__R@K__ Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 Moja pierwsza postać (obiekt organiczny) robiony w Mayce. Dzisiaj siateczki Lowpoly (hipoly moze później bo niestety matura zobowiązuje).
lpshinoda Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 to ma być kobieta czy mężczyzna??? na maya'i się nie znam więc nie za bardzo mogę ci pomóc, a o ile wiem (sam po sobie :)) to matury już się skończyły, przynajmniej te nowe pozdro
Ania Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 ja nie wiem, biodra jak u dobrze zbudowanej babki. oprocz tego nie jest zle. pokaz no bez tych werteksow i edgow
Simple_man Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 Dobrze mówi Ania.Od poczatku mi się wydawało, że to biodra kobiety.
mkk3a Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 na udach i biodrach to siatka nieco za rzadko w poziomie a za gęsta w pionie poza tym faktycznie wygląda nieco jak kobieta... lpshinoda - maturki jeszcze trwają :) we wtorek niemiecki, w środe fizyka a potem wakacje :D
Mortom Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Ja uważam że tyłek jest jak u spasionej baby. a nogu u dołu za cieniutkie, przodzio prezentuje się lepiej, ale przydało by sie jakieś mięsnie na brzuchu!! ale tak ogulnie to aż takiej tragedii niema. Pracuj, pracuj i napewno wyjdzie ci szfarcusiek albo Scalony. Pozdrawiam.
__R@K__ Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 Po maturach i innych problemach zamieszczam update. Mieśni na brzuchu nie bedzie bo brzuch bedzie zakryty.
kubi Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Fajnie że starasz bawić się w te wszystkie miesnie (zwłaszcza rece). Może plecy są trochę płaskie przy kręgosłupie. Pokazałbyś model ze smothem.
lpshinoda Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 dawno nie było mnie w tym wątku, wiele się zmieniło, więc to chłop!!! ładny model, daj z MS pozdro
Mergan Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 A gdzie ten facet ma najważniejszy męski organ :P
Mergan Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Taylor tak jest skonstruowany świat, facet musi mieć fujarke (chyba że jest kastratą) xD
lpshinoda Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 to jest po prostu okaz ze sztucznej hodowli na marsie:))) bez jaj i bez ... pozdro
slate Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Eee, czepiacie się :)))) Przecież wyraźnie było napisane że to low poly, a co za tym idzie nie ma różnych DROBNYCH szczgółów ;))))
hcpiter Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Slate czy przyrodzenie to szczegół ??!! ;) Raczej nie to nasza duma i tego nie moze zabraknąć :) A co do modelu to fajny nawet bardzo chetnie zobacze z zagęszczoną siatką.
Bacry Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 tylko jak potem te ręce przemieścić? Zwykle ręce się troszkę rozkłada inaczej są problemy przy rigowaniu.
h4sh Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 calkiem dobra topologia, ale bacry ma racje, tego nigdy porzadnie nei zanimujesz bo miesnie w tej pozycji wygladaja calkiem inaczej niz w T-pose.
Rekomendowane odpowiedzi