RA Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 khem, khem. :) Skonczylem! Tak mi sie przynajmniej wydaje. Albo inaczej: lepiej nie umiem. :) Wystapili: 3dsmax7 (modeling), vray (rendering), Flash MX (tekstury i takie tam), PS (tekstury i takie tam), Spolecznosc forum (pomoc). :D Obrazek: pozdrawiam
Linus Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Bardzo dobrze Ci to wyszło... Mnie się bardzo podoba... No i jeszcze ten akcencik z 'Vodka' :D Pozdro
DonVito Corleone Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 no ladnie ladnie :) aczkolwiek niebieska byla by ladniejsza :P + cos dziwnego pod obiektywem sie stalo.
Knysha Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Ladnie :). 5/6 - moze sprobujesz rendernac pare innych kolorow, co :)?
polka dot Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 rewelacja :) dostajesz ode mnie kolejno za: -modeling -materialy -render -kompozycja :) pozdrawiam
Baldack Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 no komóra fajna... jeszcze brakuje skóra, fura....no i komóra (juz jest) pozostalo ci juz tylko dwa modele + czlowiek:P
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 Jezusicku :D Dziekuje wszystkim i kazdemu po kolei. :D Corleone Knysha kome Baldack
MohSETH Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Bravissimo!:) RA jak sie tak przygladam to to biale tlo nie jest takie zle...ale po oczach niezle daje:P Zgadzam sie z DonVito Corleone ladnieszy bylby niebieski ale jasny:) of course to kwestia gustu:) Bitwa siejuz zakonczyla? pozostal tylko RA?:P POZDRAWIAM
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 Dzieki MohSETH. :D Co do bitwy to nie wiem. Nikt nie dawal update'ow oprocz mnie ostatnio. :( A tak sie fajnie zapowiadalo... kome, wstydz sie. :P
curka Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 wodko pozwol zyc ;) mi sie podoba i telefon i kolor-wiosenny taki. bardzo pieknie podany produkt.kupuje :) pozdrawiam
Loozack Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 RA, świetny model, tylko że właśnie... nie doceni modelingu ten, kto nie przeglądał topicu z bitwą, więc proponuję wzbogacić finalny render o kilka ujęć na model bez "lakieru", chodzi mi o to żebyś zapełnił te puste miejsca po bokach renderu "okienkami" ze zbliżeniami na szczegóły :) pozdrawiam
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 ooo... to dobry pomysl, ale zblizenia kamerki nie bedzie, bo material tam jest... khem khem... prowizoryczny. :D
Hindus Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 przeglądałem bitwe i powiem że extra żeś podołał ;) pomysł loozack'a jak najbardziej na miejscu..pozdro świetna pracka.
JohnZi Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 no bardzo fajnie wyszlo, czy robiles w nurbsach? (nie orientuje sie w tej bitwie i od poczatku nie sledzilem twoich poczynan)
polka dot Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Nikt nie dawal update'ow oprocz mnie ostatnio. :( A tak sie fajnie zapowiadalo... kome, wstydz sie. :P ja jeszcze nie skonczylem :) powiedzialem na poczatku ze bedzie szlo powoli wiec idzie powoli ale moja tez w GFW wyladuje predzej czy pozniej :)
Marvey Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 świetny ra teraz czekamy na pozostalych z bitwy i ogłoszenie wyniku (hehe zgadnijcie kto jest moim faworytem)
JunioR Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Wypas jednym słowem ! gratulacje ! Czekam na pracki innych uczestników ;)
Gość raider03 Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 bardzo ladna to komorka moze ja sprzedasz chetnie ym kupil :))))
RA Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 kome Marvey, JunioR raider03 Nooo... renderuje ostatnia wersje kolorystyczna. Dzisiaj powinno juz byc. :)
luisam Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 wszystko tak jak trzeba, jak na poly to nawet tak khem khem wszystko "równo" i gładko no ale trza jeszcze poczekać na kome ze swoim nurbsowym cacuszkiem jak przyglądałem sie bitwie to myślałem że 3 dni i po sprawie a tu sie ciągnie że hoho, ale jak sie chce żeby było piknie to i czas jest potrzebny gratuluję RA pięknego modelu i pięknego renderu pozdro
RA Napisano 10 Maj 2005 Autor Napisano 10 Maj 2005 lisam, dzieki. :) Update kolorystyczny. Mial byc jeszcze jeden kolor, ale komp mi podczas renderingu zaniemogl i sie zresetowal sam. :D Zreszta ten kolor nie byl zbytnio warty uwagi, taka jakas zgnila zielen. :P Szczegoly wyrenderowac z ktorym kolorem??? pozdrawiam
nielot007 Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 najlepiej bez koloru:) pokaz tez siatke bo nie kazdy lukal do minib. a model bardzo ladny pozdro
RA Napisano 10 Maj 2005 Autor Napisano 10 Maj 2005 Wiesz co z tym "bez koloru" to nawet fajny pomysl. :D Szczegoly bylyby wyrenderowane biale. Cienie i GI zrobilyby swoje by uwydatnic ksztalt. :) Fakt siatki zaraz wrzuce...
DonVito Corleone Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 no mi sie najbardziej podoba niebieski :) bardzo ladny.
polka dot Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 nie latwiej w PSie zmienic kolor? :P bardzo pozadne materialy
chveti Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 rewelacja :) dostajesz ode mnie kolejno za: -modeling -materialy -render -kompozycja :) pozdrawiam nothing to say....
max_1989 Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 świetnie to ci wyszło :). Mam pytanie, mógłbyś zrobić taki mały making of na temat tego jak zrobiłeś materiał dla telefonu?.
Rekomendowane odpowiedzi