Tomasz Kucharz Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 Ile czasu poświęcacie dziennie na maxa i od jak dawna sie uczycie ?
Fr3d3k Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Wydaje mi sie ze gdzies juz kiedys widzialem tu podobny temat :P
Pablo Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 ja nie widzialem,ale chetnie odpowiem....siedze tak ok hmm 5 h dziennie w tyg. a w weekend to hmm tak z 10 h :))) pozdr
Nimrod Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Różnie :(. Zdarza się, że nawet nie całą godzinę, ze względu na szkołę i tym podobne rzeczy, ale bywają dni (szczególnie łykendy), że siedzę po 10 godzin. Chociaż jako beginner i tak marnuje 3/4 tego czasu używając metody prób i błędów w celu wykonania jakiejś błachostki :(.
Phantom Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 no ja dzialam w Photoshopie glownie wiec tak dziennie to siedze z 56 godzin...cos w tym stylu :P
Acid_19 Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Ja zaczynalem z maxem jakies 3 lata temu... Najpierw byla to wersja 1,3 potem 2,0... i 2,5 w ktorej nie dzialala animacja... Dzialalem wtedy na PII266, 4Mb grafa i 32 Mb ramu (chociaz progs burzyl sie, ze potrzebuje niby 48 :).. Teraz to wersja 5.0 i Athlon 1,8, Radeon 9500pro i 386Mb ramu.... Bład tkwil w tym, ze przez te 3 lata nie mialem dostepu do neta.. i stad zabawy z maxem ograniczaly sie do prób i błedow... Duzo odkrylem, ale dop teraz moje umiejetnosci zaczely sie rozwijac... Tutoriale, forum, strony www.. to wszystko jest nieocenioną skrabnicą wiedzy...
Pablo Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Acid tyle napisales ale nadal nie wiemy ile siedzisz dziennie :D:D [lol] pozdr
Andree Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 J siedze na razie malo :(,a czasami w ogole nie mam czasu zeby sobie posiedziec :( :(. Niestety nauka i te maturki,ale jeszcze tylko do polskiego,zdac go jakos i wkoncu wakacje ,a wtedy bede sobie skrobal w maxie okolo 5-6h :)[jupi] greetz [piwo]
Gość Karawan Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 po 1 czerwca bede wiedzial ile bede siedzial .. bo mam 2 propozycje animacji :))
honzik Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Vitam - moje spotkania z Maxem są różne: czasem spędzam z nim cały dzień łącznie z nocą a czasem przez kilka dni nie uruchamiam go wogóle, a wogóle moja znajomość z nim trwa już od około 5 - 6 lat, wóczas poznałem pierwszą Windowsową wersję Maxa [rotfl2] pozdrowionka
Acid_19 Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 PABLO.. pytanie brzmialo: Ile czasu poświęcacie dziennie na maxa i od jak dawna sie uczycie ? hehe. wiekszosc odpowiadala na pierwsza czesc, to ja postanowilem odpowiedziec na drugą :)... A ile czasu spedzam.. Niech kazdy sam obliczy ze wzoru: Ile = (24h- S - SZ - D - JSD) * 20 *12 + (24h - Sw - Dw - JSDw) *4 *12 gdzie.. Ile - ile czasu poswiecam na maxa S - ilośc snu wyrazona w godzinach Sz - ilośc szkoly dziennie [godz] D - ilosc czasu poswieconego dziewczynie JSD - ilosc czasu na jedzenie, sranie, dlubanie w nosie Sw - ilosc snu w czasie dni wolnych (sob i niedz) Dw - czas poswiecony dziewczynie w dniach wolnych JSDw - jedzenie, sranie, dlubanie w nosie w dniach weekendu :) Prawda ze jasne juz wszystko?? :D UWAGA!!! Wzor liczy godziny w roku. Aby wyliczyc ilośc na dzien.. Trzeba zastosować wzor dodatkowy... mianowidze NADZIEN = ILE / 365 UWAGA 2: W roku przestepnym (przestepczym hehe.. trzeba zastosowac trzeci wzor..) Nadzienprzest = Ile / 366
Nimrod Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 2 wzór jest niepotrzebny :D, bo w Polsce co rok mamy rok przestępczy :D
Gość User190 Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Ja siedze tak godzine w tygodniu... przez ostatni miesiąc... Buuuu.... nie mam na niego czasu :-(
SiD Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 NO jak cos to ja mam sporo czasu ale wiele na mxa , w pracy siedze i kurde wiecozrami dopiero w maxie moge posiedziec u siebie w chcie i to tez wtedy mam mało czasu niach niach
sikham Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 ostatnio prawie wcale a teraz ko 10 h w tygodniu niedługo więcej :]
Dr. eA Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Na tyle ile mi szkola pozwala, czasem max (ktory lubi wyprowadzac z rownowagi). Przecietnie 2h/dzien.
tomman Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Ostatnio przerzuciłem się na programming i troche zaniedbałem maxa, ale przez wakacje mam nadzieję to poprawić.
Tomasz Kucharz Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 Hehe - ja znam wogóle maxa od 10 miechów - a siedze średnio 4 godziny dziennie - (niestety bo praca ma troszke inny charakter - co prawda jest w nieuj troche 2D ale to tylko COREL i PHOTOPAINT)
Sharp Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 No ja myśle ze to juz z 2 rok minąl od pierwszego uruchomienia maxa. W tygodniu ze względu na szkołę raczej nie robie nic w maxie, jedynie co to w weekend sobie dłubie i jest to po ok 7-10 godzin w piatek i w sobote...teraz to sie dopiero wspomina wakacje i całe noce spędzone przed maxem :D
RK Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Używam tylko mayi- na maxa mam alergie Dziennie ? Teraz raczej mało- 3-4 godziny. W 3d (zaczynałem od programiku który nazywał się Imagine)... koło 8 lat temu.
Pablo Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 jak wracamy dotych pierwszych progamow 3d...to moim first software byl True Space....jazdaaa :): pozdr
Lucas Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Ze mną to różnie bywa, często, przez kilka dni (czasem tygodni:D), wogole nie włączam 3dsmax, a jak już się zmobilizuję to zreguły siedzę ile się da czyli od 4 do 7 godzin:)
giorgione Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Originally posted by RK Używam tylko mayi- na maxa mam alergie Dziennie ? Teraz raczej mało- 3-4 godziny. W 3d (zaczynałem od programiku który nazywał się Imagine)... koło 8 lat temu. heheheheheheheh... :D Widze, ze nie tylko ja zaczynałem od Imagine - fajny prgramik - jak na owe czasy[lol2] pozdr Giorgione
Swietlik Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 To ile siedze zależy od maxa. Czasami jak zainstaluje system to po prostu max nie rusza i musze czekać aż kolejny rz zainstaluje system na nowo. Ale jak już działa to dziennie wyrwe nawet do 10 godzin. W weekendy wogóle nie siedze na maxie, trzeba troche żyć no nie.
Loozack Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 ja zaczynałem od programu Real3D na Amigę :D czy ktoś coś takiego kojaży ?? :) a z Maxem popinam już chyba ponad rok, ale z dużymi przerwami :( dziennie spędzam jakieś 3-8 godzin, w weekendy zdarzy mi się siedzieć 12h :] a ostatnio jakoś w ogóle mało mam czasu na Maxa bo pracuję :P
SiD Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 JA jzu sie wpisalem ale tamto to jest przezytak, bo teraz to siedze w angli ale ... wracam do polski 23.09.2003 r. i nie mam jzu pracy w poslce co zoancza tlyko jedno cale dnie w maxie ,a le sie ciesze jak male dziecko hehehe no napisalem dnai , bo wieczory deda dla mojej dziewczyny a weekendy dla kuzyna , ( pivo i nauka jego w maxie ) sam nie wiel umiem ale on nie umie nic dopiero sie uczy :D
Swietlik Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 hmm England, beautiful country (I thing so). Uczysz go przy piwie czy pijecie po nauce, bo jak sie za dużo wychłepcze to się Viewporty mnożą i nie bardzo można się połapać, wiem z doświadczenia [lol2]
Erni Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Zona dzieci (dwie blizniaczki dziewczyny 3 lata) obowiazki (mam 33 lata) Maksa poznalem rok temu ale mam go od polowy pazdziernika mam na niego okolo 2 - 7 godzin tygodniowo (jak dobrze idzie) ale wam pokaze . wczesniej bawilem sie w Bryce 5 . [lol2]
Falcrum Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Dziennie to jest ok 0,5-1h...w \"robocze dni\", a w weeendy od 2-6h... Gdyby nie szkoła, rodzice, rachunki :P itp. napewno siedziałbym więcej...nawet po 12h na dzień [lol2] Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi