Napisano 31 Styczeń 200520 l Miał być speed, zeszło mi jakieś 3 godziny samego modelowania, bo shader'y to inna sprawa. Model to Rhino, render Vray (jakieś 8min) Wstawiam tu bo nie mam zamiaru się już z tym męczyć. Aha i zabrakło cierpliwośći na texturke na głośniczku ;). i mw render :]
Napisano 31 Styczeń 200520 l nie no wypas :) dość szczegółowo ale jak robiłeś wszystkie wypukłości modelowałeś :D czy nie podoba mi się
Napisano 31 Styczeń 200520 l Chcialbym miec takie cudo, ale pewnie miec nie bede. medlik i ogolnie cala pracka robi wrazenie, chociarz ta texturka na ekrania troche za ciemna, tak jakby brakowalo tej wewnetrznej jasnosci jak to zwykle na monitorach mozna zauwazyc!:D pOzDrO
Napisano 31 Styczeń 200520 l szkoda ze na wyswietlaczu jest nalepka ;> moglby sie swiecic troche to by ladniej wygladalo ;)
Napisano 31 Styczeń 200520 l Mogles krawedzie deko zaokraglic. Textura plastiku super, ciekawy shader. Ekran nie wyglada dobrze. Calosciowo wrazenie pozytywne.
Napisano 31 Styczeń 200520 l Jak dla mnie full wypas. Zajebiscie. Fajny plastki tylko troche te kanty takie za ostre ale tak to pięknie. A no i jeszcze rzeczywiscie ten ekrean takie troche nieekranowaty :P
Napisano 31 Styczeń 200520 l no hindus chyba najladniejsza twoja pracka :) mi sie podoba jeszcze kazdy napis hem naprawde fajne :D... a wyswietlacz to juz inna sprawa albo selfillumination albo pod wyswietlaczem druga powierzchnia tez z selfem i gdzie bitmapa to zastosowac polprzezroczystosc
Napisano 1 Luty 200520 l Autor cholera zaraz dostane opieprz że to wip sie robi ;) dzięki za komentarze, udało mi się małego fileta wcsnąć i dodać szkiełko przed monitorkiem ;) teraz lepiej ?
Napisano 2 Luty 200520 l teraz jest git ;) jakbym mial sie czepiac to ponarzekalbym ze nic sie w nim nie odbija i ze cala konsola lezy na bialym planie ale nie bede sie czepiac i powiem ze jest spoko ;) pozdrawiam ;>
Napisano 2 Luty 200520 l sama konsolka super ! :) Ale dalej odnosi sie wrazenie ze na wyswietlaczu jest naklejka :( obraz owinien sie znajdowac jakby troszke glebiej...najpierw "szybka" a pod nią wyswietlacz.
Napisano 10 Luty 200520 l Autor ze cala konsola lezy na bialym planie ale nie bede sie czepiac i powiem ze jest spoko ;) jako że ten ziom ;) to napisał to mnie troche ruszyło i mając troche czasu/bojąc się konkurencji ;) wrzucam jeszce renderek z podłożem - może i bump troche za duży, srebrny shaderek ma za duży reflect ale ze juz wstawiłem do finished work to nie będe tu zaśmiecał, a i podniosłem na maxa szybke nad moniorkiem ale nie wiem czy to coś poprawiło, zreszta dzisiaj już nie mam czasu bo szykujemy sie na bój w ET na Oasis i nie ma czasu na renderki :P ps - tą texturke w prawym dr poprawie bo tile nie poszedł a zauważyłem tera ;) ps2. dzięki za komantarze.
Napisano 10 Luty 200520 l zarąbiste! Ja tez bym tak chcial :D. Będą z Ciebie ludzie :D PS. I tak wiedziales co powiem. POZDRAWIAM .
Napisano 10 Luty 200520 l bardzo ladny, model bardzo ladne szaderki, ale lepiej wyglodalo bez tego podloza, moim zdaniem do prezntacj takiej zabawki lepiej nadaje sie wlasnie ten bialy plane, a nie dechy z zaduzym bumpem ;P ale i tak jest super
Napisano 10 Luty 200520 l bardzo ladny, model bardzo ladne szaderki, ale lepiej wyglodalo bez tego podloza, moim zdaniem do prezntacj takiej zabawki lepiej nadaje sie wlasnie ten bialy plane, a nie dechy z zaduzym bumpem ;P ale i tak jest super
Napisano 16 Czerwiec 200519 l najs,p.s gdyby nie warszawscy zlodzieje to juz dawno bym sobie to cacko kupil! . hlip hlip./
Napisano 16 Czerwiec 200519 l widze że Ci wątek odkopali:P jak jak wszyscy brzydki wyświetlacz (wiem jak trudno ładny zrobić ) ale ładny model :) pozdr
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Autor gdybym ja tylko wiedział jak go poprawić to uwierz już by go nie było ;) ale robiłem około 100testów i dupa :]
Napisano 16 Czerwiec 200519 l wiesz mam ostatnią propozycje jak nie zadziała to wyjmij bateria: zrób dla większego realizmu zrób dad tym jeszcze jednego plane na niego materiał plexiglasu np. i falloff do difuse i refrect
Napisano 15 Sierpień 200519 l Teraz gdy juz mialem to cacucho w ręce (heh Carrefour we Włoszech) :) mogłbym ci wytykac bugi w modelu:) ALe nie bede psul ci humoru :) bo praca jest spoko.
Napisano 15 Sierpień 200519 l Autor możesz wytaykać i tak juz nie poprawie bo nie mam pliku :P zresztą wiem co jest zle ;) ps. archeolg sie znalazł :P
Napisano 10 Wrzesień 200519 l mam zamiar kupić sobie psp i mam takie pytanie czy jezeli kupie sobie memory stick powiedzmy 1GB i nagram powiedzmy jakis film to jak ten film mi sie znudzi to moge go wykasowac?????????? co nie ???????// a i z kad mozna ściągnac filmy na psp ?????
Napisano 10 Wrzesień 200519 l mam zamiar kupić sobie psp i mam takie pytanie czy jezeli kupie sobie memory stick powiedzmy 1GB i nagram powiedzmy jakis film to jak ten film mi sie znudzi to moge go wykasowac?????????? co nie ???????// a i z kad mozna ściągnac filmy na psp ????? możesz, ale nie mów nikomu :)
Napisano 11 Wrzesień 200519 l hindus -> sorry że się czepiam, wiem że nie będziesz już wracał do tej konsolki, ale nie pasuje mi tu jedna rzecz. ostatnio bawiłem się konsolą i nic takiego nie było. patrz: miniaturka
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Autor nie wiem ja tu widze takie coś ;P http://img49.imageshack.us/img49/7195/psp3jp.jpg
Napisano 10 Październik 200519 l A bardzo fajny render :) Nic dodac wiecej nie moge bo nie mialem mozliwosci blizszego zapoznania sie z konsolka.
Napisano 11 Październik 200519 l mi sie niepodoba tylko materiał na na guzikach, na strzałkach wygląda jak papier ścierny
Napisano 11 Październik 200519 l analog stick jest permanentnie skopany (ten maly guzik pod krzyzakiem) w rzeczywistosci wystaje ponad obudowe, jest plaski i ma chropowata powierzchnie ulatwiajaca granie. moge zapodac fotki ;p