Napisano 28 Maj 200321 l ja nie widzialem,ale chetnie odpowiem....siedze tak ok hmm 5 h dziennie w tyg. a w weekend to hmm tak z 10 h :))) pozdr
Napisano 28 Maj 200321 l Różnie :(. Zdarza się, że nawet nie całą godzinę, ze względu na szkołę i tym podobne rzeczy, ale bywają dni (szczególnie łykendy), że siedzę po 10 godzin. Chociaż jako beginner i tak marnuje 3/4 tego czasu używając metody prób i błędów w celu wykonania jakiejś błachostki :(.
Napisano 28 Maj 200321 l no ja dzialam w Photoshopie glownie wiec tak dziennie to siedze z 56 godzin...cos w tym stylu :P
Napisano 28 Maj 200321 l Ja zaczynalem z maxem jakies 3 lata temu... Najpierw byla to wersja 1,3 potem 2,0... i 2,5 w ktorej nie dzialala animacja... Dzialalem wtedy na PII266, 4Mb grafa i 32 Mb ramu (chociaz progs burzyl sie, ze potrzebuje niby 48 :).. Teraz to wersja 5.0 i Athlon 1,8, Radeon 9500pro i 386Mb ramu.... Bład tkwil w tym, ze przez te 3 lata nie mialem dostepu do neta.. i stad zabawy z maxem ograniczaly sie do prób i błedow... Duzo odkrylem, ale dop teraz moje umiejetnosci zaczely sie rozwijac... Tutoriale, forum, strony www.. to wszystko jest nieocenioną skrabnicą wiedzy...
Napisano 28 Maj 200321 l Acid tyle napisales ale nadal nie wiemy ile siedzisz dziennie :D:D [lol] pozdr
Napisano 28 Maj 200321 l J siedze na razie malo :(,a czasami w ogole nie mam czasu zeby sobie posiedziec :( :(. Niestety nauka i te maturki,ale jeszcze tylko do polskiego,zdac go jakos i wkoncu wakacje ,a wtedy bede sobie skrobal w maxie okolo 5-6h :)[jupi] greetz [piwo]
Napisano 28 Maj 200321 l po 1 czerwca bede wiedzial ile bede siedzial .. bo mam 2 propozycje animacji :))
Napisano 28 Maj 200321 l Vitam - moje spotkania z Maxem są różne: czasem spędzam z nim cały dzień łącznie z nocą a czasem przez kilka dni nie uruchamiam go wogóle, a wogóle moja znajomość z nim trwa już od około 5 - 6 lat, wóczas poznałem pierwszą Windowsową wersję Maxa [rotfl2] pozdrowionka
Napisano 28 Maj 200321 l PABLO.. pytanie brzmialo: Ile czasu poświęcacie dziennie na maxa i od jak dawna sie uczycie ? hehe. wiekszosc odpowiadala na pierwsza czesc, to ja postanowilem odpowiedziec na drugą :)... A ile czasu spedzam.. Niech kazdy sam obliczy ze wzoru: Ile = (24h- S - SZ - D - JSD) * 20 *12 + (24h - Sw - Dw - JSDw) *4 *12 gdzie.. Ile - ile czasu poswiecam na maxa S - ilośc snu wyrazona w godzinach Sz - ilośc szkoly dziennie [godz] D - ilosc czasu poswieconego dziewczynie JSD - ilosc czasu na jedzenie, sranie, dlubanie w nosie Sw - ilosc snu w czasie dni wolnych (sob i niedz) Dw - czas poswiecony dziewczynie w dniach wolnych JSDw - jedzenie, sranie, dlubanie w nosie w dniach weekendu :) Prawda ze jasne juz wszystko?? :D UWAGA!!! Wzor liczy godziny w roku. Aby wyliczyc ilośc na dzien.. Trzeba zastosować wzor dodatkowy... mianowidze NADZIEN = ILE / 365 UWAGA 2: W roku przestepnym (przestepczym hehe.. trzeba zastosowac trzeci wzor..) Nadzienprzest = Ile / 366
Napisano 30 Maj 200321 l Ja siedze tak godzine w tygodniu... przez ostatni miesiąc... Buuuu.... nie mam na niego czasu :-(
Napisano 30 Maj 200321 l NO jak cos to ja mam sporo czasu ale wiele na mxa , w pracy siedze i kurde wiecozrami dopiero w maxie moge posiedziec u siebie w chcie i to tez wtedy mam mało czasu niach niach
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Na tyle ile mi szkola pozwala, czasem max (ktory lubi wyprowadzac z rownowagi). Przecietnie 2h/dzien.
Napisano 3 Czerwiec 200321 l Ostatnio przerzuciłem się na programming i troche zaniedbałem maxa, ale przez wakacje mam nadzieję to poprawić.
Napisano 3 Czerwiec 200321 l Autor Hehe - ja znam wogóle maxa od 10 miechów - a siedze średnio 4 godziny dziennie - (niestety bo praca ma troszke inny charakter - co prawda jest w nieuj troche 2D ale to tylko COREL i PHOTOPAINT)
Napisano 17 Wrzesień 200321 l No ja myśle ze to juz z 2 rok minąl od pierwszego uruchomienia maxa. W tygodniu ze względu na szkołę raczej nie robie nic w maxie, jedynie co to w weekend sobie dłubie i jest to po ok 7-10 godzin w piatek i w sobote...teraz to sie dopiero wspomina wakacje i całe noce spędzone przed maxem :D
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Używam tylko mayi- na maxa mam alergie Dziennie ? Teraz raczej mało- 3-4 godziny. W 3d (zaczynałem od programiku który nazywał się Imagine)... koło 8 lat temu.
Napisano 17 Wrzesień 200321 l jak wracamy dotych pierwszych progamow 3d...to moim first software byl True Space....jazdaaa :): pozdr
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Ze mną to różnie bywa, często, przez kilka dni (czasem tygodni:D), wogole nie włączam 3dsmax, a jak już się zmobilizuję to zreguły siedzę ile się da czyli od 4 do 7 godzin:)
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Originally posted by RK Używam tylko mayi- na maxa mam alergie Dziennie ? Teraz raczej mało- 3-4 godziny. W 3d (zaczynałem od programiku który nazywał się Imagine)... koło 8 lat temu. heheheheheheheh... :D Widze, ze nie tylko ja zaczynałem od Imagine - fajny prgramik - jak na owe czasy[lol2] pozdr Giorgione
Napisano 17 Wrzesień 200321 l To ile siedze zależy od maxa. Czasami jak zainstaluje system to po prostu max nie rusza i musze czekać aż kolejny rz zainstaluje system na nowo. Ale jak już działa to dziennie wyrwe nawet do 10 godzin. W weekendy wogóle nie siedze na maxie, trzeba troche żyć no nie.
Napisano 18 Wrzesień 200321 l ja zaczynałem od programu Real3D na Amigę :D czy ktoś coś takiego kojaży ?? :) a z Maxem popinam już chyba ponad rok, ale z dużymi przerwami :( dziennie spędzam jakieś 3-8 godzin, w weekendy zdarzy mi się siedzieć 12h :] a ostatnio jakoś w ogóle mało mam czasu na Maxa bo pracuję :P
Napisano 19 Wrzesień 200321 l JA jzu sie wpisalem ale tamto to jest przezytak, bo teraz to siedze w angli ale ... wracam do polski 23.09.2003 r. i nie mam jzu pracy w poslce co zoancza tlyko jedno cale dnie w maxie ,a le sie ciesze jak male dziecko hehehe no napisalem dnai , bo wieczory deda dla mojej dziewczyny a weekendy dla kuzyna , ( pivo i nauka jego w maxie ) sam nie wiel umiem ale on nie umie nic dopiero sie uczy :D
Napisano 22 Wrzesień 200321 l hmm England, beautiful country (I thing so). Uczysz go przy piwie czy pijecie po nauce, bo jak sie za dużo wychłepcze to się Viewporty mnożą i nie bardzo można się połapać, wiem z doświadczenia [lol2]
Napisano 24 Styczeń 200421 l Zona dzieci (dwie blizniaczki dziewczyny 3 lata) obowiazki (mam 33 lata) Maksa poznalem rok temu ale mam go od polowy pazdziernika mam na niego okolo 2 - 7 godzin tygodniowo (jak dobrze idzie) ale wam pokaze . wczesniej bawilem sie w Bryce 5 . [lol2]
Napisano 24 Styczeń 200421 l Dziennie to jest ok 0,5-1h...w \"robocze dni\", a w weeendy od 2-6h... Gdyby nie szkoła, rodzice, rachunki :P itp. napewno siedziałbym więcej...nawet po 12h na dzień [lol2] Pozdr