yogi-bear Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Witam. Ostatnio troche przygrzewa więc chyba przyda się taki letni klimacik. Mój najwierniejszy przyjaciel ostatnich dni. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 niezły klimatyzer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 troche taki kanciasty widac ze staruszek :P dobrze zes dobral kolor swiatla taki stary jakby z lat 70 .......... ogulnie bardzo mi sie podoba pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Jak już prackę zrobiłeś i model Ci niepotrzebny, to ja się nim chętnie zaopiekuję, bo mi ostatnio ciepławo w pokoju bywa... :) Bardzo fajny model. Aż chłodem wieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Oj, bardzo ladnie, tak jak juz mowilem ;) Teraz poprosze o siateczke, albo scene na maila ;) ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Bardzo ładnie nie dośc że modeli fajny to jeszcze bdb render ;) prosze nowy user na max3d a tu takie renderki ;) 3m sie - powodzenia w dalszych pracach ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 hehe u mnie stoi taki jeden i dziala ;) pomarnczowo bialy ... :D, fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 bardzo ladnie to wyglada i ja tez poprosze o siateczke pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 fajny oldschoolowy wiatraczek, ładne renderki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 to bez kabla działa? na baterie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 nie nie na WIATR !!! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Bardzo bardzo ładny modelik no i jestem ciekawy siateczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 model super, ale klimat mnie nie pociąga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 taa wstawic jakas stara wyblakla gazerte , szklanke łiski i zakrwawiony noz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 model super, ale klimat mnie nie pociąga... Tu nie chodzi o klimat tylko o model , jak jeszcze tego nie zauwazyles . Model bardzo ladny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 model super, ale klimat mnie nie pociąga... hahahaha hmmm a jaki mialby byc tutaj klimat?? ps. predator-->fajny avatar pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogi-bear Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 dziękuję za wszystkie komentarze. możliwe że niebawem otekstruruję wiatraczek żeby jak najlepiej oddać jego wiek i oryginalność ;) pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 bardzo ładny model ;] male - maczałeś palce w renderze?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 nie maczalem, a co :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 a gdzie siateczka :>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 nie maczalem, a co :> ? podobną ekspozycję masz :> koniec ET...yyyyOT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Powiem krotko - bardzo ladne; Czysty render, ladny model, kolorki przywodzace mi na mysl modele przykladowe z plytki do 3d studio max 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 bardzo fajny model i render tez niczym nie ustepuje, moglbys zapodac jakis naipis w rogu ala prlowski plakat ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Fajne tlo. Tylko troche jakosc podnies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogi-bear Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 Dziękuję za komentarze! Zostałem zmotywowany i "finished work" postanowilem troszke pokolorować :) Mam nadzieje ze eni dostane po uszach za kontunuowanie prac w tym dziale. Więcej nie bede :P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 pokazesz siateczke czy nie?? a moze cos ukrywasz;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogi-bear Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Hehe, renderek ok, ale nielot007, tak bardzo chciales zobaczyc siatke i mam pytanie: Czy duzo zobaczyles ;) ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 czy duzo zobaczylem?? tak nawet za duzo:) jak sie umie patrzec to sie duuuzo zobaczy;P hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 taa tez jestem ciekaw na cholere ci ta siatka byla? Dokladnie taki sam sprzecik mam kilka metrow od siebie... Na pierwszy rzut oka wszystko sie zgadza, ale daj mi wiecej czasu to znajde co sie nie zgadza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 ja pier*** eax a ja sie pytam ciebie na co ci...... nie weim moja sprawa na co mi siatka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 A ja znam fajny rym do siatka ...ale nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 na siłe szukać to mi sie wydaje że klawisze są za wysoko :P (ps tez mam taki :]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogi-bear Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 co do klawiszy zgodze się bo tam miała być jeszcze taka srebrna "naklejka" z napisem "PREDOM - METRIX" :D Widzę że wiatraczek jest sprzętem powszechnym.. a myślałem że tylko ja mam w domu ten przepiękny zabytek ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 jedyne do czego mozna sie rpzyczepic to chyba do renderka ;] poprostu nie iwme czy tak powinno byc ale w tej srebnej siatce zabezpieczajacej przed wtykaniem paluchow za bardzo sie smiglo odbija ;] ale to tylko tak mi sie zdaje :P co do wiatraczka to tez mam taki :P jeden na biurku drugi w komputerze :lol: pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Co do tej metalowej oslony to ciulasta bardzo. Wogole nie kojazy sie z metalem. Bardziej taka szara jest i tyle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogi-bear Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Kulki: żebyś miał taki wiatraczek jak duża część forumowiczów to byś zrozumiał dlaczego osłona jest "ciulasta bardzo" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi