tamto ;).
AGmakonts Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Knysha - tylko się tam przypadkiem nie przeprowadzaj bo na forum nie będziesz na forum uczęszczał;) a tak do opisu to nie przypadkiem SOAD?
Knysha Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Tak, System Of A Down - Chop Suey. :) Raczej sie nie przeprowadze, ale wszystko mozliwe ;).
Bill Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Knysha, jakas panewka Ci ze stawu biodrowego wyskoczyla, czy to moze kolezanka jakas pod koszulą? ;)
Knysha Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Bill - skadze tam znowu ;). Koszula sie tylko tak ulozyla :)
polka dot Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 ehh knysza tyle pijesz widze chyba sie przestane z toba kolegowac!
razor Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Knysha, jak to SOAD w podpisie to radzę uważniej przysłuchać się słowom w tym utworze........... :P
Knysha Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 kome - oO?! Ja pije?! No cos ty ;ffff. razor - heh wiem :). Podoba mi sie ta piosenka =P ... I don't think you trust in my Self-righteous suicide, I cry, when angels deserve to die In my self-righteous suicide, I cry, when angels deserve to die In my self-righteous suicide, I cry, when angels deserve to die ... Oh, trust in my, self-righteous suicide I cry when angels deserve to die In my self-righteous suicide Why cry when angels deserve to die...
TouchThis Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Jak straszyć to na calego i wszędzie czyli uwaga bo umieszczam zdjęcie 1. Uczyłem sie chodzić 2. Uczyłem sie trzeźwieć w czasie poniżej 30 minut Teraz mam nieco inny fryz i nowe okulary ;] węższe i bardziej kanciaste Ale głupi ryj dalej taki sam
mkk3a Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 co prawda to już prawie roczne zdjecie, ale co tam... jedyne co, to teraz mam dluzsze włosy :)
MF Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 A co ty tam w lewej kieszeni chowasz :] ? Jakas bron ;) ?
Knysha Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Widac, ze gracze komputerowi ;]. Jeden zgarbiony, drugi o kulach, trzeci dres, czwarty skejt, piaty sobie za wysoko spodnenki podciagnal xD no i nasz Klicus ;] - mine masz jakbys chcial pyknac fotografa ;> ;]. BTW. Jaki to turniej i czego robisz kryptoreklame GamesNetowi ;]?
Pionier Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 hehe, a gdzie Jarka zostawiles ;):D? a to w kieszeni to pewno ten ktorys dodatkowy kosmiczny czlonek :D
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Pionier to mogl byc czlonek ktos tym z koleji ale rownie dobrze mogl to byc moj portfel ;) no ale reszte dopowiedzcie sobie sami :D Jarek to ten w niebieskiej ! ALE to nie tan nasz Jaras ten nasz Jaras jest one and only :) To jeden z wiekszych turniejow w polsce w csa w szczecienie ... udalo sie nam zajac 5-8 miejsce ( dlatego 5-8 bo meczy o dalsze miejsca sie nie rozgrywa) A krypto reklame robie gejmsnetowi dlatego ze to moi dobzi znajomi poprostu ... :) ale i tak wole serwy pifpafa 20 pinga
asblaze Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Klicek..... ale ty paskudny jesteś ;) Dobrze , że twoje modele niepodobne ;) Pozdrawiam ... i czekamy na nie z niecierpliwoscią ;)
TouchThis Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Klicek..... ale ty paskudny jesteś ;) Dobrze , że twoje modele niepodobne ;) Pozdrawiam ... i czekamy na nie z niecierpliwoscią ;) To było perfidne :P
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Leru tez sie nad tym zastanawiam :) Asblaze - hehe ;) TouchThis - on tylko zartowal przynajmniej tak sie zdaje ;) bo mnie jeszcze w kompleksy wpedzicie :D
jaras Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 Klicek - nie martw się , asblaze żartował ;) asblaze - aleś stary zasunął text ;) Leru - bardzo dobre pytanie :D Pionier - specjalnie dla Ciebie wrzucam swoje zdjęcie (z moim berbeciątkiem) , wybrałem takie gdzie jestem trochę opalony bo na codzień wyglądam jak własna ciotka tzn. blady, zmizerowany z podkrążonymi oczami od gapczenia w monitor :eek:
Hindus Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 http://www.plastiq.webd.pl/works/photos/les_photo_02.jpg plastique - co to za bluza/kurtka jakiś orginał ? fajna :]
asblaze Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 Klicek.... ja zawsze żartuję... jeśli się obraziłeś.... to najmocniej przepraszam :) Zawsze z siebie się śmieję... wiec z innych tymbardziej ;) Pozdrawiam "Piękny" asblaze heeeheehe
Hatred Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 heheh actimel group na monitorku :) alescie sie dpobrali panowie :D
Plastique Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 plastique - co to za bluza/kurtka jakiś orginał ? fajna :] hehe czy orginał? no jasne, drugiej takiej nie widziałem ;) niewiem dokładnie ale chyba moj stary z enerde ją przemycił kiedyś :P ;)
KLICEK Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 "Klicek.... ja zawsze żartuję... jeśli się obraziłeś.... to najmocniej przepraszam :)" oszalales ?:) jak w ogole mogles pomyslec ze sie obrazilem, wiedzialem ze sobie jajka robisz :D a 2 to to ze nie jestem myster juniwers to zdaje sobie sprawe ;) Jaras widze ze piekna pani rosie :)
jaras Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 :) ahahahaha :) dobre !! cool !! pozdrawiam p.s. a w tym avatarku to Ty ? jeżeki tak, to witaj w klubie ! :)
Hatred Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 hehe niestety to nie ja :D tylko muj kumpel z majtkach na glowie :) hehe ale ja duzo pikniejszy nie jestem :) Jaras a ty dlugo siedzisz w CG? bo po twazy widac doswiadczenie :D
leander Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 Ano jaras widac, ze z niejednego pieca chleb jadles :) Co Wy do KLICKA macie? Chlop tam najsympatyczniej wyglada z calej ekipy :)
Leru Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Napisano 3 Sierpień 2005 hehe racja :D trochę jak Quentin Tarantino (a to jest komplement, być podobnym do Quentina Tarantino :])
Hatred Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 nom Klicek mogl bys spokojnie konkurowac z boskim enrike o okladke look :) nie no zlotko wiesz i tak ze cie kocham :D
Chris Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Jak dla mnie, to wszyscy jesteście piękni :D ------------- Pomimo tego, że mało kto mnie tu kojarzy postanowiłem ujawnić swoją piękną gębę :) LOL Przepis na takie brzydkie fotki :): - Stara cyfrówka - Światło monitora - Retusz w PS Tyle.. :D Pozdro!
KLICEK Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Oj kojarzymy Cie kojarzymy :) fajne te foteczki oswietlone monitorem :D
Chris Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Oj kojarzymy Cie kojarzymy :) fajne te foteczki oswietlone monitorem :D WOW KLICEK!! Kojarzysz mnie!? Wreszcie mam po co żyć!! :D No trochę już siedze na tym forum, a to, że jestem leniwy i nie chce mi się postować to już inna sprawa :) Co do fotek... Sporo arcydzieł powstaje z nudów :) Pozdro!
illy Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Patrzcie, Jaras z ojcem ;p Jaras, ty taki mlody i juz tyle cg-nagrod?
WToreK Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 A to ja tez sie ujawnie, skoro juz czesc Wroclawskiej braci mnie poznala to i tak nie mam juz prywatnosci ;)))) Zdjatka z imprezy - uwagi: 1. ja NIE PALE :] 2. Impreza byla do bani (stad ten papieros - cos musialem sie rozerwac :)) Pozdroofka ;]
Plastique Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 hehe niemial biedak co z rencoma zrobić :D wtorek, tak trzymac, jak sie pali to sie cera psuje :P ;)
polka dot Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 eeelo hel tydzien temu :) ps nie sugerujcie sie strojem :D
Rekomendowane odpowiedzi