Knysha Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Hehe. Znalazlem swoja fotke z budy xD. Zdjecie robione w czerwcu hehe ;).
arcade Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Lt.Krysha ->jungle is massiv :D (czy cóś...) Ania. C -> Noszę tylko na specjalne okazje, kiedy wiem że ktoś to doceni ;D... A powiedz czemu cię to aż tak bardzo interesuje? ;) hmmm...
leander Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Aniu, milo Cie widziec :) Reszte zreszta tez :) No, a ja ucze sie mapowania. Fotke siepnalem w urodziny pare dni temu, co widac po radosnej atmosferze w okolicach zlewozmywaka.
Badyl Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 to jeszcze fota z matury, czyli długie kudłaki :P
Marcin Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Leander - miales urodziny ? hę ? ale ty jestes ;] wszystkiego naj tak wogle ;]
Leru Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Napisano 31 Styczeń 2005 Leander -> widzał to MareG ? Myślę, że warto pokazać :)
Marcin Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 ano ;] expozycja jest super ... qrde tylko pozazdroscic foty ;] a MareG bedzie na TAk ;] jak w forgotten places ;]
polka dot Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 wszystkiego naj ;D ale kozackie miejsce.. gdzie to jest ;) ladnie ci idzie to mapowanie ;>
leander Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Dzieki :) Zdjecie dla MareGa za cienkie raczej ;) Robione w starej fabryce kupionej przez warszawską asp. Studentem nie jestem, ale chodze tam porysowac. Kilka budynkow, kilkadzisiat pomieszczen, z ktorych zaadoptowane sa tylko 3. Jakies stare maszyny, pozostawione biura z telefonami pokrytymi gruba warstwa kurzu. Fajny klimat.
MareG Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Leander: Dobre jest, znakomicie skomponowane, ma świetny choć przygnębiający klimat i opowiada pewną historię. W dodatku poszedłeś w mój ulubiony i często stosowany zestaw kolorystyczny:) Mocne kontrasty znakomicie grają ze zdecydowanym oświetleniem nic na siłę nie próbuje się wyróżnić -> zdecydowanie mocne PRO! Jeśli masz ochotę - zamieść w Poczekalni na http://www.fototok.art.pl Pozdrawiam
leander Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Dzieki MareG :) Gadamy i gadamy, a pusto na stronie, wiec dorzucam do kompletu fotki z tamtej sesji i milknę na wieki :) Te biale plamy na twarzy to zabieg czysto kosmetyczny, bo jakos niekorzystnie wyszedlem. Nic tak nie pomaga na twarz jak maseczka z zielonego groszku lub dobry filtr z ps'a ;) Obok kolezanka z zajec, Agnieszka.
Loozack Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Timex Pro Full Wypas Version - 3500$ Cool T-Shirt - 150$ picture of real 'madafaka' staring at you... - priceless ;)
dr Ug Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Leezack: nie prezentuje Timexa, tylko trzymam kubek z kawa. Prosz mi tu nie imputowac... ;)
polka dot Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 leadner macie z agnieszka takie same spodnie? ;) dr ug o bosz jakis ty ogromny ;>
mirach Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Drug: dobre zdiecie :) Loozack: jeszcze lepszy komentaz :D
leander Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Dunde: super foto! No i super potomek :D DruG: Myslales o kierowniczym stanowisku? Moglbys wiele zdzialac tą miną :) kome: spodnie mamy rzeczywiscie takie same. Byc moze nawet mam na sobie spodnie Agnieszki. Wiesz jaka ta mlodziez rozkojarzona ;)
polka dot Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 hmm intrygujace jest to ze nawet w kolanie sie tak samo zaginają :D
Ania Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 musze powiedziec ze leander, to dopiero grafik z prawdziwego zdazenia. zamiast jakies glupoty w urodziny robic, on sie mapowania uczy. nic tylko podziwiac i nasladowac.
mirach Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 No dobra, skoro juz sobie tu troche siedze, ogladam fotki, a nawet uczestnicze w bitwie to postanowilem ze wrzuce i swoja fotke :) To ja, kilka minut po pobudce, bez makijazu i takich tam, zwroccie uwage na ten entuzjazm w oczach :D
Knysha Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 zwroccie uwage na ten entuzjazm w oczach :D I pytanie samo sie nasuwa 'co ja tu robie?!' ;)
mirach Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Dzisiaj miałem dokladnie taką pobudke :D "Co ja tutaj robie ? Dlaczego musze pisac tą cholerną prace na studia?" :D
Quadysz Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 drug :) masz taką szyderczą minę na tym zdjeciu :D zawsze tak? :) hyhy leander: jakim pstrykaczem robisz? :) zdjecia extra, maja klimat... a boxa czym mapowales? Unwrap czy UVW hehe mirach: entuzjazm faktycznie jest :) nawet mi sie udzielil :) hej!! widac nawet poczatki zarostu :D hehe - no offense Dunde: zdjecie jak z reklamy :) teraz tylko czekac az bedziesz potomkowi pokazywal biegające "słoniki" :) (żołnieże! maski włóż!!, biegem marsz...) greets
dr Ug Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 drug, masz taką szyderczą minę na tym zdjeciu. zawsze tak? Nie, nie zawsze;)
mirach Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Quadysz: Ta... poczatki zarostu spowodowane sa awersją do golenia sie... chociaz zarostu tez nie lubie :D
arcade Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 DUNDE -> o kurcze, ale fajna fota... Aż przez chwilę sam zapragnołem zostac tatą :) Ale już mi przeszło :D (uff...) Leander -> a już sie bałem że to fotka z twojej chaty :D już nawet cię bułką chciałem ratowac :)... "ta dzisiejsza młodzież taka rozkojarzona" - no ja to nie wiem co wy tam na tym ASP wyprawiacie ;) mirach -> uh, ogól się czasami, to każda laska będzie twoja :D Zauważyłem niezwykłe podobieństwo twojego zarostu do twoich brwi. :)
darkelf Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 a drug ogolony i i tak go olali... silna konkurencja ;).
arcade Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Drug jakoś groźnie wygląda z tej perspektywy... dlatego ja wolałem go nie komentowac :) I jeszcze to spojrzenie psyhopaty... aż ciary przechodzą :D
blood_brother Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Postanowilem sie pokazac (dorwalem aparat, co prawda marny, ale widac ogolny zarys fotografowanego obiektu:)) Oto ja: Wlosy sa dopiero w mniej wiecej polowie zamierzonej dlugosci:) A tutaj dowod mojej swietosci:) (aura)
misiekhc Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 leander kiedys wygladalismy podobnie, tylko ze ja wiekszy jestem ;).... tak kiedys wygladalem klatki z filmu: i jeszcze z innego: (ech trudno byc vipem)
leander Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 misiekhc: hehe, dobre :D Niezle zakrecony klimat :) Cos jak "Fear and Loathing in Las Vegas" z Deppem. Az sie boje pytac ile razy powtarzaliscie ta ostatnia scene :) blood_brother: przypominasz mi tego kolesia ze "Złodzieja życia". Tego seryjnego morderce ;)
misiekhc Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 hehe leander nikt jeszce nie porownal tego tak, ale klimat jest zdeczka zakrecony... ...nie powtarzalismy ani razu:D a tu skriny z programu z nami:D:
dirty Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 misiekhc: dobre dobre :) cos a'la 'bulgarski poscikk' jak na moj gust
_michal Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Maja (moja córka) i ja sorki za jakość, robione telefonem :)
Pionier Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 podobnys do tego pana z avatara:) fajne fotko. Pozdrawiam
MareG Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 -> empeck ale ona urosła! Pamiętam Twoje szkice tej małej osóbki:) na f3dbb dawno, dawno temu! Ale ten czas leci! Pozdrawiam
MareG Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 -> empeck ale ona urosła! Pamiętam Twoje szkice tej małej osóbki:) na f3dbb dawno, dawno temu! Ale ten czas leci! Pozdrawiam
_michal Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 hehe MareG, owszem czas leci bardzo szybko, tego nie widać jak dzieci rosną ;) obrazek: http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=3519&pg=1 :)
_michal Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 hehe MareG, owszem czas leci bardzo szybko, tego nie widać jak dzieci rosną ;) obrazek: http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=3519&pg=1 :)
olej Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 empeck: Normalnie wygladasz jak na avatarze. Synka to bys pewnie Max nazwal;) Masz swietna coreczke powaznie:)
leander Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 goomisiu, milo Cie widziec, Tomek jestem Z Warszawy.. wzrost - 182 cm obwod bicepsa - 32,5 cm bez nałogów
Rekomendowane odpowiedzi