Skocz do zawartości

Z drugiej strony ekranu - AD 2005

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Marcin

z Augustowa (zapewnione wspaniale wakacje nie to co w warszawie :P)

wzrost 178

obwod bicepsa 36.2

pale papierosy (Leru mowi na mnie papierośnica)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe no dobra a jaki masz obwod bicepsa? ja mam 70,5 :D

a tak powanie, patrze sobie na foto goomisi i wydaje mi sie jakbym juz gdzies ja widzial.. hm no nie wazne :)

Pozdrawiam

Napisano

Pionier, tez mi sie wydaje ze ja gdzies widzialem, no ale tez nie wiem gdzie :P ...

ps. pomyliles obwod bicepsu z obwodem klaty ;) ...

Napisano

Goomisiu witaj.

Salvator to ty astronomem jestes? Myslalam ze powazny grafik, a ten sobie w gwiazdki patrzy. Eee. Ten z lewej to ty?

Chlopcy prosze o zdjecia tych bicepsow.

Napisano

Panie darkelfie, zidentyfikowanie twojej osoby uniemozliwia brak dresu.

Jesli kamuflarzem jest ten czaderski sweterk to powiem jedno: za duzo patrzyles na zdjecia kolegialka ;)

Pozdro.

Napisano

darkelf, Ty mi wcale na dresa nie wyglądasz. Kolejny mit upadl :)

Chlopcy prosze o zdjecia tych bicepsow.
Jak Ania prosi to mi dwa razy powtarzac nie trzeba ;) Aniu licze na mięśnie dwugłowe ud w rewanżu ;)

biceps-foto.jpg

Napisano

alescie sie z tymi bicepsami rozszaleli! naprawde myslicie, ze to one sa najciekawszym meskim wymiarem? ;)

Pionier, malefatal - no ciekawa jestem bardzo gdzie mnie widzieliscie?

leander - a skad mam wiedziec, ze to Twoje? pokaz sie caly :)

Napisano

goomisia -> Witam! :D a ja jestem z Olsztyna i jestem moderatorem tego działu, usunąć jakiegoś posta ? :>

Marcin -> popielniczką, jesteś popielniczką. Zapamietaj! :D

Ania C -> bicem się nie będe chwalić, można go objąć ręką :P jak to mówią: size doesn`t mather ;)

Napisano
Leander - buhaha ... jaki motion blur ... ześ sie dygotal pewnie przy tej fotce :P
hehe, reke tylko zgiąlem ;] Takiego co bym dygotal nie wysle, bo skromny chlopak jestem :)
Napisano

taaa aniu, jestem poważnym grafikiem :> a że astronom to swoją drogą :D

taa ten po lewej to ja, widać na zdjęciach także naszą kopułkę, teleskopik do astrofotografii Meade, tablicę w trakcie rozwiązywania jakiegoś olimpijskiego zadanka, iglo (moja robota), wieża z kubków zrobiona z nudów w trakcie wyjątkowo nudnej sesji referatowej ... no i niesamowite zjawisko - stojące skarpetki ;]

w ręce trzymam latarkę ... na korbkę ;] jestem z niej dumny :>

Napisano

No, to ja też wrzucę fotkę moich mięśni... Skoro Ania C. prosi ;) Od pracy przy komputerze można sobie wyrobic niezłe muskuły... zwłaszcza jeżeli pracuje się jak kolega malefatala :D... No, oto ta fotka: http://vortxweb.net/getfit/chest.jpg ;) Leander się chowa ;) a wzrostu to mam 3 metry co najmniej ;)

Goomisiu, witaj :) Arek jestem, palący i pijący z warszawy ;)

Napisano

leander, dwuglowych miesni na razie tu nie bedzie, jak bedziesz grzeczny to moze kiedys.

salvator, ladne iglo, jestem z ciebie dumna.

ziomus, mnie tak latwo nie oszukasz.

Napisano

klękajcie narody, teraz ja :P

foto_02.JPG

foto_01.JPG

mała sesja z outdoor-party, jeszcze ciepła ;)

pozdrawiam

P.S. Leander, zdradź no mi jak się dorobić takich bicepsów, bo może ja jakoś źle macham tą myszką...

Napisano

heh, loozack, trzeba byc niezłym hardcorowcem żeby robic imprezy na dworze w taką pogodę 8)

dobrze że nikt nie zamarzł ;)

Najważniejsze żeby myszka była brudna i tródno chodziła, wtedy bicepsy się wyrabiaja :D

Napisano

no co ty ziomuś, takie imprezy na dworze to u mnie standard, ostatnio 15 lutego piliśmy na moje urodziny w ogródku koło baru, chociaż w środku było troche miejsca i zmieścilibyśmy sie :)

Napisano

Fajne foty.. nie ma co :) cholercia... chyba zaczne pakowac, bo w kompleksy wpadne. Musze sobie sprawic myszke z olowiu :D taka wieeelka myche z olowiu. 30 kg starczy na poczatek?

Napisano

Eee. Kris_R myszke to mozesz miec normalna...

Podstawa jest klawiatura wazaca 40 kg. Koniecznie trzeba ja odwrocic do gory nogami, i za kazdym uzyciem skrotu klawiszowego, napisaniem postu, poflirtowaniem przez gg bedziesz musial ja podniesc :)...

pozdrawia wujek dobra rada ;)

Napisano

jo .... ostatnio cos zadko bo duuzo roboty ...to wycinek tych zdjęć aktowych co o nich troche beknąłem ale to nie wszystko ma się rozumieć, jak już gdzieś to pokżą dam cynka ... poki co można se rzucić oko na tą stertę kości...nom przynajmniej troche ubawu bedziecie mieli chopoki ... nie mowiąc już o dziewczynach heh

zb.jpg

pozdrówka