Pionier Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 czujesz bauns chlopie :) bardzo ladnie idzie, tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 powiedz dlaczego odrazu nie powiekszasz tych filetow, lepiej by sie patrzylo na ta bryczke.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 Pionier, nom, totalna zajaffka 8) Lonek16, a bo jakbym coś spitolił to by cała robota poszła na marne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 lonek16 -->> w NURBSach zasada jest taka ze fillety robi sie na surfacach ktorych juz sie nie bedzie za bardzo oytowac... Loozack-->> nie przejmuj sie mimo tego ze nie ma filletow to bardzo przyjemnie patrzy sie na Opelka...:) Piekne gladkie powierzchnie... wiekszosc jest robiona Sweepem, prawda?:) PS. a co do filletow na feldze... wedlug mnie to juz podchodzi pod jakas dewiacje;P POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 istna filletofobia ;) oj Loozack pokazujesz pazurki ;) ale czy lepsze niz pani na avatarze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Maj 2005 Autor Share Napisano 19 Maj 2005 MohSETH, zgadza się, większość to Sweep Sikham, no ba ;) powoli zbliża się cięcie i filletowanie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 nie jest zle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 zaskakujesz mnie :D jeszcze nie dano nie było dachu, jak to sie stało ze razem z bzykiem walneliscie sobie po furze ? umawialiście sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 wow chlopie ale zapierdzielasz, az nie moge sie doczkac sie finishu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 pieknie :) bardzo fajne surfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 Heh, nie mam pytan... po mistrzowsku zrobione powierzchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 lustereczko powiedz przecie, dlaczego jesteś najbardziej wkurzającym elementem na świecie ;) pozdrawiam P.S. dzięki wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 hehehehhe dobre , text i model jednoczesnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 naprawde ładnie - zapodaj screen'a całego opla z lusterkami ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 wkurzajace nie wkurzajace, wyszlo ladnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 mierny samochod pod dlutem zajedobrego artysty...szkoda ze jak do tej pory ani razu nie wpasowales sie z wyborem fury pod moj gust :P cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 a siateczki lusterka można :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Nie znam zbyt dokladnie tej furki wiec moze sie myle, ale wyglada na to (patrzac na Twoj model) ze lusterko jest polaczone z drzwiami (filet mocowania lusterka z powierzchnia drzwi), czy tak jest w oryginale??:| Tak czy inaczej model prezentuje sie znakomicie!! Dobra robota!! Ciekawe kiedy ja odwaze sie stawic czolo nosorozcowi:P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Nie znam zbyt dokladnie tej furki wiec moze sie myle, ale wyglada na to (patrzac na Twoj model) ze lusterko jest polaczone z drzwiami (filet mocowania lusterka z powierzchnia drzwi), czy tak jest w oryginale??:| masz racje nie znasz ;) ciekawe co robi teraz loozack zamiast nam tu updaty dawac ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 Phantom, kiedyś może trafie :P -=S3B=- (zdjęcie niżej) a co teraz robi Loozack, hmmm... screeny napitala, co by na forum wrzucić ;) jak widać zacząłem już powoli filletować karoserię... siateczka, proszzz bardzo... a oto dzisiejsza masakra, przebiła nawet lusterko, filletowanie wlotu... na same fillety wlotu zeszło mi chyba z 5 godzin, bo robiłem ze 3 albo nawet 4 podejścia... a pomyśleć, że z tyłu czeka mnie to samo :( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Dzieki Loozack, juz wszystko jasne:) A model jak juz wczesniej pisalem - Zajefajny!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 no idziesz jak burza, jak na razie bez zastrzezen, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 na same fillety wlotu zeszło mi chyba z 5 godzin, bo robiłem ze 3 albo nawet 4 podejścia... a pomyśleć, że z tyłu czeka mnie to samo :( pozdrawiam a widzisz w maxie zajeloby to z pol godzinki ;) [joke] a tak a serio to bardzo ladne te "fillety" :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Normalnie wypas :D Czekam z niecierpliwością na render z materiałami :P Loozack - wnętrze też będziesz robił? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 a widzisz w maxie zajeloby to z pol godzinki ;) (...) hehe, za drugim razem w Rhino też tyle zajęło, najgorszy pierwszy raz :D KamillM, ja też czekam z niecierpliwością na rendery :D a wnętrze planuję ale w "drugiej fazie" dopiero ;) ok, to już praktycznie finał, pozostały mi loga, napisy i inne popierdółki, teraz czeka mnie eksport do Maxa, ojojoj... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 wspaniale ale mogłeś sie odważyć i zapodać inne felgi ;) mnei osobiście te sie nie podobają i wcale nie chodzi o wykonanie ;) jaka to będzie frajda zobaczyć go z lakierem nie :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 100 razy a nawet 200 razy lepiej wyglada po filletach:D model jest piekny!! az sie w kompelksy wpada:) powodzenia przy tex:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 lusterko do wymiany :D raczej ciężko byłoby tłoczyć je razem z drzwiami z jednej blachy http://www.cabrionews.de/katalog/opel/speedster/spt7.jpg http://www.dieselstation.com/wallpapers/Opel-Speedster/Opel-Speedster-008.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 ja tam juz sam niewiem jak ztymi lusterakami jest ale sens jest to wykonalne biorac pod uwage ze ten opelek zbytnio niewie co to byc blacha, a pozatym ladniutki opelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Sans, już sam nie wiem... ale w sumie jak popatrzeć na inne zdjęcia to chyba jednak rzeczywiście jest tam jakaś mikroszczelina ;) ale jednego jestem pewien... nie chce mi się już tego poprawiać ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 yeah, good shit.po filecie bardzo fajnie. Na oponki idzie teksturka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Nooo noo noo ladnie :D. Podoba mi sie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Piękna, czyściutka robota.. tu już żarty się skończyły :) tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Śliczny modelik, blachy jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Maj 2005 Autor Share Napisano 30 Maj 2005 sorki za brak updatów ostatnio, ale niestety mogą się one prędko nie pojawić, za niecałe 2 tygodnie mam termin oddania prac dyplomowych i ten model miał być właśnie na nią, jednak problemy przy eksportowaniu go do Maxa sprawiły, że chyba nie zdąże go dokończyć przed tym czasem (nie mówiąc już o pisemnej pracy...) więc prawdopodobnie skorzystam z innego modelu a do tego wrócę po obronie... dzięki wszystkim za komentarze i proszę o jeszcze odrobinę cierpliwości ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 a wnętrze planuję ale w "drugiej fazie" dopiero ;) No to super :D Ważne, że wogołe będzie ;] Co do tych ostatnich screenów to wwwww.... wypas ;) A może zrobisz bieżnik 3D, zamiast texturki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 No to teraz sie zacznie - wiem że odkopuje ale wczoraj przed snem :) przypomniałem sobie że ten opelek jeszcze nie był zapodawany z lakierem a updateów nie widać no to trzeba spytac - co tam loozackq sie dzieje :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2005 hehe, miło że jeszcze ktoś pamięta o nim ;) jak znajdę troche czasu (czyt. jak przestane się obijać) to się za niego wezme, w sumie brakuje jeszcze tylko kilku pierdółek i już będzie można go eksportować do Maxa (hurra...) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 no modelik swietny...i nurbsami co najwazniejsze....widac ze sie znasz..a. ps...widze ze w Zgierzu mieszkasz...ja niedługo tez tam bede miszkal....bo studia zaczynam:p pozdrawiam...i zycze udanych renderkow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 A juz myslalem ze te 1 obrazek to twoj render :).. hehe ale niezle sie zapowiada.. czekamy na finish :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Loozack kazał mi przekazać że składa zamówienia co do kolorów rendera ;) acha - render z perspektywy takiej jak na miniaturce prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 khem, spokojnie, do renderów jeszcze daleko :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 dla mnie to kolorek taki jak na obrzasku powinien byc:D...czyli ladny metalik...a jesli chodzi o czerwien albo niebieski...to jzu wole czerwony...bo ten niebieski dziwny taki:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi