Napisano 28 Marzec 200519 l Zaczalem sobie tworzyc maszynowe Minigun 2000 pociskow na minute :) na razie jest bardzo malo, i nie ma co oceniac, ale duzy updejt tuz tuz
Napisano 28 Marzec 200519 l No narazie malo ale modelowanie poprawne chyba. Wrzuc referki z ktorych robisz albo daj linka, chetnie zobacze. Kiedys sam zmajstrowlem takie cudo (4 lata temu :) ) http://robart2003.republika.pl/images/pc_2001/vulcan.jpg za dobrze sie juz po takim czasie nie prezentuje :P Pozdro i czekam na updaty.
Napisano 28 Marzec 200519 l wdlug mnie jest bardzo dobrze jeszcze kilka kabli wtyczek w skroocie torche wiecej szczegoolow i bedzie gitara roob roob bo warto::P
Napisano 28 Marzec 200519 l czesc, super pracka lecz wydaje mi sie ze troche kanciasto no i dorob wiecej szczegolow, zycze powodzenia !!
Napisano 28 Marzec 200519 l Autor haha ten, minigun pod ta czarna referka nie jest moj :P to tez jest referka :D
Napisano 28 Marzec 200519 l hhehehe rzeczywiscie nie zauwazylem podpisu, sorry :DD ale i tak zycze powodzenia ;)
Napisano 28 Marzec 200519 l Nawet nawet tylko jeszcze za mało zeby cos oceniac ale jestes na dobrej drodze
Napisano 28 Marzec 200519 l czemu takie drastyczne low poly? ;] No wlasnie?! :D Nie ostrzedzaj na poly w przypadku miniguna - zle to wyjdzie na wyglad ogolny, bo minigun jest w wiekszosci obly i nie ma kantow. Przez male wykorzystanie poly robisz z niego kwadratowego miniguna ;). Pzdr
Napisano 28 Marzec 200519 l Autor Pracuje pracuje i mam jedno pytanko. Czy po przekonwertowanie na E-Poly da sie zobaczuc wymiary obiektu??
Napisano 29 Marzec 200519 l Autor Spokok zrobie tak ze wpugle nie bedzie widac ze kanciaste :), a teraz juz nie zwieksze ilosci segmentow :(((
Napisano 29 Marzec 200519 l No zajebistosc, gun jakiego kazdy potrzebuje :] Trzymam kciuki zeby render wyszedl ci z takim ladnym kolorkiem i materialem jak na referce ktora pokazales, jest piekna.
Napisano 30 Marzec 200519 l Autor Tak to mniej wiecej, bedzie wygladalo. Teraz tylko zabawo w, szczegoly, trudny element rączka :P i oczywysci najgorsze (dla mnie ) texturki :) Pozdro
Napisano 30 Marzec 200519 l ladne cacko.. :> z checia bym sie tym pobawil.. :P propozycja: moze na koniec pokaz jeszcze naboje obok tej armaty :D
Napisano 31 Marzec 200519 l No no no... respekcik. Naprawde ładnie Ci wychodzi ta kataryna :P oby tak dalej. ... juz sie materiałów nie moge doczekać :D pozdrawiam
Napisano 31 Marzec 200519 l nie no łał...bravo...szczerze nie spodziewalem sie a tu taka mila niespodzianeczka:) tylko tak dalej p.s. zrób mi Tomphsona:P
Napisano 31 Marzec 200519 l Autor lonek 16: Nie maw pewnych miejscach MS specjalnie, Jak juz bede mial 100% skonzona pracke to powlaczam wsztskie Smothy i bedzie luzki :) Teraz materialy i dopieszcznie :> Posdro
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Autor Mam wielka prosbe. Jezeli ktos chce mi pomoc, i pomoc laikowi, zrobic dobry uczynek. To nirch napisze na moje gg 4254880 Potrzebuje wielkiej pomocy przy materialach w ktorych jestem totalnum laikiem. Chodzi o taki czarny metal jak na referce. Z gory ci dziekuje :D ( PS w regulamienie jest punkt o tym zeby pomagac adeptom sztuki 3D :P
Napisano 2 Kwiecień 200519 l model swietny.. jednak mam mala propozycje.. raczka w Twoim modelu w rzeczywistosci byla by troche "niezreczna" :D mianowicie te wybrzusznia na palce masz troche neidopasowane.. porownaj sobie z z pierwsza referka.. :) no ale reszta modelu OK.. teraz czekamy na materialy :>
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Autor Raczka jest ok przerwy sa na dwa palce i spust tez :P Z materialem bedzie problem bo nie mam pojeci ajak zorbic taki fajowy czarny metal :/
Napisano 2 Kwiecień 200519 l nie no spoko.. Twoj model :D.. ale ktos musialby miec bardzo duzy rozstaw palcow zeby to obiac.. - malo naturalny uchwyt :P
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Autor Pomogl by mi ktos w materialach bo jedyne co mi wychodzi to takie gowno :)
Napisano 2 Kwiecień 200519 l hmmmm teraz to bym dal wiekszego reflecta, ale glossines dal mniejszego (nie jestem pewien czy tak samo sie to nazywa w innych renderach, ja daje nazwe z v-raya :P)
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Model bardzo fajny, ja takze mam problemy z teksturami w moich modelach i wiekszosc pozostaje bez tekstur. Powodzenia!!!
Napisano 5 Kwiecień 200519 l hehe a więc nie tylko ja mam problemy z texturowaniem...hehehe a tak jeśli chodzi o a miniguna to oki ale fajnie bybyło jak by był taki lakier podrapany i i może wogle jak bys dał do niego (mimo wszystko) jakieś śrubki i ogulnie more more more szczegolów
Napisano 5 Kwiecień 200519 l nie wiem ale ten bialy nie pasuje:P moze by tak "blachowy albo czarny kolor" a na tym czarnym daj wiedsze rozblyski i ten czarny niech nie bedzie taki 100% czarny:Pniebedzie 97.5%:P pzd
Napisano 5 Kwiecień 200519 l hmmmm a czy przypadkiem ta praca nie jest w Gallery Finished?? pozdro ehe...mooj blad w finished duzo lepiej:P
Napisano 20 Luty 200619 l widzę ze ciekawa debata się tu toczy.... chcialbym dorzucic coś od sibie. mam 3ds Maxa od tygodnia i już parę rzeczy w nim zrobiłem. Między innymi rzeczonego Miniguna :D oto mój projekt, moze jeszcze go przerobię, ale póki co- podziwiajcie :D (moje marne umiejętności =.= )
Napisano 20 Luty 200619 l Bozar--> piekna robota poprostu majstersztyk!! tylko ze ten watek umarl i jak chcesz sie pochwalic praca to zaloz wlasny temat :) pozdro
Napisano 20 Luty 200619 l Ostatni post: 05-04-05, 16:35 widzę ze ciekawa debata się tu toczy.... Ty masz cos ze wzrokiem czy co :o?
Napisano 20 Luty 200619 l Hehe no to juz prawie rok do tylu czy cos mam z oczmi? Heh jak ty to odkopales?
Napisano 21 Luty 200619 l Zajefajny model :) Bozar- Nie skomentuje, mam dosyc napływu swiezej krwi...
Napisano 22 Luty 200619 l Autor Toście wykopali ;0 A jak zobaczylem na glownej stronce ten topic to sobie pomyslalem "Ty ktos zrobil miniguna. Też kiedyś zrobiłem. K. kiedy to bylo" ;)