Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, prezentuje dzisiaj , kultowy samochod SYRENA, zbudowalem model dla swojego brata ROSOMAKA co by pokazac mu ze z tego co stoi u nas na ogrodzie czyli.ze starej syrenki moga byc jeszcze ludzie, render otwiera troche oczy.

Udalo mi sie uzyskac, fajny {moim zdaniem} lakierek do samochodu, nie jest moze do konca wymodelowyany tak super jak samochody kolegow z 3d, ale praktyka czyni mistrza

Model modelowalem niecale 2 godzinki,wiecej zabawy kosztuje samo szukanie koloru , lakieru.

attachment.php?attachmentid=20240

oki pozdrawiam wszystkich i milego przegladania

BODJO

BP

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model taki sobie, widac sporo bugow, cocept mnie nie przekonuje, szczerze mowiac wstyd mi bylo sie w czyms takim pokazac :) czemu nie pokazales tylu? chyba cos tam jest :) i trenu, trenuj to przyniesie efekty!

edit: a za ladny speedzik mozemy podciagnac ocenke, ale pamietaj ze liczy sie efekt a nie czas.

Napisano

sporo braków, ale sytuację ratuje czas wykonania, tylko jak napisał GRiPi

"pamietaj ze liczy sie efekt a nie czas". Mogłeś jeszcze nad tym posiedzieć, przecież to nie było robione na zlecenie, którego termin realizacji był wczoraj;)

Napisano

Jak dla mnie za płaski przód auta :) Bardzo przypomina syrene :) (nie wiem czy to dobrze czy źle ;)). Lakier brazilowski??? :> Bo na taki mi wygląda :) Aha lakier nawet spoko tylko troszkę za wielkie ziarno ;) Ale tyo tylko moje skromne zdnaie :) POzdro i POwodzenia W nauce :)

Napisano

jak na 2 godziny...to swietnie..widac ze operujesz dobrze maxem..jednak sam model za bardzo do mnie nie przemawia...moze przez to ze za mało czasu niemu poswieciles?...:p

Napisano

a może dłużej trochę popracować nad modelem i dać do galerii 3D cos naprawdę fajnego? bo po co piszesz, że pracowałeś 2 godziny? to chyba nie jest powód do radości, bo powinienes się więcej przyłożyć do pracy i pousuwać bugi, pozdrawiam

Napisano

Ja by raczej takiego czegos nie wystawil, ale usprawiedliwia cie czas wykonania bo jak na 2h to nawet sporo. Powiem to co mowili juz koledzy, lepiej poswiec wiecej czasu i wystawic lepszy model ;)

pozdro

Napisano

...a czy ktoś z Was przeczytał uważnie co BODJO napisał??? Pisze wyraźnie, że zrobił to aby pokazać bratu jak można przerobić tę Syrenkę, która stoi u nich w ogrodzi. Ten render to tylko pomoc w przerobieniu samochodu. Co z tego, że zrobicie model z 20000000000000 poligonów super wierny oryginałowi skoro on chce oryginał przerobić. Druga sprawa to przy modelowaniu karoserii w rzeczywistości (ktoś próbował?) naprawdę trudno jest w 100% odwzorować projekt na papierze.

Napisano

REMANDY widze ze tylko ty uwaznie czytasz teksty przy renderach , dzieki za to, co do kmentarzy szczera prawdy czas rowna sie super prace, wezme to pod uwage , bo przeciez po to jest to forum, pozdrawiam wszystkich, i powodzonka

bodjo

Napisano
Model modelowalem niecale 2 godzinki,wiecej zabawy kosztuje samo szukanie koloru , lakieru.
ja bym to wolal robic tydzien ale dokladnie

oj mocno niezgodny z orginałem - praktycznie każda część wygląda inazej niż powinna :/

zgadzam sie w zupełności

a felgi masakrycznie wygladaja i uwazam ze jakby taka syrenka najechała na kamyk to by zerwało pol nadwozia :)

Co z tego, że zrobicie model z 20000000000000 poligonów super wierny oryginałowi

skąd ty sie urwałes chlopie :)

nie czas rowna sie super praca tylko ciezka praca rowna sie super praca

Nielot zawsze mnie zaskakiwał :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności