Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam publike!!

Jakis czas temu przegladajac WIP'y natknalem sie na pracke mentaller'a ktora :) przedstawiala NISSANA 350z. W tym czasie ja rowniez pracowalem nad tym modelem (zbieg okoliczności). Teraz chcial bym sie pochwalic tym co zrobilem... samochodzik nie jest jeszcze na 100% skonczony. brakuje mu kilku maluczkich detali ktore, w zasadzie nie sa potrzebne :), a ze brakuje mi jakos silnej woli zeby je zrobic postanowilem iz umieszcze modelik taki jaki jest na dzien dzisiejszy. Chcial bym zaznaczyc ze jest to moje 3 auto...

Prosil bym was o ocenke :) i moze o jakies fajne rady :) co mogl bym jeszcze zmienic lub dorobic by model byl lepszy... moze dacie jakis przepis na lepszy lakier??? :)

Render: Vray

Sorki za te rozne kolory lakierow :) ale sprawdzalem jaki odcien szarosci by byl najlepszy :)

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

27.jpg

No i siateczka ;)

siatka.jpg

pozniej jeszcze wrzuce renderek tylu :)

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przod fajny ale coraz dalej coraz gorzej :D tzw nabardziej jest to widoczne na pierwszym renderze widac z przodu-boku zgrubienie krzywa karoserie

mi sie podoba

pozdro

Napisano
  • Autor

thx nielot:) wieczorkiem sporbuje to poprawic...

ale u mnie ogolnie jest tak ze przod z całego modelu jest najfajniejszy :P a im dalej tym gorzej musze nad tym popracowac

Napisano

Fajny :) 1 i 2 renderek jak dla mnie najlepszy. Znowu na 3 wydaje się jakby stał za wysoko, ale to taki tam szczegół ;P Ogólnie pozytywne wrażenie :)

Napisano
  • Autor

moze dalibyscie :) jakis przepisik na lakier ?? :D zeby to lepiej wyszlo

Napisano

Autko fajne tak jak już było napisane 1 i 2 render są najfajniejsze choć 4 także nie najgorszy. Mogłeś się poświecic i jeszcze jakieś otoczenie wstawić (studio oczywiście) ale i tak wyszło fajnie ocena taka sama jaka dał Lt.Knysha czyli 4/6

Napisano
  • Autor

Lt.Knysha - poszukam ;)

no ale moze macie jakies wlasne ;P miksturki na lakier i moze chcieli byscie sie z nimi podzielic :P nooooo chyba ze to jest tajemnica :)

Napisano

ale się nissanów namnożyło ;-). ogólnie nieźle tak jak Lt.Knysna 4/6 . widzę że wykonałeś interior, ja tego nie zamierzam robić...

Napisano

Nie jest zle. Mnie sie podoba. :) W porownaniu z moja Micra, to jest prawie cudo. :D

Napisano

calkiem ladnie ale mi sie tylko dwa pierwsze rendery podobaja, a wlasciwie tylko pierwszy + swiatla przednie troche za ciemne na renderze przodu + dlaczego dupy nie pokazales :>:> ogolnie 5-/6

Napisano
  • Autor

nom dupy jeszcze nie wyrenderowalem :) ale z tego co widze bede musial troszke poprawic co nieco :) bo cos za niskie oceny :P dostalem.....

tylko powidzcie co dokladnie sie nie podoba w modelu... dodam pozniej renderki z innym lakierem

Napisano

bardzo mi sie podoba (w realu klamka tez tak od reszty odstaje???:)

Napisano

Luchu lepiej swojej dupy nie renderuj:D, bo sie nieprzyjemnie zrobi na forum. Renderek mi sie podoba, fajnie jakbys pokazal siatke bez meshsmooth

Napisano
  • Autor

seartr --- tak odstaje :P

lonek16 --- pokaze ale to juz jutro narazie pracuje nad bugami :) ktore wskazal nielot.

jak cos widzicie to pisac :D

Napisano
  • Autor

czek dys ałt!!

poprawilem te bugi (tak mi sie przynjamniej zdaje)

i zmienilem lakier ....

i jak lepiej jest ???

36.jpg

Napisano

Nadal troszkę krzywo, ale i tak bardzo ładnie wyglada renderek :)

Napisano
  • Autor

gdzie krzywo 8| ?

dobra sprobuje cos poprawic i zajme sie robieniem otoczenia :)

ma ktos jakies propozycje??

ja myslalem o taki wielopietrowym parkingu

Napisano

Jaki piekny lakier... autorski, przerobiony czy zywcem sciagniety? :)

Napisano
  • Autor

Bacry

RA

ale czlowiek sie ciagle uczy ;]

zaraz zarzuce renderkiem :) "pupy" .. w sumie mogl bym juz zarzucic ale jedna taka kupka na renderze wyszla i jeszcze raz zrenderuje

Napisano
  • Autor

:) ufff trosze pozno ale... postanowilem zamiescic pupe :P

Ogaszam konkurs: "Znajdz na obrazku rozowa nitke!!" :P Pierwszy ktory zglosi prawidlowa odpowiedz wygra kluczyki do tego auta :P

37.jpg

Napisano

Zadam takie głupie pytanie. Czy w orginale 350Z ma wydech z porcelany bo takie odnosze wrażenie patrząc na ostatni render :D

Napisano

Samochód świetny. Bardzo mi się lakier podoba i materiał felg. Niteczka jest koło wydechu:)

Napisano

poraw materiał opon i kierunkowskazów i chyba zapomniałeś o uszczelkach przy szybach bocznych

Napisano
  • Autor

ok juz poprawione :) ... aktualnie robie sceneke do tego modelu...

otworzylem juz wipa. jesli macie jakies propozycje to wchodzic > i pisac

Napisano

Nie doczekam się chyba na ten lakier :( SHARE IT!! SHARE IT!! :P

Napisano

A teraz zmieniamy temat i idziemy w innym kierunku

... to ja mowie cza to bylo wyrenderoac w Brazilu.

... sory (za posty po moim) ze za chwile rozpetam burze renderowa na temat renderow.

pozdr to alllllll

Napisano

Najbardziej w oczy żucają sie felgi i tarcze chamulcowe.

Samochód ogulnie jest super.

Napisano

Czy ma ktoś kontakt z userem który zakładał ten temat bo pilnie potrzebuje się z nim skontaktowac

Z góry dziękuje za jakieś info

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.