RA Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 khem, khem. :) Skonczylem! Tak mi sie przynajmniej wydaje. Albo inaczej: lepiej nie umiem. :) Wystapili: 3dsmax7 (modeling), vray (rendering), Flash MX (tekstury i takie tam), PS (tekstury i takie tam), Spolecznosc forum (pomoc). :D Obrazek: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linus Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Bardzo dobrze Ci to wyszło... Mnie się bardzo podoba... No i jeszcze ten akcencik z 'Vodka' :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 no ladnie ladnie :) aczkolwiek niebieska byla by ladniejsza :P + cos dziwnego pod obiektywem sie stalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Ladnie :). 5/6 - moze sprobujesz rendernac pare innych kolorow, co :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 rewelacja :) dostajesz ode mnie kolejno za: -modeling -materialy -render -kompozycja :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 no komóra fajna... jeszcze brakuje skóra, fura....no i komóra (juz jest) pozostalo ci juz tylko dwa modele + czlowiek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 very ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Bomba ! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 Jezusicku :D Dziekuje wszystkim i kazdemu po kolei. :D Corleone Knysha kome Baldack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Bravissimo!:) RA jak sie tak przygladam to to biale tlo nie jest takie zle...ale po oczach niezle daje:P Zgadzam sie z DonVito Corleone ladnieszy bylby niebieski ale jasny:) of course to kwestia gustu:) Bitwa siejuz zakonczyla? pozostal tylko RA?:P POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 Dzieki MohSETH. :D Co do bitwy to nie wiem. Nikt nie dawal update'ow oprocz mnie ostatnio. :( A tak sie fajnie zapowiadalo... kome, wstydz sie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 wodko pozwol zyc ;) mi sie podoba i telefon i kolor-wiosenny taki. bardzo pieknie podany produkt.kupuje :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 corleone mial na mysli to dziwne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 curka arevulopapo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 RA, świetny model, tylko że właśnie... nie doceni modelingu ten, kto nie przeglądał topicu z bitwą, więc proponuję wzbogacić finalny render o kilka ujęć na model bez "lakieru", chodzi mi o to żebyś zapełnił te puste miejsca po bokach renderu "okienkami" ze zbliżeniami na szczegóły :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 ooo... to dobry pomysl, ale zblizenia kamerki nie bedzie, bo material tam jest... khem khem... prowizoryczny. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 przeglądałem bitwe i powiem że extra żeś podołał ;) pomysł loozack'a jak najbardziej na miejscu..pozdro świetna pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 no bardzo fajnie wyszlo, czy robiles w nurbsach? (nie orientuje sie w tej bitwie i od poczatku nie sledzilem twoich poczynan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 hindus lonek16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Nikt nie dawal update'ow oprocz mnie ostatnio. :( A tak sie fajnie zapowiadalo... kome, wstydz sie. :P ja jeszcze nie skonczylem :) powiedzialem na poczatku ze bedzie szlo powoli wiec idzie powoli ale moja tez w GFW wyladuje predzej czy pozniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 świetny ra teraz czekamy na pozostalych z bitwy i ogłoszenie wyniku (hehe zgadnijcie kto jest moim faworytem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Wypas jednym słowem ! gratulacje ! Czekam na pracki innych uczestników ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raider03 Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 bardzo ladna to komorka moze ja sprzedasz chetnie ym kupil :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 kome Marvey, JunioR raider03 Nooo... renderuje ostatnia wersje kolorystyczna. Dzisiaj powinno juz byc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luisam Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 wszystko tak jak trzeba, jak na poly to nawet tak khem khem wszystko "równo" i gładko no ale trza jeszcze poczekać na kome ze swoim nurbsowym cacuszkiem jak przyglądałem sie bitwie to myślałem że 3 dni i po sprawie a tu sie ciągnie że hoho, ale jak sie chce żeby było piknie to i czas jest potrzebny gratuluję RA pięknego modelu i pięknego renderu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 lisam, dzieki. :) Update kolorystyczny. Mial byc jeszcze jeden kolor, ale komp mi podczas renderingu zaniemogl i sie zresetowal sam. :D Zreszta ten kolor nie byl zbytnio warty uwagi, taka jakas zgnila zielen. :P Szczegoly wyrenderowac z ktorym kolorem??? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 najlepiej bez koloru:) pokaz tez siatke bo nie kazdy lukal do minib. a model bardzo ladny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 Wiesz co z tym "bez koloru" to nawet fajny pomysl. :D Szczegoly bylyby wyrenderowane biale. Cienie i GI zrobilyby swoje by uwydatnic ksztalt. :) Fakt siatki zaraz wrzuce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 no mi sie najbardziej podoba niebieski :) bardzo ladny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 Siatki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 nie latwiej w PSie zmienic kolor? :P bardzo pozadne materialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 rewelacja :) dostajesz ode mnie kolejno za: -modeling -materialy -render -kompozycja :) pozdrawiam nothing to say.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 świetnie to ci wyszło :). Mam pytanie, mógłbyś zrobić taki mały making of na temat tego jak zrobiłeś materiał dla telefonu?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Maj 2005 Autor Share Napisano 11 Maj 2005 kome chveti max_1989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi