DraB Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Zaczalem sobie tworzyc maszynowe Minigun 2000 pociskow na minute :) na razie jest bardzo malo, i nie ma co oceniac, ale duzy updejt tuz tuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 No narazie malo ale modelowanie poprawne chyba. Wrzuc referki z ktorych robisz albo daj linka, chetnie zobacze. Kiedys sam zmajstrowlem takie cudo (4 lata temu :) ) http://robart2003.republika.pl/images/pc_2001/vulcan.jpg za dobrze sie juz po takim czasie nie prezentuje :P Pozdro i czekam na updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Marzec 2005 Autor Share Napisano 28 Marzec 2005 Fajne naboie ma ten vulcan :) Oto dwie referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 wdlug mnie jest bardzo dobrze jeszcze kilka kabli wtyczek w skroocie torche wiecej szczegoolow i bedzie gitara roob roob bo warto::P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 czesc, super pracka lecz wydaje mi sie ze troche kanciasto no i dorob wiecej szczegolow, zycze powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Marzec 2005 Autor Share Napisano 28 Marzec 2005 haha ten, minigun pod ta czarna referka nie jest moj :P to tez jest referka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 hhehehe rzeczywiscie nie zauwazylem podpisu, sorry :DD ale i tak zycze powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Nawet nawet tylko jeszcze za mało zeby cos oceniac ale jestes na dobrej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 czemu takie drastyczne low poly? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 czemu takie drastyczne low poly? ;] No wlasnie?! :D Nie ostrzedzaj na poly w przypadku miniguna - zle to wyjdzie na wyglad ogolny, bo minigun jest w wiekszosci obly i nie ma kantow. Przez male wykorzystanie poly robisz z niego kwadratowego miniguna ;). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Marzec 2005 Autor Share Napisano 28 Marzec 2005 Pracuje pracuje i mam jedno pytanko. Czy po przekonwertowanie na E-Poly da sie zobaczuc wymiary obiektu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 Maly updejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 troche to to kanciaste;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 Spokok zrobie tak ze wpugle nie bedzie widac ze kanciaste :), a teraz juz nie zwieksze ilosci segmentow :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 Kolejny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 widze ze m134 sie buduje no narazie naprawde git zobaczymy poozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 No i znowu Updejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 No zajebistosc, gun jakiego kazdy potrzebuje :] Trzymam kciuki zeby render wyszedl ci z takim ladnym kolorkiem i materialem jak na referce ktora pokazales, jest piekna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Marzec 2005 Autor Share Napisano 30 Marzec 2005 Tak to mniej wiecej, bedzie wygladalo. Teraz tylko zabawo w, szczegoly, trudny element rączka :P i oczywysci najgorsze (dla mnie ) texturki :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 ladne cacko.. :> z checia bym sie tym pobawil.. :P propozycja: moze na koniec pokaz jeszcze naboje obok tej armaty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Jak skoncze model na 100% to zrobie jakies fajne pociski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Jak wam sie podoba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 No no no... respekcik. Naprawde ładnie Ci wychodzi ta kataryna :P oby tak dalej. ... juz sie materiałów nie moge doczekać :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 miejscami brakuje smooth, ale modelik ok. 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 nie no łał...bravo...szczerze nie spodziewalem sie a tu taka mila niespodzianeczka:) tylko tak dalej p.s. zrób mi Tomphsona:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 lonek 16: Nie maw pewnych miejscach MS specjalnie, Jak juz bede mial 100% skonzona pracke to powlaczam wsztskie Smothy i bedzie luzki :) Teraz materialy i dopieszcznie :> Posdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Mam wielka prosbe. Jezeli ktos chce mi pomoc, i pomoc laikowi, zrobic dobry uczynek. To nirch napisze na moje gg 4254880 Potrzebuje wielkiej pomocy przy materialach w ktorych jestem totalnum laikiem. Chodzi o taki czarny metal jak na referce. Z gory ci dziekuje :D ( PS w regulamienie jest punkt o tym zeby pomagac adeptom sztuki 3D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 model swietny.. jednak mam mala propozycje.. raczka w Twoim modelu w rzeczywistosci byla by troche "niezreczna" :D mianowicie te wybrzusznia na palce masz troche neidopasowane.. porownaj sobie z z pierwsza referka.. :) no ale reszta modelu OK.. teraz czekamy na materialy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Raczka jest ok przerwy sa na dwa palce i spust tez :P Z materialem bedzie problem bo nie mam pojeci ajak zorbic taki fajowy czarny metal :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 nie no spoko.. Twoj model :D.. ale ktos musialby miec bardzo duzy rozstaw palcow zeby to obiac.. - malo naturalny uchwyt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Pomogl by mi ktos w materialach bo jedyne co mi wychodzi to takie gowno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 mi sie podoba to gowno (czytaj: to czarne cos) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 sie chyba za bardzo swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felix Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 wydaje mi się, że jest zbyt duży współczynnik reflection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Hmm czy teraz jest troche lepszy?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 hmmmm teraz to bym dal wiekszego reflecta, ale glossines dal mniejszego (nie jestem pewien czy tak samo sie to nazywa w innych renderach, ja daje nazwe z v-raya :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Model bardzo fajny, ja takze mam problemy z teksturami w moich modelach i wiekszosc pozostaje bez tekstur. Powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 hehe a więc nie tylko ja mam problemy z texturowaniem...hehehe a tak jeśli chodzi o a miniguna to oki ale fajnie bybyło jak by był taki lakier podrapany i i może wogle jak bys dał do niego (mimo wszystko) jakieś śrubki i ogulnie more more more szczegolów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 nie wiem ale ten bialy nie pasuje:P moze by tak "blachowy albo czarny kolor" a na tym czarnym daj wiedsze rozblyski i ten czarny niech nie bedzie taki 100% czarny:Pniebedzie 97.5%:P pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 hmmmm a czy przypadkiem ta praca nie jest w Gallery Finished?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 hmmmm a czy przypadkiem ta praca nie jest w Gallery Finished?? pozdro ehe...mooj blad w finished duzo lepiej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bozar Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 widzę ze ciekawa debata się tu toczy.... chcialbym dorzucic coś od sibie. mam 3ds Maxa od tygodnia i już parę rzeczy w nim zrobiłem. Między innymi rzeczonego Miniguna :D oto mój projekt, moze jeszcze go przerobię, ale póki co- podziwiajcie :D (moje marne umiejętności =.= ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Bozar--> piekna robota poprostu majstersztyk!! tylko ze ten watek umarl i jak chcesz sie pochwalic praca to zaloz wlasny temat :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Ostatni post: 05-04-05, 16:35 widzę ze ciekawa debata się tu toczy.... Ty masz cos ze wzrokiem czy co :o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Hehe no to juz prawie rok do tylu czy cos mam z oczmi? Heh jak ty to odkopales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 minigan ma zupełnie inny ksztalt z tego z w grach widziałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Zajefajny model :) Bozar- Nie skomentuje, mam dosyc napływu swiezej krwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Toście wykopali ;0 A jak zobaczylem na glownej stronce ten topic to sobie pomyslalem "Ty ktos zrobil miniguna. Też kiedyś zrobiłem. K. kiedy to bylo" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi