Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam publike!!

Jakis czas temu przegladajac WIP'y natknalem sie na pracke mentaller'a ktora :) przedstawiala NISSANA 350z. W tym czasie ja rowniez pracowalem nad tym modelem (zbieg okoliczności). Teraz chcial bym sie pochwalic tym co zrobilem... samochodzik nie jest jeszcze na 100% skonczony. brakuje mu kilku maluczkich detali ktore, w zasadzie nie sa potrzebne :), a ze brakuje mi jakos silnej woli zeby je zrobic postanowilem iz umieszcze modelik taki jaki jest na dzien dzisiejszy. Chcial bym zaznaczyc ze jest to moje 3 auto...

Prosil bym was o ocenke :) i moze o jakies fajne rady :) co mogl bym jeszcze zmienic lub dorobic by model byl lepszy... moze dacie jakis przepis na lepszy lakier??? :)

Render: Vray

Sorki za te rozne kolory lakierow :) ale sprawdzalem jaki odcien szarosci by byl najlepszy :)

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

27.jpg

No i siateczka ;)

siatka.jpg

pozniej jeszcze wrzuce renderek tylu :)

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

thx nielot:) wieczorkiem sporbuje to poprawic...

ale u mnie ogolnie jest tak ze przod z całego modelu jest najfajniejszy :P a im dalej tym gorzej musze nad tym popracowac

Napisano

Fajny :) 1 i 2 renderek jak dla mnie najlepszy. Znowu na 3 wydaje się jakby stał za wysoko, ale to taki tam szczegół ;P Ogólnie pozytywne wrażenie :)

Napisano

Autko fajne tak jak już było napisane 1 i 2 render są najfajniejsze choć 4 także nie najgorszy. Mogłeś się poświecic i jeszcze jakieś otoczenie wstawić (studio oczywiście) ale i tak wyszło fajnie ocena taka sama jaka dał Lt.Knysha czyli 4/6

Napisano

Lt.Knysha - poszukam ;)

no ale moze macie jakies wlasne ;P miksturki na lakier i moze chcieli byscie sie z nimi podzielic :P nooooo chyba ze to jest tajemnica :)

Napisano

nom dupy jeszcze nie wyrenderowalem :) ale z tego co widze bede musial troszke poprawic co nieco :) bo cos za niskie oceny :P dostalem.....

tylko powidzcie co dokladnie sie nie podoba w modelu... dodam pozniej renderki z innym lakierem

Napisano

seartr --- tak odstaje :P

lonek16 --- pokaze ale to juz jutro narazie pracuje nad bugami :) ktore wskazal nielot.

jak cos widzicie to pisac :D

Napisano

czek dys ałt!!

poprawilem te bugi (tak mi sie przynjamniej zdaje)

i zmienilem lakier ....

i jak lepiej jest ???

36.jpg

Gość User190
Napisano

Nadal troszkę krzywo, ale i tak bardzo ładnie wyglada renderek :)

Napisano

gdzie krzywo 8| ?

dobra sprobuje cos poprawic i zajme sie robieniem otoczenia :)

ma ktos jakies propozycje??

ja myslalem o taki wielopietrowym parkingu

Napisano

Bacry

RA

ale czlowiek sie ciagle uczy ;]

zaraz zarzuce renderkiem :) "pupy" .. w sumie mogl bym juz zarzucic ale jedna taka kupka na renderze wyszla i jeszcze raz zrenderuje

Napisano

:) ufff trosze pozno ale... postanowilem zamiescic pupe :P

Ogaszam konkurs: "Znajdz na obrazku rozowa nitke!!" :P Pierwszy ktory zglosi prawidlowa odpowiedz wygra kluczyki do tego auta :P

37.jpg

Napisano

Zadam takie głupie pytanie. Czy w orginale 350Z ma wydech z porcelany bo takie odnosze wrażenie patrząc na ostatni render :D

Napisano

ok juz poprawione :) ... aktualnie robie sceneke do tego modelu...

otworzylem juz wipa. jesli macie jakies propozycje to wchodzic > i pisac

Gość User190
Napisano

Nie doczekam się chyba na ten lakier :( SHARE IT!! SHARE IT!! :P

Napisano

A teraz zmieniamy temat i idziemy w innym kierunku

... to ja mowie cza to bylo wyrenderoac w Brazilu.

... sory (za posty po moim) ze za chwile rozpetam burze renderowa na temat renderow.

pozdr to alllllll

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności