Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zostałem o to poproszony, więc grzecznie wpisuję się na listę uczestników :>

Chociaż pomysł nie do końca dojrzał do prezentacji, to krótko postaram się go zreferować.

Bohaterką obrazu jest młoda kobieta, która w trakcie przystrajania się przy swojej toaletce (taki mebel z lustrem) znajduje skrytkę z czasów dzieciństwa. Dawno zapomniane miejsce, w którym jako młoda dziewczynka przechowywała swoje skarby. Całość będzie utrzymana raczej w mało realistycznej, melancholijnej atmosferze. Strój, jak i wystrój będą raczej pochodziły z poprzednich epok, być może secesyjne.

Pracuję narazie nad główną postacią, już niedługo zamieszczę pierwsze skriny.

Oto kilka linków, które być może przybliżą mój zamysł:

http://www.antaba.pl/ft/meb/ant/toaletka2.jpg

http://www.art-reno.com.pl/img/323toaletka.jpg

http://www.antykiaka.com.pl/toa.jpg

http://www.picturethisgallery.com/Artists/Pino/Dressing%20Table.jpg

http://www.naturesscene.com/artists/pino/pino_contemplation.jpg

suknia i kolorystyka - http://www.hot.ee/earth17/1kate05.jpg [duża rozdzielczość]

Pozdrawiam innych bitewników i życzę powodzenia :D

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzięki darkelf :> natchnąłeś mnie otuchą.

Dobra, idę pracować. jeśli ktoś by w sieci wysupłał jakieś pasujące inspiracje, to nie wachać się i słać :D

Napisano

Dopsz, zamieszczam stan pracy na dzisiaj. Nie jest tego dużo, ale to tylko kilka godzin pracy jak dotychczas. Proszę o wyrozumiałość, w ogóle czasu nie mam :/

52sy.jpg

61sx.jpg

Napisano

masz bardzo fajny pomysł, przy dobrym wykonaniu powinno wyjść rewelacyjnie i jak narazie idzie ci świetnie bo ja nie widze żadnego błędu w tym modelu :)

Napisano

no to tak:

Pomysl mi sie podoba i tak jak poprzednik juz napisal - moze byc bardzo ciekawie jezeli wyjdzie Ci to tak jak wyjsc powinno;).

Co do tego co juz pokazales to raczej wolabym sie nie wypowiadac bo nie znam sie na anatomii wiec nic Ci po moim "mi sie na razie podoba".

Za to w pozniejszym etapie pracy masz jak w banku ze bede pisal wiecej!.

Aha, bardzo wazna rzecz jeszcze na koniec: wytrwalosci zycze!. Tego zapewne braknie wielu wiec sie trzymaj i powodzenia.

Pozdrawiam

Pionier.

Napisano

nie no , siateczka jest tip top, już po samych plecach widzę że będzie wypasiony model. NIEŹLE ! że tak to delikatnie ujmę :) a tak na prawdę super !. pozdr

Napisano

Kurcze, wyglada bardzo, ale to bardzo dobrze. Piekna przejrzysta siateczka. Tylko pozazdroscic... :) Napewno bede kibicowal. :D

Pozdrawiam serdecznie

Napisano

no miałem zamiar dzisiaj zrobić jej amazing tits ale myszka nie chce mnie słuchać, nawet boxa dzisiaj nie umiałbym wymodelować :D

ale bez obaw. Mam całkiem dokładny plan kolejnych apdejtów ;]

dzięki za posty, wspaniale, że się wam podoba. Mam nadzieję, że reszta też się spotka z tak ciepłym przyjęciem, oby także ze strony jury :]

Napisano

jasne, myszka ;) dawaj Salv postęp bo tu ludzie czekają i to z ogromnym zniecierpliwieniem (ok wydało się ;) )

Świetnie Ci idzie, tylko tak dalej :)

Napisano

skąd ja wiedziałem, że będą tu golasy :D póki co jest pół golasa i... i podpisuję się pod tym co Pionier stwierdził.

pzdr;]

Napisano

Hyhy po wierwsze.. Leru ty sie nie madrzyj tylko rob swojego kapitana żelkę :P

Po drugie wam to tylko cycki w glawach, ..a rece? ..a nogi? Co jej po cyckach bez reszty ciala.. Zboczki... :P:P

A tak na powaznie to gdzie postepy jakies? Przynajmniej pokaz bez siatki i moze tez bez MS.

Pozdrawiam ^_^

Napisano

No bardzo ładnie :). Czekam na więcej..... też chyba zaczne robić kobiete w swoim wątku to od razu wzrośnie oglądalność mojego wątku :P. POWODZENIA.

PS: a myślałem że sobie ponarzekam... ale nie ma na co :).

Napisano

Wrzucam stare obrazki, miały do was trafić w niedzielę, ale niechcący przemieszczałem się po południowej Polsce, więc zobaczycie je dzisiaj ;]

front2an.jpg

back8zi.jpg

nienawidzę modelowania kończyn :| jakiś taki uraz :/

nie martwcie się o kolana i łokcie, jak znajdę czas po wymodelowaniu dłoni, twarzy itp. to zajmę się poprawianiem całości, narazie nie mam ochoty na dłubanie w stawach :(

konstruktywne i/lub chwalące komentarze mile widziane ;)

Napisano

Wygląda super już teraz. Co do kończyn- stopy to pół biedy zle z dłońmi mam to samo- nie cierpię tego.

Napisano

Bardzo nice to wygląda ... czekam na reszte... ciekawe jak ci wyjdzie głowa :).

PS: też robie kobiete do swojej sceny mam nadzieje że ci dorównam (chociaż po części) :).

Napisano

Wiec tak, moim zdaniem powinienes satarac sie uzyskac lagodne przejscia.Zabardzo nie wiem jak chcesz ustawic dlonie podczas modelowania, przodem do ekranu ? bo za bardzo nie mozna ocenic rak :)

Ok to na tyle z nie milych rzeczy ...

Reszta bardzo ladna :) chociaz moim zdaniem cycuszki troszeczke nizej , no ale kobieta zmienna jest ;)

Czekam na reszte apdejtow :D

Napisano

Nie wiem dlaczego ale cos mi stracila na aktrakcyjnosci... Zmieniales jej figure? Jesli tak to lepiej bylo wczesniej. Jesli nie, to nie wiem co jest nie tak. No i zgadzam z Klickiem, cycuszki przywal troche nizej.

O golnie uwazam ze mimo wszystko jest bardzo ladnie.

Dajesz bejbe! :D

Pozdrawiam

Napisano

hm, jakos grube te roncki. bary hardkorowe. pupa mi wychodzi z nikad, ale moze to zludzenie przez te siatke. czy ja wiem, mialo byc bardziej pro :P. tak na serio, to rob.

Napisano

i ty darkelfie wymyślasz innym od suwmiarek :> jeszcze ktoś weźmie to co piszesz na serio ;]

Z tym biustem to zapomnijcie, zróbcie sobie własne obwisłe :P zapewne to wynik sposobu ułożenia rąk, jak nie wierzycie to trudno, ale i tak tego nie będę zmieniał ... bo mi takie pasują do projektu ;)

Pionier, wredna bestyio, mowę zależną powinieneś dobrze znać, a tu taki byk :>

teraz męczę twarz, zależnie od ilości czasu oraz chęci data nastęþnego apdejtu będzie od jutra do plus nieskończoności.

Napisano

cos te konczyny takie robakowate. ale z kolanami na pewno bedzie sie to lepiej prezentowalo.

natomiast troche przeraza mnie ogromnych rozmiarow *cenzura* miedzy jej nogami. troche to zmniejsz, co?

jak chcesz referek prosze sie u mnie zglosic osobiscie.

Napisano

jak to mawia Klicek - "kobieta z poczuciem humoru to skarb " dlatego Salvator nie zastanawiaj się za długo bo propozycja jest nie do odrzucenia :) . pozdrawiam p.s. też upadłem :)

Napisano

omg. to forum mnie coraz bardziej zaskakuje :>

refki chętnie, dobrego nigdy za wiele :]

tak na serio to raczej potraktowałem po macoszemu te regiony, właściwie mogłem ich w ogóle nie modelować... ale jakoś musiałem zakończyć edżlupy :>

ps. co wy wiecie o spadaniu :P

Napisano

Ale Ci sie trafilo Salvator, Aniu czy jak bede robil kobiete to tez moge sie do Ciebie zglosc? :>

ps.piersi wyszly ladnie

ps.hy hy hy hy hy hy, ja sie sie sie kibrznią bagrznią bulueee :D

pozdrawiam :D

Napisano

uuu...

Salvator ty kasanowo ;) ja bym się długo nie zastanawiał :)

A babka fajna, ale te cycki faktycznie jakoś wysoko jak mi sie wydaje...

Ale ja się na cyckach (niestety) nie znam :(((((

;)

Powodzenia! :)

Napisano

hihi haha ladne rzeczy tu wyprawiacie :D zwalacie mnie z nog czasem. :P za to was kocham :D:D Aniu C jestes nieziemska.

Salvator pracuj pracuj jest dobrze

Pozdrawiam wszystkich ^_^

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności