ZiBi_PL Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 witam. oddaje w wasze rece moja pracke. uwazam ze jest ona skonczona i w sumie niemam zamariu nic w niej zmieniac cokolwiek by to mialo byc :-) taki "cos" chcialem zrobic i zrobilem :-) z gory dzieki za komentarze :-)
Conrad Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 hehe można wiedzieć jak to robiłeś? Śmieszne to pozytywnie, takie groteskowe, ja bym sie zastanowil nad podlozem tym blizej ogladajacego, ale pomysl ciekawy.
DraB Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Tło jakies takie dziwne :/ Ale zabawa z ink' paint ci wyszla chyba :)
ZiBi_PL Napisano 22 Maj 2005 Autor Napisano 22 Maj 2005 dzieki. dodam ze tlo wycialem z obrazu dlatego moze troszke niepasowac. Mialem nic nie zmieniac ale zmusilem sie i poprawilem ziemie na 1 planie. mam nadzieje ze bardziej sie wam spodoba :-)
JunioR Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Fajnie ci to wyszło ! b. mi sie podoba :) i klimacik spoko. pozdro
siwy Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 super klimat, fajne kolory, niezły pomysł. Bardzo mi sie podoba.
MohSETH Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Mi sie to kojarzy z jakas fraszka tylko nie pamietam czy to Kochanowskiego czy nie:P Ogolnie bardzo pozytywne wrazenie mi brakuje jeszcze jednego trupka po lewej stronie w oddali:) POZDRAWIAM
Vorek Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 jedna z niewielu prac które wybijają się z samochodów, komórek i wizualek, gratulacje :)
veri_jr Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Fajnie "zagrał" oczodołami ten kościotrup z tyłu trzymający roślinkę.
ZiBi_PL Napisano 22 Maj 2005 Autor Napisano 22 Maj 2005 wielkie dzieki za komentarze :-) nawet niewiecie jak to motywuje do dalszej pracy :-)
hcpiter Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 No spoko wyszło, obrazek jak z ksiązki od j.polskiego. Bardzo fajny klimat
sartr Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 świetnie sie na to patrzy - gratuluje uzyskanego efektu
ZiBi_PL Napisano 22 Maj 2005 Autor Napisano 22 Maj 2005 heh powiem wam tylko odrazu mowie ze sie zbytnio nie napracowalem :-( same modele w 3d maxie to 1/4 sukcesu :/ reszta to psp9.1 Stworzylem prace z texturami. potem ja dobrze oswietlilem i do psp9.1. Tam odpowiednio "podpicowalem", stworzylem warstwe ktora posiadala jedynie kontury czarnobiale i dalem jej przezroczystosc w trybie ciemnym co dalo efekt "kontur" na obrazku. Nastepnie dodalem focus, lekki noise i tada...efekt gotowy :-) wiem ze sposob dzialania nie jest rewelacyjny ale chyba w koncu liczy sie efekt prawda ? :-)
mkk3a Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 no no, całkiem przyjemne, trzyma klimacik nawet nie widać że to 3d i bardzo dobrze, bo bez postprodukcji w ps'ie czy czymś podobnym wyglądałoby najwyżej średnio jedyne czego bym sie przyczepił, to sterylnie białe czaszki i podłoże - ale ogólnie dobre
Konras Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 warto by chyba jednak bylo wspomnieć coś o inspiracji ? oparleś sie o jedno z dzieł Hugo Simberga fińskiego grafika symbolisty dla potwierdzenia (moze torche marna kopia) http://www2.uiah.fi/~ppeisa/puutarha.jpg, oprucz propagowania dziel sztuki to propagujmy tez samych artystow ^^ (nie moglam sie oprzec pokusie studiuje historie sztuki i pisze z kąta chłopaka by zauwarzyc ten jeden drobny szczeguł) Pozdrawiam.
ZiBi_PL Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 Konras w moim WIP byl link do obrazu tego malarza i jego nazwiska. po prostu nie dalwalem tu linka gdyz praca powstala w oparciu o ten obraz a nie aby ja porownywac do niego. Ale w sumie moj blad.
Ania Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 juz mowilam w wipie ze mi sie podoba, wiecej takich prac poprosze, ciekawie sie na to patrzy.
mistrz3d Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 scenka niezla, niezle pokombinowales w psp9.1, no i efekt jest bardzo dobry, tylko tlo... eeeh jakbys zmienil to jeszcze to by bylo full wypas..
ZiBi_PL Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 tło w sumie wycialem z oryginalu bo mi w 3d niewychodzilo :-) wiec to wina tylko moich zdolnosci retuszu padaja =/ musialem wyciac trupki z oryginalu i jakos zalatac dziury po nich :P przyznam sie bez bicia = MI samemu tlo sie tez zabardzo nie podoba. jest za malej jakosci i zbyt porozmazywane-rozchlapane ale.......z drugiej strony dodaje pracki troche klimatu obrazu :-) moim zdaniem przynajmniej
Rekomendowane odpowiedzi