Hindus Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Miał być speed, zeszło mi jakieś 3 godziny samego modelowania, bo shader'y to inna sprawa. Model to Rhino, render Vray (jakieś 8min) Wstawiam tu bo nie mam zamiaru się już z tym męczyć. Aha i zabrakło cierpliwośći na texturke na głośniczku ;). i mw render :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 nie no wypas :) dość szczegółowo ale jak robiłeś wszystkie wypukłości modelowałeś :D czy nie podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Chcialbym miec takie cudo, ale pewnie miec nie bede. medlik i ogolnie cala pracka robi wrazenie, chociarz ta texturka na ekrania troche za ciemna, tak jakby brakowalo tej wewnetrznej jasnosci jak to zwykle na monitorach mozna zauwazyc!:D pOzDrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 szkoda ze na wyswietlaczu jest nalepka ;> moglby sie swiecic troche to by ladniej wygladalo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Mogles krawedzie deko zaokraglic. Textura plastiku super, ciekawy shader. Ekran nie wyglada dobrze. Calosciowo wrazenie pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Jak dla mnie full wypas. Zajebiscie. Fajny plastki tylko troche te kanty takie za ostre ale tak to pięknie. A no i jeszcze rzeczywiscie ten ekrean takie troche nieekranowaty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 no hindus chyba najladniejsza twoja pracka :) mi sie podoba jeszcze kazdy napis hem naprawde fajne :D... a wyswietlacz to juz inna sprawa albo selfillumination albo pod wyswietlaczem druga powierzchnia tez z selfem i gdzie bitmapa to zastosowac polprzezroczystosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 cholera zaraz dostane opieprz że to wip sie robi ;) dzięki za komentarze, udało mi się małego fileta wcsnąć i dodać szkiełko przed monitorkiem ;) teraz lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 nie ;> dalej jakos dziwnie ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 hmmm niemam pojęcia :( jak to zrobić , może najlepiej jak go wyłącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 wrzuc ten sam obrazek do diffuse i self illumination ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Luty 2005 Autor Share Napisano 2 Luty 2005 w dif i self ten sam nie widze różnicy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Super to wygląda , chciałbym takie cacko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 teraz jest git ;) jakbym mial sie czepiac to ponarzekalbym ze nic sie w nim nie odbija i ze cala konsola lezy na bialym planie ale nie bede sie czepiac i powiem ze jest spoko ;) pozdrawiam ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 sama konsolka super ! :) Ale dalej odnosi sie wrazenie ze na wyswietlaczu jest naklejka :( obraz owinien sie znajdowac jakby troszke glebiej...najpierw "szybka" a pod nią wyswietlacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 ze cala konsola lezy na bialym planie ale nie bede sie czepiac i powiem ze jest spoko ;) jako że ten ziom ;) to napisał to mnie troche ruszyło i mając troche czasu/bojąc się konkurencji ;) wrzucam jeszce renderek z podłożem - może i bump troche za duży, srebrny shaderek ma za duży reflect ale ze juz wstawiłem do finished work to nie będe tu zaśmiecał, a i podniosłem na maxa szybke nad moniorkiem ale nie wiem czy to coś poprawiło, zreszta dzisiaj już nie mam czasu bo szykujemy sie na bój w ET na Oasis i nie ma czasu na renderki :P ps - tą texturke w prawym dr poprawie bo tile nie poszedł a zauważyłem tera ;) ps2. dzięki za komantarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 zarąbiste! Ja tez bym tak chcial :D. Będą z Ciebie ludzie :D PS. I tak wiedziales co powiem. POZDRAWIAM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 bardzo ladny, model bardzo ladne szaderki, ale lepiej wyglodalo bez tego podloza, moim zdaniem do prezntacj takiej zabawki lepiej nadaje sie wlasnie ten bialy plane, a nie dechy z zaduzym bumpem ;P ale i tak jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 bardzo ladny, model bardzo ladne szaderki, ale lepiej wyglodalo bez tego podloza, moim zdaniem do prezntacj takiej zabawki lepiej nadaje sie wlasnie ten bialy plane, a nie dechy z zaduzym bumpem ;P ale i tak jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 No no ;] całkiem nieźle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 No no ;] całkiem nieźle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 wow groovy, podoba mi sie, az chce sie wsadzic lape w monitor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 super bardzo mi sie podoba render i caly modelik, naprawde fajny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 pełen wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 najs,p.s gdyby nie warszawscy zlodzieje to juz dawno bym sobie to cacko kupil! . hlip hlip./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 widze że Ci wątek odkopali:P jak jak wszyscy brzydki wyświetlacz (wiem jak trudno ładny zrobić ) ale ładny model :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2005 gdybym ja tylko wiedział jak go poprawić to uwierz już by go nie było ;) ale robiłem około 100testów i dupa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 może po prostu zrób wyłączoną konsolę ( ciemny ekranik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 wiesz mam ostatnią propozycje jak nie zadziała to wyjmij bateria: zrób dla większego realizmu zrób dad tym jeszcze jednego plane na niego materiał plexiglasu np. i falloff do difuse i refrect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2005 nad tym sa juz 2 warstwy i z glassem i nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Teraz gdy juz mialem to cacucho w ręce (heh Carrefour we Włoszech) :) mogłbym ci wytykac bugi w modelu:) ALe nie bede psul ci humoru :) bo praca jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 możesz wytaykać i tak juz nie poprawie bo nie mam pliku :P zresztą wiem co jest zle ;) ps. archeolg sie znalazł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pysiak Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 mam zamiar kupić sobie psp i mam takie pytanie czy jezeli kupie sobie memory stick powiedzmy 1GB i nagram powiedzmy jakis film to jak ten film mi sie znudzi to moge go wykasowac?????????? co nie ???????// a i z kad mozna ściągnac filmy na psp ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 brawo :) ej nie mozecie tego wykasowac!!!!!!!!!!!!! co nie???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 mam zamiar kupić sobie psp i mam takie pytanie czy jezeli kupie sobie memory stick powiedzmy 1GB i nagram powiedzmy jakis film to jak ten film mi sie znudzi to moge go wykasowac?????????? co nie ???????// a i z kad mozna ściągnac filmy na psp ????? możesz, ale nie mów nikomu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 hindus -> sorry że się czepiam, wiem że nie będziesz już wracał do tej konsolki, ale nie pasuje mi tu jedna rzecz. ostatnio bawiłem się konsolą i nic takiego nie było. patrz: miniaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 nie wiem ja tu widze takie coś ;P http://img49.imageshack.us/img49/7195/psp3jp.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 A dla mnie bomba . Nawet jak coś się tam odbija , czy nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emilian jakubowski Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 zajefane;) dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian000 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Kurka ten rysuneczke 3D jest wypasiony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 wybaczcie ale wypadało zapodać do wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 A bardzo fajny render :) Nic dodac wiecej nie moge bo nie mialem mozliwosci blizszego zapoznania sie z konsolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 mi sie niepodoba tylko materiał na na guzikach, na strzałkach wygląda jak papier ścierny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 analog stick jest permanentnie skopany (ten maly guzik pod krzyzakiem) w rzeczywistosci wystaje ponad obudowe, jest plaski i ma chropowata powierzchnie ulatwiajaca granie. moge zapodac fotki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 nie wiedziałem ze w psp jest analog stick :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 piękna konsolka, brawo! chcę taką! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi