Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miał być speed, zeszło mi jakieś 3 godziny samego modelowania, bo shader'y to inna sprawa. Model to Rhino, render Vray (jakieś 8min) Wstawiam tu bo nie mam zamiaru się już z tym męczyć. Aha i zabrakło cierpliwośći na texturke na głośniczku ;).

pspshade17gs.jpg

psp8wi.jpg

i mw render :]

pspmw.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość marcin_mocny
Napisano

nie no wypas :)

dość szczegółowo ale jak robiłeś wszystkie wypukłości

modelowałeś :D czy nie

podoba mi się

Napisano

Chcialbym miec takie cudo, ale pewnie miec nie bede.

medlik i ogolnie cala pracka robi wrazenie, chociarz ta texturka na ekrania troche za ciemna, tak jakby brakowalo tej wewnetrznej jasnosci jak to zwykle na monitorach mozna zauwazyc!:D pOzDrO

Napisano

Jak dla mnie full wypas. Zajebiscie. Fajny plastki tylko troche te kanty takie za ostre ale tak to pięknie. A no i jeszcze rzeczywiscie ten ekrean takie troche nieekranowaty :P

Napisano

no hindus chyba najladniejsza twoja pracka :) mi sie podoba jeszcze kazdy napis hem naprawde fajne :D... a wyswietlacz to juz inna sprawa albo selfillumination albo pod wyswietlaczem druga powierzchnia tez z selfem i gdzie bitmapa to zastosowac polprzezroczystosc

Napisano

cholera zaraz dostane opieprz że to wip sie robi ;) dzięki za komentarze, udało mi się małego fileta wcsnąć i dodać szkiełko przed monitorkiem ;)

pspglassended7jr.jpg

teraz lepiej ?

Napisano

teraz jest git ;) jakbym mial sie czepiac to ponarzekalbym ze nic sie w nim nie odbija i ze cala konsola lezy na bialym planie ale nie bede sie czepiac i powiem ze jest spoko ;)

pozdrawiam ;>

Napisano

sama konsolka super ! :) Ale dalej odnosi sie wrazenie ze na wyswietlaczu jest naklejka :( obraz owinien sie znajdowac jakby troszke glebiej...najpierw "szybka" a pod nią wyswietlacz.

Napisano
ze cala konsola lezy na bialym planie ale nie bede sie czepiac i powiem ze jest spoko ;)
jako że ten ziom ;) to napisał to mnie troche ruszyło i mając troche czasu/bojąc się konkurencji ;) wrzucam jeszce renderek z podłożem -

może i bump troche za duży, srebrny shaderek ma za duży reflect ale ze juz wstawiłem do finished work to nie będe tu zaśmiecał, a i podniosłem na maxa szybke nad moniorkiem ale nie wiem czy to coś poprawiło, zreszta dzisiaj już nie mam czasu bo szykujemy sie na bój w ET na Oasis i nie ma czasu na renderki :P

ps - tą texturke w prawym dr poprawie bo tile nie poszedł a zauważyłem tera ;)

pspwood4fn.jpg

ps2. dzięki za komantarze.

Napisano

bardzo ladny, model bardzo ladne szaderki, ale lepiej wyglodalo bez tego podloza, moim zdaniem do prezntacj takiej zabawki lepiej nadaje sie wlasnie ten bialy plane, a nie dechy z zaduzym bumpem ;P ale i tak jest super

Napisano

bardzo ladny, model bardzo ladne szaderki, ale lepiej wyglodalo bez tego podloza, moim zdaniem do prezntacj takiej zabawki lepiej nadaje sie wlasnie ten bialy plane, a nie dechy z zaduzym bumpem ;P ale i tak jest super

Napisano

wiesz mam ostatnią propozycje jak nie zadziała to wyjmij bateria: zrób dla większego realizmu zrób dad tym jeszcze jednego plane na niego materiał plexiglasu np. i falloff do difuse i refrect

Napisano

Teraz gdy juz mialem to cacucho w ręce (heh Carrefour we Włoszech) :) mogłbym ci wytykac bugi w modelu:) ALe nie bede psul ci humoru :) bo praca jest spoko.

Napisano

mam zamiar kupić sobie psp i mam takie pytanie czy jezeli kupie sobie memory stick powiedzmy 1GB i nagram powiedzmy jakis film to jak ten film mi sie znudzi to moge go wykasowac?????????? co nie ???????// a i z kad mozna ściągnac filmy na psp ?????

Napisano
mam zamiar kupić sobie psp i mam takie pytanie czy jezeli kupie sobie memory stick powiedzmy 1GB i nagram powiedzmy jakis film to jak ten film mi sie znudzi to moge go wykasowac?????????? co nie ???????// a i z kad mozna ściągnac filmy na psp ?????

możesz, ale nie mów nikomu

:)

Napisano

hindus -> sorry że się czepiam, wiem że nie będziesz już wracał do tej konsolki, ale nie pasuje mi tu jedna rzecz. ostatnio bawiłem się konsolą i nic takiego nie było.

patrz: miniaturka

Gość emilian jakubowski
Napisano

zajefane;) dobra robota

Napisano

analog stick jest permanentnie skopany (ten maly guzik pod krzyzakiem) w rzeczywistosci wystaje ponad obudowe, jest plaski i ma chropowata powierzchnie ulatwiajaca granie. moge zapodac fotki ;p

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności