Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor korzystając z okazji rozgryzm tajniki oswietlania hdri. co myslicie o efektach? btw, nauczyłem sie tez robic szmate reactorem :D łuuuhu :}
Napisano 10 Sierpień 200519 l fajna szmata :) a hdri chyba kiepskie wybrales bo brzydkie plamy som i jak trafisz na jakies fajne to direct niepotrzebny bedzie sie tylko gryzc z cieniami z hdri ło
Napisano 11 Sierpień 200519 l Autor dzieki KamillM:) jak poradzic sobie z tym, że mimo iz na obiekty mam nałożony brązowy materiał, to ta dziadoska hdri wszystko mi zmienia na niebieski...?
Napisano 11 Sierpień 200519 l HDRI zabarwia na niebiesko bo zapewne jest niebieskie :) Może spróbuj povawić się ustawieniami kolorów w HDRShopie ?
Napisano 12 Sierpień 200519 l a cóżeś sie uparł na to HDRI tak badylku? toz to pojazd wojenny...lakier tam matowy powinien być:0 zrób porzadna texturke starego zniszczonego lakieru i juz!model ładny...to wiesz. tylko jeden "róg" szmaty cos ulata dziwnie:) lewituje znaczy:)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor hahm :D no ja wiem, ze to matowa bojowa rakieta ma byc, ale oswietlanie hdri jest takie trendi teraz...;p nadal gryze to badziewie, jak cos sensownego mi wyjdzie, to pokaze publicznie. a tak btw...;) ma ktos moze jakis cykn o eliganckiej mapce jakiejs?;) pzdr.
Napisano 25 Sierpień 200519 l no co jest!! Badylek? dawaj dalej! kończ bo czekam a tu nic sie nie dzieje!
Napisano 26 Sierpień 200519 l Autor hah dzięki :] po serii morderczych wypadów na wieś, dwudniowej walce z łindołsem jestem gotów zmierzyć się z bestią :D musze jeszcze tylko 3ds przeinstalować. pozdro :)
Napisano 24 Luty 200619 l Autor tamtadadam! :P (znaczy sie witam) drzwiczki, to glownie doszlo, a odeszly foteliki - beda nowe. wyrzuce chyba plandeke tez i zrobie nowa. saludos amigos!
Napisano 24 Luty 200619 l Szybki upik ;) Dobre toto :) Po co wurzuciłeś siedzenia?? Plandeka też dobta jak dla mnie. Dawaj dalej :)
Napisano 24 Luty 200619 l eeeeee Badyl ty tego łindołsa tyle przeinstalowywałeś???? :P:P modelik pierwsza klasa, ja bym zostawił plandeki takie bo naprawde fajnie wyglądają, siedzenia z tego co pamietam to też były ok, no ale to twój model ;] pozdrawiam
Napisano 24 Luty 200619 l Cierpliwość popłaca...doczekałem sie updejta. Moja sie cieszyc ze twoja to kończyć :) bardzo ci to ładnie idzie czym renderowane? brazil?
Napisano 24 Luty 200619 l Autor moja cieszyc sie ze twoja cieszyc sie :D si, trzy ostatnie to brazil i tak bedzie juz dalej. poprzednie, stare to vray. foteliki wywalilem - nie wytrzymaly zderzenia z brutalna rzeczywistoscia. nowiutenkie beda fajniutenkie ;P
Napisano 26 Luty 200619 l jak znajdujecie taki improwizowany w warunkach polowych zderzaczek? szybciej jak gubicie bo na solidnie przymocowanego to on mi nie wygląda. takie wozy jeżdżą po wertepach czy dżunglach a cztery śrubeczki w cienkiej blaszcie długo nie utrzymają takiej rury. może dokręć go jeszcze jakąś małą rurką do frontu maski? Pozdrawiam
Napisano 26 Luty 200619 l Autor opony kiedys mi sie podobaly, ale teraz chyba zrobie normalne terenowe szwabskie.. a tu zeby nie bylo, ze ta rura z przodu to niby moj wymysl :P takie cos w rzeczywistosci jezdzi po wertepach, sie trzyma i odpadac nie chce ;)
Napisano 26 Luty 200619 l łaaaadneee! bieżnik moze ciut za drobny, ale niewiele. działaj dalej! pozdrawiam
Napisano 26 Luty 200619 l Autor ok sensk :), takie oopny jak tu zostana. doszly tez wygodne fotele sportowe, z doskonalym trzymaniem bocznym i elektrycznym sterowaniem funkcja masazu i podgrzewania. cholera wlasnie mi usuneli konto na lycosie :/
Napisano 26 Luty 200619 l no musisz jeszcze poprawić koła bo widać jakieś łączenie nie dokładne poprawisz i możesz się brać za materiały P.S. oddałem ci mojego 666 posta
Napisano 26 Luty 200619 l Autor hehe przeciez ja jeszcze w detal nie wszedlem :P a opony nie poweldowane na wypadek, gdybym jeszcze cos chcial zmienic.
Napisano 27 Luty 200619 l Autor kurcze marszalku woroszyłow... gdybys nie stal na strazy porzadku nikt by nie zauwazyl, ze wiatrochron to w wiekszosci improwizacja.. ale skoro sie wydalo... :D tu kilka w takim razie niaktualnych obrazkow:
Napisano 28 Luty 200619 l Witam Z tymi oponkami zdecydownie lepiej. I tak jak wyżej domagam się textur:) Pozdrawiam