Foczasty Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 chciałbym abyście ocenili ten obrazek i podpowiedzieli, co należy jeszcze poprawić. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Generalnie podoba mi się :) Tylko tło trochę za bardzo kontrastuje, przez co nie czuć przestrzeni. Po za tym, mógłbyś jeszcze trochępopracować nad materiałami (są troche rozmyte i mało urozmaicone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 po pierwsze to zmienic temat a praca mi sie podoba tylko jest troche zbyt "poszarpana" trzeba teren wygladzic poprawic ta planete czy co to jest bo jest jakie plaski i dziwne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foczasty Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2005 co mam rozumiec przez dziwne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Poprawny : SCENA 3D:xxx, bardzo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foczasty Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 dzięki za wszystkie odpowiedzi. Czekam na dalsze odpowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 ogolnie fajnie sie zapowiada.. zrob cos tylko z atmosfera tej planety bo narazie dziwnie wyglada ( popracuj nad glow w VP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Należałoby dodać jakiś "czynnik ludzki" - sylwetkę idącego pielgrzyma / wędrowca podążającego naprzód - niknącego w leniwej mgle. Jeden z mocnych punktów kadru aż PROSI się, żeby w nim postawić ów postać. Skoro planeta nie ma atmosfery to czy mgła może na jej powierzchni występować? Eee tego to nie wiem:) Warto by jeszcze dogęścić deformacje skał by były bardziej przekonywujące. Tak to widzę. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Przydaloby sie tez poprawic mapowanie na podlozu i moze wykombinowac texture w wyzszej rozdzielczosci, widac jak sie rozlazi na bumpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 w miniaturce to fajnie wyglada a w normalnej rozdzielczosci troche gorzej. moze troche wiecej detali dodaj , chociaz z poziomu textury. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Wygląda trochę jak tereny z enginów realtime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foczasty Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2005 dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Niektóre rzeczy poprawiłem, ale proszę o dalsze oceny. Zanim wystawię do skończonych prac, chciałbym wiedzieć czy należałoby jeszcze coś poprawić. Wiem, że tekstury sa nienajlepsze, ale to nigdy nie była moja mocna strona niestety. A tak na marginesie, to jedna z moich pierwszych prac i mam nadzieję, że mimo wszystko będzie się podobać. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 wiesz dodales jakiegos glowa i utworzyles nowy wątek i co jak znowu dodasz gwiazdke to tez otworzysz nowy wątek jestes swiezy na forum to takie male ostrzezenie jak sie jutro czy a juz dokladniej dzisiaj zalogujesz to mam nadzieje ze ten watek zniknie( czyli sam go skasujesz jak nie to ja go oddam do kasacji. A i zapraszam do lektury do samego nazewnictwa wątkow http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 albo nie sam juz to wlozylem do jednego ale "one more time"=jeszcze jedaen raz i kasuje bez pisania dlaczego !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 A mi tam się nic nie podoba akurat. Złe oświetlenie, tekstury, efekty, nienaturalne uformowanie terenu a już ten displacement mnie dobija! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 slonce troche splaszczone, no i jak jest taka mgla to chyba gwiazd nie powinno byc widac. kolor slonca sie gryzie z kolorem dna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 hmm dopisuje sie do tego wszystkiego co jest wyzej i dodaje ze tak trosze pusto :) ale wkoncu to jest WIP :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi