Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czy ja wiem czy ładny ten render... pomijając te czarne reflektory to jest do chyba zniesienia ;-). a co myślicie na temat oświetlenia? nie uzywałem żadnego vraylight tylko target direct + GI.

Napisano

tym razem render z tyłu, próbowalem coś zrobić z oswietleniem (zamiast target direct użyłem vraylight), ale wskutek niskich ustawień (render testowy) pojawiły sie babole ;-).

p.s. muszę poprawić jeszcze tą krawędz w tylnim zderzaku.

Napisano

ustawieniami chromu zarzuce dziś wieczorem. a większy render będzie dopiero w finished. może ktoś zna stronkę z fajnymi fotkami na tło? chciałbym go w jakieś fajne tło wkomponować, ale nie znalazłem żadnej ciekawej bitmapy...

Napisano

moim zdaniem właśnie lakier jest z*******y, człowieku zapodaj ustawienia materiału, sam sobie z chęcią spisze, lakier pierwsza klasa jak dla mnie, model super, pamiętam początki tego auta :)... a teraz, super

pozdro

Napisano

lakier to trochę zmodyfikowana wersja tych z evermotion.com. szkoda że sam ich nie zrobiłem;-(. też pamiętam początki tego auta;-) i musze powiedzieć, zę myślałem, że wyjdzie mi to gorzej...

Napisano

mój pomysł na scenke. co wy na to? chciałbym dodać też jakieś cienie z otoczenia - mam biało-czarną mapke i z niej chciałbym stworzyć cień (tak jakby jakiś obiekt znajdował sie poza sceną i rzucał cień. jak to zrobić?

Napisano

jeśli chciałbym go umieścić w streetracingowej atmosferze to stuningowałym go ;-). hotel i restauracja zbytnio mi nie pasi. a obecna scenka to coś w stylu "sachochód gangstera/dilera". chciałbym zrobić ujęcie bezpośrednio po przelotnej mżawce lub cos takiego

Napisano

Jesli ma to byc samochod dilera/gangstera to daj mu jakies chromowane fele

pozdro

Edit: heh sorry chyba moja pamiec juz cos nie tak, przeciez on ma juz chromowane szpanerskie felgi :]