Napisano 15 Maj 200519 l Moja pierwsza postać (obiekt organiczny) robiony w Mayce. Dzisiaj siateczki Lowpoly (hipoly moze później bo niestety matura zobowiązuje).
Napisano 15 Maj 200519 l to ma być kobieta czy mężczyzna??? na maya'i się nie znam więc nie za bardzo mogę ci pomóc, a o ile wiem (sam po sobie :)) to matury już się skończyły, przynajmniej te nowe pozdro
Napisano 15 Maj 200519 l ja nie wiem, biodra jak u dobrze zbudowanej babki. oprocz tego nie jest zle. pokaz no bez tych werteksow i edgow
Napisano 15 Maj 200519 l na udach i biodrach to siatka nieco za rzadko w poziomie a za gęsta w pionie poza tym faktycznie wygląda nieco jak kobieta... lpshinoda - maturki jeszcze trwają :) we wtorek niemiecki, w środe fizyka a potem wakacje :D
Napisano 16 Maj 200519 l Ja uważam że tyłek jest jak u spasionej baby. a nogu u dołu za cieniutkie, przodzio prezentuje się lepiej, ale przydało by sie jakieś mięsnie na brzuchu!! ale tak ogulnie to aż takiej tragedii niema. Pracuj, pracuj i napewno wyjdzie ci szfarcusiek albo Scalony. Pozdrawiam.
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Autor Po maturach i innych problemach zamieszczam update. Mieśni na brzuchu nie bedzie bo brzuch bedzie zakryty.
Napisano 6 Czerwiec 200519 l Fajnie że starasz bawić się w te wszystkie miesnie (zwłaszcza rece). Może plecy są trochę płaskie przy kręgosłupie. Pokazałbyś model ze smothem.
Napisano 6 Czerwiec 200519 l dawno nie było mnie w tym wątku, wiele się zmieniło, więc to chłop!!! ładny model, daj z MS pozdro
Napisano 6 Czerwiec 200519 l Taylor tak jest skonstruowany świat, facet musi mieć fujarke (chyba że jest kastratą) xD
Napisano 7 Czerwiec 200519 l to jest po prostu okaz ze sztucznej hodowli na marsie:))) bez jaj i bez ... pozdro
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Eee, czepiacie się :)))) Przecież wyraźnie było napisane że to low poly, a co za tym idzie nie ma różnych DROBNYCH szczgółów ;))))
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Slate czy przyrodzenie to szczegół ??!! ;) Raczej nie to nasza duma i tego nie moze zabraknąć :) A co do modelu to fajny nawet bardzo chetnie zobacze z zagęszczoną siatką.
Napisano 7 Czerwiec 200519 l tylko jak potem te ręce przemieścić? Zwykle ręce się troszkę rozkłada inaczej są problemy przy rigowaniu.
Napisano 7 Czerwiec 200519 l calkiem dobra topologia, ale bacry ma racje, tego nigdy porzadnie nei zanimujesz bo miesnie w tej pozycji wygladaja calkiem inaczej niz w T-pose.