Napisano 21 Kwiecień 200519 l Autor czy ja wiem czy ładny ten render... pomijając te czarne reflektory to jest do chyba zniesienia ;-). a co myślicie na temat oświetlenia? nie uzywałem żadnego vraylight tylko target direct + GI.
Napisano 22 Kwiecień 200519 l ale ladnie to wyglada ... :( jeszcze sie tak naucze ;] gratuluje i pozdrawiam ... czekajac na finalne renderki
Napisano 22 Kwiecień 200519 l model bardzo ładny, szczególnie chyba podoba mi się lakier, czekamy na finale pozdro
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Autor tym razem render z tyłu, próbowalem coś zrobić z oswietleniem (zamiast target direct użyłem vraylight), ale wskutek niskich ustawień (render testowy) pojawiły sie babole ;-). p.s. muszę poprawić jeszcze tą krawędz w tylnim zderzaku.
Napisano 23 Kwiecień 200519 l powiem ze mi sie nawet podoba dla mnie ladny ale pracuj dalej...............
Napisano 23 Kwiecień 200519 l no ciekawe, ale przydalby sie wiekszy render. Powiedz czy ten chrom sam robiles, czy skad wziales, jak tak to powiedz skad, bo tez by mi sie przydal
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Autor ustawieniami chromu zarzuce dziś wieczorem. a większy render będzie dopiero w finished. może ktoś zna stronkę z fajnymi fotkami na tło? chciałbym go w jakieś fajne tło wkomponować, ale nie znalazłem żadnej ciekawej bitmapy...
Napisano 23 Kwiecień 200519 l noo, autko jest niczego sobie ;) ale materialy niezabardzo, popracuj nad nimi bo spieprzysz przez to model :> pozdro
Napisano 24 Kwiecień 200519 l bardzo ladnie to wszytko wyglada tylko lakier za mocno sie swieci no i przydalyby sie wieksze rendery a jak nie to chociaz jakies zblizenia pozdro
Napisano 26 Kwiecień 200519 l moim zdaniem właśnie lakier jest z*******y, człowieku zapodaj ustawienia materiału, sam sobie z chęcią spisze, lakier pierwsza klasa jak dla mnie, model super, pamiętam początki tego auta :)... a teraz, super pozdro
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Autor lakier to trochę zmodyfikowana wersja tych z evermotion.com. szkoda że sam ich nie zrobiłem;-(. też pamiętam początki tego auta;-) i musze powiedzieć, zę myślałem, że wyjdzie mi to gorzej...
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Autor mój pomysł na scenke. co wy na to? chciałbym dodać też jakieś cienie z otoczenia - mam biało-czarną mapke i z niej chciałbym stworzyć cień (tak jakby jakiś obiekt znajdował sie poza sceną i rzucał cień. jak to zrobić?
Napisano 27 Kwiecień 200519 l mi raczej ten samochod pasowal w jakiejs streetracingowej scenie albo przed jakims hotelem czy restauracja a nie w slumsach, alet o tylko moje zdanie pozdro
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Autor jeśli chciałbym go umieścić w streetracingowej atmosferze to stuningowałym go ;-). hotel i restauracja zbytnio mi nie pasi. a obecna scenka to coś w stylu "sachochód gangstera/dilera". chciałbym zrobić ujęcie bezpośrednio po przelotnej mżawce lub cos takiego
Napisano 28 Kwiecień 200519 l No modelik jest naprawdę ładny :D Pomysła na scenę też ciekawy, zobaczymy jak będzie z wykonaniem ;) Pozdr
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Jesli ma to byc samochod dilera/gangstera to daj mu jakies chromowane fele pozdro Edit: heh sorry chyba moja pamiec juz cos nie tak, przeciez on ma juz chromowane szpanerskie felgi :]
Napisano 30 Kwiecień 200519 l Nie no... Jestem pod zachwytem. Pod dużym. Moim zdaniem to jako model ten samochód zasługuje na galerię sław.
Napisano 30 Kwiecień 200519 l mentaller, zarzucisz ustawienia tego lakier?, poza tym jest jeszcze trochę bug'ów, górny kącić otworu lamp przednich, błotniki też trochę kanciaste pozdro