Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wsumie to tak przeszukiwalem watki ktore tu zakladalem i nie zobaczylem bym gdzies zamiescil tu moja fabryczka :) starzy wyjadacze prosze bez textow w stylu "jak juz mowilem..., tak jak wspominalem..." itd :) :D

specyfikacja fabryczki w zalaczonym pliczku :) prosze o wyrozumialosc :D

fabryka6tm.th.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak już Ci na cegetalku pisałem bardzo fajne :P

Teraz prosi się o postnuklearnego rtsa hehe, tylko polycount trochę niski ;)

**** 1/2 ;)

Napisano

juz Ci nawet nietyle pisałem co mowiłem....:P - bardzo fajne szczególnie przy niewielkiej texturce

tri stars dude:D

Napisano

hmm - nie wiem w jakiej skali wystapi bud ale nie jestem pewien wielkosci tekstur, gdybys mogl takze poddawac na przyszlosc pracki mniejszej kompresji - w tym przypadku jpg bardzo niszczy podglad

jak zwykle zazdroszcze kontorlii nad mapowaniem :)

Napisano
  • Autor

dzeki panowie :) i dzieki panowie brzydaki tez dzieki :P :D co na to poradze ze jak cos robie to nie moge sie oprzec coby komus wipka pokazac no :) ale ten nastepny nastepny projekt to niepokaze nikomu, dopiero skonczony :)

Rzuk modelowi texturka nie rozlazi sie zabardzo, obczaj ten obrazek

greebo5nj.jpg

ten z tylu pokazuje ze nawet w takim zblizeniu zabardzo zblurowany niejest :)

jak cos to mam do tego jeszcze 2 texturke 512x512 :) przezorny zawsze ubezpieczony :)

Napisano

popracowalbym jeszcze nad krawedziami rdzawo brazowych detali gdzie wkrada sie jakas niebieska skladowa (na poprzednim renderze jej nie ma :| - jakas aberracja chromatyczna renderera? ;D ) - a 512 cie ratuje :P :D - czekam na kolejne pracki

Napisano

Ja bym popracował mad teksturkami bo jakieś nijakie są Oo. Ten komin (?) wygląda jaka jakaś rórka a nie część dużej budowli. Również te brązowe kanały wentylacyjne (?) 'leżą'. Ale to moja opinia. Pozdr.