Napisano 10 Wrzesień 200519 l Hehehehe:D dostałem właśnie foty z sesji:D kilka moich no i oczywiście mój dream teem:D zwany inaczej BA3M:D Oczywista róbta z nimi co chceta:P
Napisano 10 Wrzesień 200519 l ha! Moj znajomy wyglada podobnie jak Pionier. Klon na przeszpiegach? ;) Lookas kliment AGmakonts pozdrawiam
Napisano 10 Wrzesień 200519 l RA - jesli AGmakonts jest nienormalny to z paintballa nici :( ....nie mozna bic czlowieka w okularach to 1..wiec jestes bezpieczny ...Ludzi chorych też nie można :(:( tragedia
Napisano 10 Wrzesień 200519 l hehe chłopaki zmartwie was nie było ani browarka:( ale przyznam sie ze nam bije only na sesjach:D
Napisano 10 Wrzesień 200519 l a dlaczemu to odebrało ci na mój widok mowe?? az taki brzydki jestem??? Moja córka tak nie sadzi:))
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Kliment - no no :D. Szakcun za ten mundur ;) Pionier - cosik masz wzrok lekko rozmarzony na pierwszym zdjeciu ;) [ cos ala 'zjem cie' hehe ; )] AGmakonts - na normalnego to ty nie wygladasz ;), a koledzy na fotach tez cos jakby wczorajsi hehe ;D... ty nam tu kitu nie wciskaj, ze procentow nie bylo ;D EDIT: Jak wszyscy to wszyscy ;D. Zdjecie z wczorajszej imprezy - ale dzisiaj mam kacaaaaaa, o Jezuuuuu ;D
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Jabcok panowie, jabcok! ;D EDIT: Tak na serio to Soplica, tylko skrzetnie pochowalem przed zdjeciem, coby dowodow na mnie nie bylo ;D. Poza tym cos czuje, ze mnie odrzuci na rok od procentow [po takim kacu... ;D]
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Poza tym cos czuje, ze mnie odrzuci na rok od procentow [po takim kacu... ;D] Każdy tak mówi aż do następnej okazji :]
Napisano 10 Wrzesień 200519 l No Knysha ładnie to tak rozpijac się, co? Bierz przyklad z BA3M:P PS: do tych co we Wrocku mieszkają czy w okresie jeszcze przed rokiem szkolnym ktoś bywał czesto w godzinach popołudniowych w botanicznym:>
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Knysha czemu tak dziwnie sie Ci koszulka układa w piersiowych okolicach ? zapomniałes czegoś pod spód ? :D Loozack brak mi słów normalnie :D btw jak sie zawraca w twoim pokoju ? ;)
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Każdy tak mówi aż do następnej okazji :] Taaa - w ten piatek co bedzie jest impreza u tej kolezanki, co na focie jest ;]. A w sobote ide do kumpla ja kolejna impreze... Kac kaca kacem pogadania ;] sikham - tak sie ulozyla :>
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Lookas Poprostu gratuluje idealnego stanowiska pracy. :) Knysha pozdrawiam
Napisano 11 Wrzesień 200519 l (...) Loozack brak mi słów normalnie :D btw jak sie zawraca w twoim pokoju ? ;) przez okno :P P.S. ludzie, ale wy macie... twarze ;)
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Knysha : ta Twoja kolezanka miala 18stke niedawno chyba i wtedy miala proste wlosy ?? :P
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Loozack twarze jak twarze ja ich nie oceniam, bo bedac normalnej orientacji sexualnej moge tylko ocenic twarz kobiety ;)
Napisano 12 Wrzesień 200519 l Knysha..ty imprezowiczu!!:D nie mogłem sie powstrzymac....te laski obok ciebie maja takie kurwiki w oczach!:D
Napisano 12 Wrzesień 200519 l Loozack twarze jak twarze ja ich nie oceniam, bo bedac normalnej orientacji sexualnej moge tylko ocenic twarz kobiety ;) ja też jestem normalnej orientacji sexualnej ale jak patrzę w lustro to potrafię ocenić, że jestem piękny :> pozdrawiam
Napisano 12 Wrzesień 200519 l Loozack Ty narcyzie jeden :) nie moglem sie powstrzymac :( w zasadzie to Hatred obrazek nizej jest dla Ciebie ;)
Napisano 23 Wrzesień 200519 l kupilem cyfraka to wypada sie pokazac ;) http://www.freewebs.com/gordon3d/flesz_gordon.jpg
Napisano 25 Wrzesień 200519 l Byłem ostatnio w pradze, głównie na stalin parku aby sobie troche na desce pośmigać, no i pare fotek potrzaskaliśmy. Jak coś to moze niedługo dodam jeszcze pare innych. Ja jestem ten w czapce :D http://img280.imageshack.us/my.php?image=pict00116ey.jpg
Napisano 25 Wrzesień 200519 l a no looz, cos tam mam, jakis nosegrind pokaze :) http://img98.imageshack.us/my.php?image=p10100108xx.jpg
Napisano 25 Wrzesień 200519 l taka niepozorna miejscówka a taki kozacki klimat :D wygląda jak 5-0 Dawaj więcej co tak mało ? :D
Napisano 28 Wrzesień 200519 l ot taki sobie Dełus :] Szkoda, ze po zrobieniu zdjecia skapnalem sie, ze rozdzialka nie ta :P btw - 555 post :D
Napisano 28 Wrzesień 200519 l @Junior - który to ty a który piter ? @kliment woroszyłow - pracujesz w policji ?
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Witam!! hehe wkoncu sie ujawnie ;) prosze sie nie smiac ze zdjecia mialo byc referka do modelowanie ale jakos zapalu nie mam ani talentu wiec lezy na kompie...... gdzies na kompie mialem filmik ze mna w roli glownej jak znajde dam screen'y ps. na codzien takiej miny nie mam:D ps2. zdjeice z przed ponad roku
Napisano 29 Wrzesień 200519 l Deus - jakoś tak mi się dobrze kojazy Twój awatar z Tobą pasujecie jakoś:PP