ZiBi_PL Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 witam. oddaje w wasze rece moja pracke. uwazam ze jest ona skonczona i w sumie niemam zamariu nic w niej zmieniac cokolwiek by to mialo byc :-) taki "cos" chcialem zrobic i zrobilem :-) z gory dzieki za komentarze :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 hehe można wiedzieć jak to robiłeś? Śmieszne to pozytywnie, takie groteskowe, ja bym sie zastanowil nad podlozem tym blizej ogladajacego, ale pomysl ciekawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Tło jakies takie dziwne :/ Ale zabawa z ink' paint ci wyszla chyba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 dzieki. dodam ze tlo wycialem z obrazu dlatego moze troszke niepasowac. Mialem nic nie zmieniac ale zmusilem sie i poprawilem ziemie na 1 planie. mam nadzieje ze bardziej sie wam spodoba :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Fajnie ci to wyszło ! b. mi sie podoba :) i klimacik spoko. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 super klimat, fajne kolory, niezły pomysł. Bardzo mi sie podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MohSETH Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Mi sie to kojarzy z jakas fraszka tylko nie pamietam czy to Kochanowskiego czy nie:P Ogolnie bardzo pozytywne wrazenie mi brakuje jeszcze jednego trupka po lewej stronie w oddali:) POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorek Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 jedna z niewielu prac które wybijają się z samochodów, komórek i wizualek, gratulacje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Bardzo fajny efekt ci wyszedł pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
veri_jr Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Fajnie "zagrał" oczodołami ten kościotrup z tyłu trzymający roślinkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 wielkie dzieki za komentarze :-) nawet niewiecie jak to motywuje do dalszej pracy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcpiter Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 No spoko wyszło, obrazek jak z ksiązki od j.polskiego. Bardzo fajny klimat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sartr Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 świetnie sie na to patrzy - gratuluje uzyskanego efektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 to zdradz jak otrzymałes taki spoko efekt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 heh powiem wam tylko odrazu mowie ze sie zbytnio nie napracowalem :-( same modele w 3d maxie to 1/4 sukcesu :/ reszta to psp9.1 Stworzylem prace z texturami. potem ja dobrze oswietlilem i do psp9.1. Tam odpowiednio "podpicowalem", stworzylem warstwe ktora posiadala jedynie kontury czarnobiale i dalem jej przezroczystosc w trybie ciemnym co dalo efekt "kontur" na obrazku. Nastepnie dodalem focus, lekki noise i tada...efekt gotowy :-) wiem ze sposob dzialania nie jest rewelacyjny ale chyba w koncu liczy sie efekt prawda ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk3a Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 no no, całkiem przyjemne, trzyma klimacik nawet nie widać że to 3d i bardzo dobrze, bo bez postprodukcji w ps'ie czy czymś podobnym wyglądałoby najwyżej średnio jedyne czego bym sie przyczepił, to sterylnie białe czaszki i podłoże - ale ogólnie dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konras Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 warto by chyba jednak bylo wspomnieć coś o inspiracji ? oparleś sie o jedno z dzieł Hugo Simberga fińskiego grafika symbolisty dla potwierdzenia (moze torche marna kopia) http://www2.uiah.fi/~ppeisa/puutarha.jpg, oprucz propagowania dziel sztuki to propagujmy tez samych artystow ^^ (nie moglam sie oprzec pokusie studiuje historie sztuki i pisze z kąta chłopaka by zauwarzyc ten jeden drobny szczeguł) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 24, 2005 Author Share Posted May 24, 2005 Konras w moim WIP byl link do obrazu tego malarza i jego nazwiska. po prostu nie dalwalem tu linka gdyz praca powstala w oparciu o ten obraz a nie aby ja porownywac do niego. Ale w sumie moj blad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badyl Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 bardzo to ładne i niecodzienne prawdę rzekłszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 juz mowilam w wipie ze mi sie podoba, wiecej takich prac poprosze, ciekawie sie na to patrzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrz3d Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 scenka niezla, niezle pokombinowales w psp9.1, no i efekt jest bardzo dobry, tylko tlo... eeeh jakbys zmienil to jeszcze to by bylo full wypas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 tło w sumie wycialem z oryginalu bo mi w 3d niewychodzilo :-) wiec to wina tylko moich zdolnosci retuszu padaja =/ musialem wyciac trupki z oryginalu i jakos zalatac dziury po nich :P przyznam sie bez bicia = MI samemu tlo sie tez zabardzo nie podoba. jest za malej jakosci i zbyt porozmazywane-rozchlapane ale.......z drugiej strony dodaje pracki troche klimatu obrazu :-) moim zdaniem przynajmniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts