_michal Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 bookuję sobie miejsce ;> wybieram oczywiście temat Maszyny bojowe ;> Maszyną u mnie będzie android-kobieta vs druga maszyna, wszystko będzie w nieco mangowym stylu. Wieczorkiem powinienem wrzucić koncepcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Niezły pomysł, powodzenia! Życzę zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 też ciekawie zabrzmiało - widzę że będzie ostra walka - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Gdyby nie mangowy styl to temat pracy bardzo pokrewny do mojego. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 zabrzmialo niczym co druga scena z ghosta w szelu :) zapowiada sie fajnie wiec czekam (bedzie juz xsi czy jeszcze maks?) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomiot Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 tak tak.. moje klimaty :) będzie fajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 proponuję aby kobieta była obnażona, to doda ekscentryzmu scenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 empeck -> witam z kolejnym pomysłem, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 hehehe, dzięki za ciepłe przywitanie. szczerze mówiąc to myślałem nad pojedynkiem laski z mechem, ale własnie zbyt ghostowo mi pachniało. Dlatego będzie to opuszczone miasto na pustyni (a w zasadzie kawałek ulicy) i android laska vs android facet. Wszystko ma być w klimacie sf'owo-samurajowo-westernowo-anime'owe ;) we'll see. więcej nic nie piszę dopóki konceptów nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 nom to zycze powodzenia, :) juz odalem watek do subskrybowanych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 No to lecimy. Na początek szybki szkic (namalowany na skanie z książki by proporcje złapać, przyznaję się, żaden malarz ze mnie) (skojarzenia z Alitą, Bride z Kill Bill, Motoko, StormTroopers, sexy robots Sorayamy i innymi jak najbardziej na miejscu) Teraz model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 mam nadzieje ze pelniejszy koncept masz w glowie, bo jak przyjdzie czas modelowania to troszke sie bedziesz musial naglowkowac nad jakimis szczegolami-wypelniaczami tej laseczki (no chyba ze jej duze piersi zrobisz i tym zapelnisz wszytko :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 lol, oczywiście że mam detale w głowie, ja po prostu nie umiem malować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 sexowna bardzo fajna :) pozostaje czekac na model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Dobra, w końcu zacząłem. Niestety ja nie mam wakacji. Narazie tyle będzie więcej ;) Zaznaczam że tu jeszcze nie ma żadnych detali. Tylko zarysowane proporcje/kształty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 oczy nie są proporcjoinalne do konceptu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Wiem. Jak zrobiłem proporcjonalne to wyszedł ufok z X-Files ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomiot Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 hehe.. bo tak wychodzi większość mangowych postaci w 3d :)... zrób jej twarz coś na styl ghost in the shela a będzie super.. choć teraz już mi się podoba.. wygląda trochę jak liandri angel z unreala :) .. czekam na więcej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2005 taki mały apdejcik. Mam teraz problem z mechanicznymi stawami (ramiona i biodra). Jak ktoś ma fajne refki to ja poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 Coś tu pusto :( Dobra, wrzucę conieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 moze jednak sie pokusisz o zrobienie jej w stylu mangowym? wcale nie wychodzą ufoki z tego (moze sie tylko tak wydaje na początku modelowania - a wiem, bo sam modeluje laske z serialu anime 'noir') co do rąk to mam kilka uwag: - kciuk chyba nieco za długi - nie podobają mi sie te nierównosci na wierzchu dłoni (takie ślady jakby odchodzące od palców, no ale moze tak ma byc) - dłon jest zbyt cienka, widać to szczególnie w okolicy połączeniu z kciukiem (drugi render) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 faktycznie ja też bym postulował za mangą, wrażenie X utrzymuje się dopuki nie dodasz włosów... z tego przynajmniej co ja zauważyłem przy zabawie w "Naruto" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 Dłonie faktycznie poprawię, za cienkie są. Co do kciuka to długość jest chyba ok, po prostu nie ma tam skóry i nieco szczupły ten palec, może dlatego tak wygląda. A co do oczu to nie wiem. Nawet mi się ta gęba podoba, Jak mi się będzie chciało to może się pobawię w większe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 imo: tyleczek jest malo soczysty:P a za manga nie przepadam, ale ten koncepcik mi sie bardzo spodobal!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 no koncepcik extra, model tez nie najgorszy ale: te odstajace uszy jakos smiesznie wygladaja + to co bylo wyzej wymienione.. ale wiem ze bedzie gut. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 Hej, sorki że nie ma updejtów, ale miałem ciężki tydzień i jeszcze cięższy weekend (i więcej już nie piję :P) Dziś, bądź jutro będzie update. Z tyłeczkiem coś jeszcze zrobię, a uszy będą lepiej wyglądać jak włosy przyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Powiedz mi moj drogi eMPeck'u jak ty to robisz ze dzis albo jutro jest u Ciebie dalej niz 10 dni?? To chyba sie z TOba nie umowie na to piwo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 Mój drogi Por@szku. To jest względnośc czasu ;D. Niestety moich fanów ;) muszę zawieść, nie będzie updejtów. Nie jestem zadowolony z tego co tu popełniłem i nie chcę pchać się dalej w bagno z pracą która mi się nie podoba. Dłubię sobie powoli coś innego, a ta laska będzie mi musiała wybaczyć. Za mało mam niestety czasu na bitwę i beznadziejny ze mnie concept-artist :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Uuuu stary... niszczysz moje dziecięce marzenia. Mało konceptów masz w sieci ? Powiedz że to żart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomiot Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 ooo.. kurcze a tak czekalem az w koncu ruszysz z tym do przodu... szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Spójrzcie na to z drugiej strony, ktoś inny będzie miał szansę na pierwszą nagrodę. A poważnie to głównie brak czasu robi swoje. Wychodzę z domu o 7, wracam o 19. OT co. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 hehe no to zes pokazal, ale tego sie spodziewalem ze bedziesz czekal na Krzysia az tez wystapi w bitwie :) hiehie :) tak czy inaczej szkoda :/ better luck next time :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 Powodzenia. Widziales to? >>> http://www.digitaltutors.com/store/product.php?productid=77&cat=15&page=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 a co z jej tyleczkiem?! nie moze przecie tak zostac!!! ale przecie nie spisz 14godz:D szkoda, szkoda mogla byc rewelka...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Wrzucę wieczorem skończoną lalę (bo udało mi się postać mniej więcej skończyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 tyle mniej więcej. Dzięki za ciepłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 no jak to nie jest dobry model to ja nie wiem jaki model mozna nazwac dobrym ? brakuje jej tylko troche ciepla modelera (detalkow) w ktore nawet niechcialo Ci sie juz pewnie wejsc :/ szkoda wiem ze Twoja decyzja jest ostateczna, ale ja bym sie jeszcze zastanowil bo modelik sam w sobie jest tego wart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Empeck, co Ty za przeproszeniem p... o braku czasu ? Bierz actimel i zasuwaj, leniu jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 hyhy, actimel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 ojej, czekalem na soczysty tyleczek a tu jakas pani do mnie przodem stoi:( hehe. bierz sie do roboty!!! wiesz ile osob sie na tobie zawiedzie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 wez no posluchaj ich, mam pomyls zrob to co miales zrobic tylko lowpoly :) tak na max 3,5k trojaktow :) bedzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomiot Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 qrczaczek... fajna lalka ci wychodzi a ty narzekasz :)... wiele osób jeszcze jest w polu i nadal coś każdy skrobie... trochę czasu jeszcze zostało i najwyzej jak nie uda ci sie wyrobić do zakończenia bitwy to skończysz prackę w wipie bo wiele osób z chęcią by sobie zobaczyło finalną wersję (np ja :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Sadze ze eMPeck zrobi co bedzie chcial, nie ma co go namawiac. ja nie bede. A po za tym to czy ja skonczy czy nieto jego chec lub jej brak. Jak mu sie niechce to niech sie poopala i odpocznie od poligonow, wystarczajaco sie ich naooglada w pracy. Take care dude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 Biorąc pod uwagę presję pod jaką jestem zaglądając na forum stwierdziłem że jednak pociągnę bitwę ;) Nie wiem czy będzie to pojedynek, bo trochę pomysł mnie przerasta, czy inny pomysł który mi się kołacze po głowie, zobaczymy. Jako że fatalne ze mnie concept-artist, pomaga mi teraz Marcin Bielenin - onyx. Te podmalówki są jego. A ja dodaję detale. Dzięuję za ciepłe słowa i za wspracie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 no to napisze Ci cos co napisalem doslownie kilka sec wczesniej ... "i chciales dac sobie siana ?, bo jak normalnie dam kopniaka to na marsa polecisz :)" no jest bosko co tu duzo mowic plecki bardzo mi sie podobaja *nie moze sie doczekac reszty* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 Dzięki Klicek :* jutro będzie updejt, jak nie to możecie mnie sprać. Ostatnio i tak wszyscy na mnie krzyczą (hi sartr ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Seksowny gorsecik. Go go go ! (I niech mi ktoś powie że Actimel nie działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 poszedł dziś czteropak actimela+dębowe mocne. zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Por@szek _ znalazl sie obronca ucisnionych :D hehe Empeck nom i fajnie! a podmalowka konceptu wyglada bajerancko! jedziesz jedziesz bo az mi sie zaczyna to podobac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onyx Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 ... a podmalowka konceptu wyglada bajerancko! A dziękuje bardzo :) - jeszcze sporo zmian będzie, bo to na szybko było, co by empecka zmotywować. ;) Witam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi