Napisano 18 Czerwiec 200519 l odpowiedz na pytanie Loozacka i reszty: nie, nie sse ;p Ale przydatny jest ;p Gorzej jak sie cos je i kulka znajdzie sie pomiedzy zebami, wtedy tylko czuc trach :p
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Illy, ja nie mam kolczyka i też nie sse... nie ssam... ale pomówmy lepiej o dziewczynach ;)
Napisano 19 Czerwiec 200519 l proste rozwiazanie: zrob sobie :) A bit of pain and the rest is the pleasure ;p
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Muah. To ja sie znowu przypomne ;). Wczorajsza impreza [18-stka... znowu ten sam lokal... to sie powoli staje moim drugim domem hehe ;)]. Ale sobie fryzure walnalem, nie ma to tamto ;).
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Knysha - tylko się tam przypadkiem nie przeprowadzaj bo na forum nie będziesz na forum uczęszczał;) a tak do opisu to nie przypadkiem SOAD?
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Tak, System Of A Down - Chop Suey. :) Raczej sie nie przeprowadze, ale wszystko mozliwe ;).
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Knysha, jakas panewka Ci ze stawu biodrowego wyskoczyla, czy to moze kolezanka jakas pod koszulą? ;)
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Knysha, jak to SOAD w podpisie to radzę uważniej przysłuchać się słowom w tym utworze........... :P
Napisano 27 Czerwiec 200519 l kome - oO?! Ja pije?! No cos ty ;ffff. razor - heh wiem :). Podoba mi sie ta piosenka =P ... I don't think you trust in my Self-righteous suicide, I cry, when angels deserve to die In my self-righteous suicide, I cry, when angels deserve to die In my self-righteous suicide, I cry, when angels deserve to die ... Oh, trust in my, self-righteous suicide I cry when angels deserve to die In my self-righteous suicide Why cry when angels deserve to die...
Napisano 2 Sierpień 200519 l Jak straszyć to na calego i wszędzie czyli uwaga bo umieszczam zdjęcie 1. Uczyłem sie chodzić 2. Uczyłem sie trzeźwieć w czasie poniżej 30 minut Teraz mam nieco inny fryz i nowe okulary ;] węższe i bardziej kanciaste Ale głupi ryj dalej taki sam
Napisano 2 Sierpień 200519 l co prawda to już prawie roczne zdjecie, ale co tam... jedyne co, to teraz mam dluzsze włosy :)
Napisano 2 Sierpień 200519 l Widac, ze gracze komputerowi ;]. Jeden zgarbiony, drugi o kulach, trzeci dres, czwarty skejt, piaty sobie za wysoko spodnenki podciagnal xD no i nasz Klicus ;] - mine masz jakbys chcial pyknac fotografa ;> ;]. BTW. Jaki to turniej i czego robisz kryptoreklame GamesNetowi ;]?
Napisano 2 Sierpień 200519 l hehe, a gdzie Jarka zostawiles ;):D? a to w kieszeni to pewno ten ktorys dodatkowy kosmiczny czlonek :D
Napisano 2 Sierpień 200519 l Pionier to mogl byc czlonek ktos tym z koleji ale rownie dobrze mogl to byc moj portfel ;) no ale reszte dopowiedzcie sobie sami :D Jarek to ten w niebieskiej ! ALE to nie tan nasz Jaras ten nasz Jaras jest one and only :) To jeden z wiekszych turniejow w polsce w csa w szczecienie ... udalo sie nam zajac 5-8 miejsce ( dlatego 5-8 bo meczy o dalsze miejsca sie nie rozgrywa) A krypto reklame robie gejmsnetowi dlatego ze to moi dobzi znajomi poprostu ... :) ale i tak wole serwy pifpafa 20 pinga
Napisano 2 Sierpień 200519 l Klicek..... ale ty paskudny jesteś ;) Dobrze , że twoje modele niepodobne ;) Pozdrawiam ... i czekamy na nie z niecierpliwoscią ;)
Napisano 2 Sierpień 200519 l Klicek..... ale ty paskudny jesteś ;) Dobrze , że twoje modele niepodobne ;) Pozdrawiam ... i czekamy na nie z niecierpliwoscią ;) To było perfidne :P
Napisano 2 Sierpień 200519 l Leru tez sie nad tym zastanawiam :) Asblaze - hehe ;) TouchThis - on tylko zartowal przynajmniej tak sie zdaje ;) bo mnie jeszcze w kompleksy wpedzicie :D
Napisano 3 Sierpień 200519 l Klicek - nie martw się , asblaze żartował ;) asblaze - aleś stary zasunął text ;) Leru - bardzo dobre pytanie :D Pionier - specjalnie dla Ciebie wrzucam swoje zdjęcie (z moim berbeciątkiem) , wybrałem takie gdzie jestem trochę opalony bo na codzień wyglądam jak własna ciotka tzn. blady, zmizerowany z podkrążonymi oczami od gapczenia w monitor :eek:
Napisano 3 Sierpień 200519 l http://www.plastiq.webd.pl/works/photos/les_photo_02.jpg plastique - co to za bluza/kurtka jakiś orginał ? fajna :]
Napisano 3 Sierpień 200519 l Klicek.... ja zawsze żartuję... jeśli się obraziłeś.... to najmocniej przepraszam :) Zawsze z siebie się śmieję... wiec z innych tymbardziej ;) Pozdrawiam "Piękny" asblaze heeeheehe
Napisano 3 Sierpień 200519 l plastique - co to za bluza/kurtka jakiś orginał ? fajna :] hehe czy orginał? no jasne, drugiej takiej nie widziałem ;) niewiem dokładnie ale chyba moj stary z enerde ją przemycił kiedyś :P ;)
Napisano 3 Sierpień 200519 l "Klicek.... ja zawsze żartuję... jeśli się obraziłeś.... to najmocniej przepraszam :)" oszalales ?:) jak w ogole mogles pomyslec ze sie obrazilem, wiedzialem ze sobie jajka robisz :D a 2 to to ze nie jestem myster juniwers to zdaje sobie sprawe ;) Jaras widze ze piekna pani rosie :)
Napisano 3 Sierpień 200519 l :) ahahahaha :) dobre !! cool !! pozdrawiam p.s. a w tym avatarku to Ty ? jeżeki tak, to witaj w klubie ! :)
Napisano 3 Sierpień 200519 l hehe niestety to nie ja :D tylko muj kumpel z majtkach na glowie :) hehe ale ja duzo pikniejszy nie jestem :) Jaras a ty dlugo siedzisz w CG? bo po twazy widac doswiadczenie :D
Napisano 3 Sierpień 200519 l Ano jaras widac, ze z niejednego pieca chleb jadles :) Co Wy do KLICKA macie? Chlop tam najsympatyczniej wyglada z calej ekipy :)
Napisano 3 Sierpień 200519 l Autor hehe racja :D trochę jak Quentin Tarantino (a to jest komplement, być podobnym do Quentina Tarantino :])
Napisano 3 Sierpień 200519 l nom Klicek mogl bys spokojnie konkurowac z boskim enrike o okladke look :) nie no zlotko wiesz i tak ze cie kocham :D
Napisano 4 Sierpień 200519 l Jak dla mnie, to wszyscy jesteście piękni :D ------------- Pomimo tego, że mało kto mnie tu kojarzy postanowiłem ujawnić swoją piękną gębę :) LOL Przepis na takie brzydkie fotki :): - Stara cyfrówka - Światło monitora - Retusz w PS Tyle.. :D Pozdro!
Napisano 4 Sierpień 200519 l Oj kojarzymy Cie kojarzymy :) fajne te foteczki oswietlone monitorem :D WOW KLICEK!! Kojarzysz mnie!? Wreszcie mam po co żyć!! :D No trochę już siedze na tym forum, a to, że jestem leniwy i nie chce mi się postować to już inna sprawa :) Co do fotek... Sporo arcydzieł powstaje z nudów :) Pozdro!
Napisano 4 Sierpień 200519 l A to ja tez sie ujawnie, skoro juz czesc Wroclawskiej braci mnie poznala to i tak nie mam juz prywatnosci ;)))) Zdjatka z imprezy - uwagi: 1. ja NIE PALE :] 2. Impreza byla do bani (stad ten papieros - cos musialem sie rozerwac :)) Pozdroofka ;]
Napisano 4 Sierpień 200519 l hehe niemial biedak co z rencoma zrobić :D wtorek, tak trzymac, jak sie pali to sie cera psuje :P ;)