BODJO Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Witam wszystkich, prezentuje dzisiaj , kultowy samochod SYRENA, zbudowalem model dla swojego brata ROSOMAKA co by pokazac mu ze z tego co stoi u nas na ogrodzie czyli.ze starej syrenki moga byc jeszcze ludzie, render otwiera troche oczy. Udalo mi sie uzyskac, fajny {moim zdaniem} lakierek do samochodu, nie jest moze do konca wymodelowyany tak super jak samochody kolegow z 3d, ale praktyka czyni mistrza Model modelowalem niecale 2 godzinki,wiecej zabawy kosztuje samo szukanie koloru , lakieru. oki pozdrawiam wszystkich i milego przegladania BODJO BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 model taki sobie, widac sporo bugow, cocept mnie nie przekonuje, szczerze mowiac wstyd mi bylo sie w czyms takim pokazac :) czemu nie pokazales tylu? chyba cos tam jest :) i trenu, trenuj to przyniesie efekty! edit: a za ladny speedzik mozemy podciagnac ocenke, ale pamietaj ze liczy sie efekt a nie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 oj mocno niezgodny z orginałem - praktycznie każda część wygląda inazej niż powinna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 sporo braków, ale sytuację ratuje czas wykonania, tylko jak napisał GRiPi "pamietaj ze liczy sie efekt a nie czas". Mogłeś jeszcze nad tym posiedzieć, przecież to nie było robione na zlecenie, którego termin realizacji był wczoraj;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 pImp mY r!de syrenka xD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Jak dla mnie za płaski przód auta :) Bardzo przypomina syrene :) (nie wiem czy to dobrze czy źle ;)). Lakier brazilowski??? :> Bo na taki mi wygląda :) Aha lakier nawet spoko tylko troszkę za wielkie ziarno ;) Ale tyo tylko moje skromne zdnaie :) POzdro i POwodzenia W nauce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 ogólnie -4/6, za bardzo przypomina starą syrenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 jak na 2 godziny...to swietnie..widac ze operujesz dobrze maxem..jednak sam model za bardzo do mnie nie przemawia...moze przez to ze za mało czasu niemu poswieciles?...:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 a może dłużej trochę popracować nad modelem i dać do galerii 3D cos naprawdę fajnego? bo po co piszesz, że pracowałeś 2 godziny? to chyba nie jest powód do radości, bo powinienes się więcej przyłożyć do pracy i pousuwać bugi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Ja by raczej takiego czegos nie wystawil, ale usprawiedliwia cie czas wykonania bo jak na 2h to nawet sporo. Powiem to co mowili juz koledzy, lepiej poswiec wiecej czasu i wystawic lepszy model ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 ...a czy ktoś z Was przeczytał uważnie co BODJO napisał??? Pisze wyraźnie, że zrobił to aby pokazać bratu jak można przerobić tę Syrenkę, która stoi u nich w ogrodzi. Ten render to tylko pomoc w przerobieniu samochodu. Co z tego, że zrobicie model z 20000000000000 poligonów super wierny oryginałowi skoro on chce oryginał przerobić. Druga sprawa to przy modelowaniu karoserii w rzeczywistości (ktoś próbował?) naprawdę trudno jest w 100% odwzorować projekt na papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 ja czytalem i dalej podtrzymuje to co napisalem :p pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Fox' Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Mi sie podoba, taka nowoczesna syrenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Fajne, fajne, ciekawe tylko jak by ludzie reagowali na taką syrenkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BODJO Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2005 REMANDY widze ze tylko ty uwaznie czytasz teksty przy renderach , dzieki za to, co do kmentarzy szczera prawdy czas rowna sie super prace, wezme to pod uwage , bo przeciez po to jest to forum, pozdrawiam wszystkich, i powodzonka bodjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 nie czas rowna sie super praca tylko ciezka praca rowna sie super praca o modelu--> hmmmmmmmmmmmmmmmmmm;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Model modelowalem niecale 2 godzinki,wiecej zabawy kosztuje samo szukanie koloru , lakieru. ja bym to wolal robic tydzien ale dokladnie oj mocno niezgodny z orginałem - praktycznie każda część wygląda inazej niż powinna :/ zgadzam sie w zupełności a felgi masakrycznie wygladaja i uwazam ze jakby taka syrenka najechała na kamyk to by zerwało pol nadwozia :) Co z tego, że zrobicie model z 20000000000000 poligonów super wierny oryginałowi skąd ty sie urwałes chlopie :) nie czas rowna sie super praca tylko ciezka praca rowna sie super praca Nielot zawsze mnie zaskakiwał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi