AGmakonts Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Hehehehe:D dostałem właśnie foty z sesji:D kilka moich no i oczywiście mój dream teem:D zwany inaczej BA3M:D Oczywista róbta z nimi co chceta:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 ha! Moj znajomy wyglada podobnie jak Pionier. Klon na przeszpiegach? ;) Lookas kliment AGmakonts pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 RA - jesli AGmakonts jest nienormalny to z paintballa nici :( ....nie mozna bic czlowieka w okularach to 1..wiec jestes bezpieczny ...Ludzi chorych też nie można :(:( tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 hehe chłopaki zmartwie was nie było ani browarka:( ale przyznam sie ze nam bije only na sesjach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 a dlaczemu to odebrało ci na mój widok mowe?? az taki brzydki jestem??? Moja córka tak nie sadzi:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Panie strazaku :D hehe swietna 2ga fotka :) Pionier ;) Agmakonts ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Kliment - no no :D. Szakcun za ten mundur ;) Pionier - cosik masz wzrok lekko rozmarzony na pierwszym zdjeciu ;) [ cos ala 'zjem cie' hehe ; )] AGmakonts - na normalnego to ty nie wygladasz ;), a koledzy na fotach tez cos jakby wczorajsi hehe ;D... ty nam tu kitu nie wciskaj, ze procentow nie bylo ;D EDIT: Jak wszyscy to wszyscy ;D. Zdjecie z wczorajszej imprezy - ale dzisiaj mam kacaaaaaa, o Jezuuuuu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 ten kac to po pepsi czy po caprio? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 renegat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Caprio Salv , napewno - przecież pisze że jabolkowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Jabcok panowie, jabcok! ;D EDIT: Tak na serio to Soplica, tylko skrzetnie pochowalem przed zdjeciem, coby dowodow na mnie nie bylo ;D. Poza tym cos czuje, ze mnie odrzuci na rok od procentow [po takim kacu... ;D] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Poza tym cos czuje, ze mnie odrzuci na rok od procentow [po takim kacu... ;D] Każdy tak mówi aż do następnej okazji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 No Knysha ładnie to tak rozpijac się, co? Bierz przyklad z BA3M:P PS: do tych co we Wrocku mieszkają czy w okresie jeszcze przed rokiem szkolnym ktoś bywał czesto w godzinach popołudniowych w botanicznym:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Knysha czemu tak dziwnie sie Ci koszulka układa w piersiowych okolicach ? zapomniałes czegoś pod spód ? :D Loozack brak mi słów normalnie :D btw jak sie zawraca w twoim pokoju ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Każdy tak mówi aż do następnej okazji :] Taaa - w ten piatek co bedzie jest impreza u tej kolezanki, co na focie jest ;]. A w sobote ide do kumpla ja kolejna impreze... Kac kaca kacem pogadania ;] sikham - tak sie ulozyla :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Lookas Poprostu gratuluje idealnego stanowiska pracy. :) Knysha pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 (...) Loozack brak mi słów normalnie :D btw jak sie zawraca w twoim pokoju ? ;) przez okno :P P.S. ludzie, ale wy macie... twarze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 RA - no atletycznej budowy ciala to ja nie mam ;D Loozack - xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Knysha : ta Twoja kolezanka miala 18stke niedawno chyba i wtedy miala proste wlosy ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Loozack twarze jak twarze ja ich nie oceniam, bo bedac normalnej orientacji sexualnej moge tylko ocenic twarz kobiety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Ebor - ona bedzie miala impreze 18-stkowa w piatek w tym tygodniu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Knysha..ty imprezowiczu!!:D nie mogłem sie powstrzymac....te laski obok ciebie maja takie kurwiki w oczach!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 buahaha... co to są "kurwiki"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 xeav-> pani poseł to wie, ja nie wiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Ladnie jej w takich wlosach. Szkoda, ze jest stara i lysieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Loozack twarze jak twarze ja ich nie oceniam, bo bedac normalnej orientacji sexualnej moge tylko ocenic twarz kobiety ;) ja też jestem normalnej orientacji sexualnej ale jak patrzę w lustro to potrafię ocenić, że jestem piękny :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Loozack - jakies aluzje?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Loozack Ty narcyzie jeden :) nie moglem sie powstrzymac :( w zasadzie to Hatred obrazek nizej jest dla Ciebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 kliment - looooooooooooooooooooooooooooool xF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 WoW!@! loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 kupilem cyfraka to wypada sie pokazac ;) http://www.freewebs.com/gordon3d/flesz_gordon.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 u mnie fotka nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 flesz: misiaczek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Byłem ostatnio w pradze, głównie na stalin parku aby sobie troche na desce pośmigać, no i pare fotek potrzaskaliśmy. Jak coś to moze niedługo dodam jeszcze pare innych. Ja jestem ten w czapce :D http://img280.imageshack.us/my.php?image=pict00116ey.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 A moze jakies fotki z sesji ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 pojechali na deske a zdjec z deska nie ma? co to ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 a no looz, cos tam mam, jakis nosegrind pokaze :) http://img98.imageshack.us/my.php?image=p10100108xx.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Znalazlem kawalek muru Berlinskiego podczasz pobytu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 taka niepozorna miejscówka a taki kozacki klimat :D wygląda jak 5-0 Dawaj więcej co tak mało ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 illy'ios machos muchachos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 illy fajna miejscowka ale szkoda ze butow nie widac :( piekne tagi :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 butow nie widac bo to plan amerykanski ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ot taki sobie Dełus :] Szkoda, ze po zrobieniu zdjecia skapnalem sie, ze rozdzialka nie ta :P btw - 555 post :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 @Junior - który to ty a który piter ? @kliment woroszyłow - pracujesz w policji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Witam!! hehe wkoncu sie ujawnie ;) prosze sie nie smiac ze zdjecia mialo byc referka do modelowanie ale jakos zapalu nie mam ani talentu wiec lezy na kompie...... gdzies na kompie mialem filmik ze mna w roli glownej jak znajde dam screen'y ps. na codzien takiej miny nie mam:D ps2. zdjeice z przed ponad roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nie mogłem się oprzeć pokusie sprawdzenia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Deus - jakoś tak mi się dobrze kojazy Twój awatar z Tobą pasujecie jakoś:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 hehe, w koncu avatar to moj internetowy wizerunek, nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 tweety-->buahahaha :D w sumie nawet podobny...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 hahahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi