nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 ty zrobiles ten render?? ;P ladny..........;)
mentaller Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Napisano 21 Kwiecień 2005 czy ja wiem czy ładny ten render... pomijając te czarne reflektory to jest do chyba zniesienia ;-). a co myślicie na temat oświetlenia? nie uzywałem żadnego vraylight tylko target direct + GI.
zipper Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 ale ladnie to wyglada ... :( jeszcze sie tak naucze ;] gratuluje i pozdrawiam ... czekajac na finalne renderki
lpshinoda Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 model bardzo ładny, szczególnie chyba podoba mi się lakier, czekamy na finale pozdro
mentaller Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Napisano 23 Kwiecień 2005 tym razem render z tyłu, próbowalem coś zrobić z oswietleniem (zamiast target direct użyłem vraylight), ale wskutek niskich ustawień (render testowy) pojawiły sie babole ;-). p.s. muszę poprawić jeszcze tą krawędz w tylnim zderzaku.
nielot007 Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 powiem ze mi sie nawet podoba dla mnie ladny ale pracuj dalej...............
JohnZi Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 no ciekawe, ale przydalby sie wiekszy render. Powiedz czy ten chrom sam robiles, czy skad wziales, jak tak to powiedz skad, bo tez by mi sie przydal
xeav Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 ładnie wygląda, szczególnie ostatni render...
mentaller Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Napisano 23 Kwiecień 2005 ustawieniami chromu zarzuce dziś wieczorem. a większy render będzie dopiero w finished. może ktoś zna stronkę z fajnymi fotkami na tło? chciałbym go w jakieś fajne tło wkomponować, ale nie znalazłem żadnej ciekawej bitmapy...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 noo, autko jest niczego sobie ;) ale materialy niezabardzo, popracuj nad nimi bo spieprzysz przez to model :> pozdro
Pawelkos Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 bardzo ladnie to wszytko wyglada tylko lakier za mocno sie swieci no i przydalyby sie wieksze rendery a jak nie to chociaz jakies zblizenia pozdro
lpshinoda Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 moim zdaniem właśnie lakier jest z*******y, człowieku zapodaj ustawienia materiału, sam sobie z chęcią spisze, lakier pierwsza klasa jak dla mnie, model super, pamiętam początki tego auta :)... a teraz, super pozdro
mentaller Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Napisano 26 Kwiecień 2005 lakier to trochę zmodyfikowana wersja tych z evermotion.com. szkoda że sam ich nie zrobiłem;-(. też pamiętam początki tego auta;-) i musze powiedzieć, zę myślałem, że wyjdzie mi to gorzej...
mentaller Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 mój pomysł na scenke. co wy na to? chciałbym dodać też jakieś cienie z otoczenia - mam biało-czarną mapke i z niej chciałbym stworzyć cień (tak jakby jakiś obiekt znajdował sie poza sceną i rzucał cień. jak to zrobić?
kat21 Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Jak dla mnie to jest całkiem ładny ten twój samochodzik.
Pawelkos Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 mi raczej ten samochod pasowal w jakiejs streetracingowej scenie albo przed jakims hotelem czy restauracja a nie w slumsach, alet o tylko moje zdanie pozdro
mentaller Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Napisano 28 Kwiecień 2005 jeśli chciałbym go umieścić w streetracingowej atmosferze to stuningowałym go ;-). hotel i restauracja zbytnio mi nie pasi. a obecna scenka to coś w stylu "sachochód gangstera/dilera". chciałbym zrobić ujęcie bezpośrednio po przelotnej mżawce lub cos takiego
KamillM Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 No modelik jest naprawdę ładny :D Pomysła na scenę też ciekawy, zobaczymy jak będzie z wykonaniem ;) Pozdr
Pawelkos Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Jesli ma to byc samochod dilera/gangstera to daj mu jakies chromowane fele pozdro Edit: heh sorry chyba moja pamiec juz cos nie tak, przeciez on ma juz chromowane szpanerskie felgi :]
kat21 Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 Nie no... Jestem pod zachwytem. Pod dużym. Moim zdaniem to jako model ten samochód zasługuje na galerię sław.
lpshinoda Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 mentaller, zarzucisz ustawienia tego lakier?, poza tym jest jeszcze trochę bug'ów, górny kącić otworu lamp przednich, błotniki też trochę kanciaste pozdro
Rekomendowane odpowiedzi