Napisano 18 Lipiec 200519 l wsumie to tak przeszukiwalem watki ktore tu zakladalem i nie zobaczylem bym gdzies zamiescil tu moja fabryczka :) starzy wyjadacze prosze bez textow w stylu "jak juz mowilem..., tak jak wspominalem..." itd :) :D specyfikacja fabryczki w zalaczonym pliczku :) prosze o wyrozumialosc :D
Napisano 18 Lipiec 200519 l Jak już Ci na cegetalku pisałem bardzo fajne :P Teraz prosi się o postnuklearnego rtsa hehe, tylko polycount trochę niski ;) **** 1/2 ;)
Napisano 18 Lipiec 200519 l juz Ci nawet nietyle pisałem co mowiłem....:P - bardzo fajne szczególnie przy niewielkiej texturce tri stars dude:D
Napisano 18 Lipiec 200519 l Ja sie nie wypowiem bo mnie znowu zbesztasz. Ale daj cos nowego a nie te starocie:P
Napisano 18 Lipiec 200519 l hmm - nie wiem w jakiej skali wystapi bud ale nie jestem pewien wielkosci tekstur, gdybys mogl takze poddawac na przyszlosc pracki mniejszej kompresji - w tym przypadku jpg bardzo niszczy podglad jak zwykle zazdroszcze kontorlii nad mapowaniem :)
Napisano 19 Lipiec 200519 l Autor dzeki panowie :) i dzieki panowie brzydaki tez dzieki :P :D co na to poradze ze jak cos robie to nie moge sie oprzec coby komus wipka pokazac no :) ale ten nastepny nastepny projekt to niepokaze nikomu, dopiero skonczony :) Rzuk modelowi texturka nie rozlazi sie zabardzo, obczaj ten obrazek ten z tylu pokazuje ze nawet w takim zblizeniu zabardzo zblurowany niejest :) jak cos to mam do tego jeszcze 2 texturke 512x512 :) przezorny zawsze ubezpieczony :)
Napisano 19 Lipiec 200519 l popracowalbym jeszcze nad krawedziami rdzawo brazowych detali gdzie wkrada sie jakas niebieska skladowa (na poprzednim renderze jej nie ma :| - jakas aberracja chromatyczna renderera? ;D ) - a 512 cie ratuje :P :D - czekam na kolejne pracki
Napisano 21 Lipiec 200519 l Ja bym popracował mad teksturkami bo jakieś nijakie są Oo. Ten komin (?) wygląda jaka jakaś rórka a nie część dużej budowli. Również te brązowe kanały wentylacyjne (?) 'leżą'. Ale to moja opinia. Pozdr.