Napisano 1 Sierpień 200519 l Witam. Ostatnio troche przygrzewa więc chyba przyda się taki letni klimacik. Mój najwierniejszy przyjaciel ostatnich dni. Pozdrawiam!
Napisano 2 Sierpień 200519 l troche taki kanciasty widac ze staruszek :P dobrze zes dobral kolor swiatla taki stary jakby z lat 70 .......... ogulnie bardzo mi sie podoba pozdro
Napisano 2 Sierpień 200519 l Jak już prackę zrobiłeś i model Ci niepotrzebny, to ja się nim chętnie zaopiekuję, bo mi ostatnio ciepławo w pokoju bywa... :) Bardzo fajny model. Aż chłodem wieje...
Napisano 2 Sierpień 200519 l Oj, bardzo ladnie, tak jak juz mowilem ;) Teraz poprosze o siateczke, albo scene na maila ;) ... Pozdrawiam
Napisano 2 Sierpień 200519 l Bardzo ładnie nie dośc że modeli fajny to jeszcze bdb render ;) prosze nowy user na max3d a tu takie renderki ;) 3m sie - powodzenia w dalszych pracach ;).
Napisano 2 Sierpień 200519 l hehe u mnie stoi taki jeden i dziala ;) pomarnczowo bialy ... :D, fajne ;)
Napisano 2 Sierpień 200519 l taa wstawic jakas stara wyblakla gazerte , szklanke łiski i zakrwawiony noz
Napisano 2 Sierpień 200519 l model super, ale klimat mnie nie pociąga... Tu nie chodzi o klimat tylko o model , jak jeszcze tego nie zauwazyles . Model bardzo ladny .
Napisano 2 Sierpień 200519 l model super, ale klimat mnie nie pociąga... hahahaha hmmm a jaki mialby byc tutaj klimat?? ps. predator-->fajny avatar pozdro
Napisano 2 Sierpień 200519 l Autor dziękuję za wszystkie komentarze. możliwe że niebawem otekstruruję wiatraczek żeby jak najlepiej oddać jego wiek i oryginalność ;) pozdrawiam wszystkich
Napisano 2 Sierpień 200519 l nie maczalem, a co :> ? podobną ekspozycję masz :> koniec ET...yyyyOT :)
Napisano 2 Sierpień 200519 l Powiem krotko - bardzo ladne; Czysty render, ladny model, kolorki przywodzace mi na mysl modele przykladowe z plytki do 3d studio max 2.0.
Napisano 2 Sierpień 200519 l bardzo fajny model i render tez niczym nie ustepuje, moglbys zapodac jakis naipis w rogu ala prlowski plakat ;] pozdro
Napisano 3 Sierpień 200519 l Autor Dziękuję za komentarze! Zostałem zmotywowany i "finished work" postanowilem troszke pokolorować :) Mam nadzieje ze eni dostane po uszach za kontunuowanie prac w tym dziale. Więcej nie bede :P Pozdrawiam!
Napisano 3 Sierpień 200519 l Hehe, renderek ok, ale nielot007, tak bardzo chciales zobaczyc siatke i mam pytanie: Czy duzo zobaczyles ;) ? Pozdrawiam
Napisano 3 Sierpień 200519 l czy duzo zobaczylem?? tak nawet za duzo:) jak sie umie patrzec to sie duuuzo zobaczy;P hehe pozdro
Napisano 3 Sierpień 200519 l taa tez jestem ciekaw na cholere ci ta siatka byla? Dokladnie taki sam sprzecik mam kilka metrow od siebie... Na pierwszy rzut oka wszystko sie zgadza, ale daj mi wiecej czasu to znajde co sie nie zgadza :P
Napisano 3 Sierpień 200519 l ja pier*** eax a ja sie pytam ciebie na co ci...... nie weim moja sprawa na co mi siatka pozdro
Napisano 3 Sierpień 200519 l na siłe szukać to mi sie wydaje że klawisze są za wysoko :P (ps tez mam taki :])
Napisano 3 Sierpień 200519 l Autor co do klawiszy zgodze się bo tam miała być jeszcze taka srebrna "naklejka" z napisem "PREDOM - METRIX" :D Widzę że wiatraczek jest sprzętem powszechnym.. a myślałem że tylko ja mam w domu ten przepiękny zabytek ;) pozdrawiam
Napisano 4 Sierpień 200519 l jedyne do czego mozna sie rpzyczepic to chyba do renderka ;] poprostu nie iwme czy tak powinno byc ale w tej srebnej siatce zabezpieczajacej przed wtykaniem paluchow za bardzo sie smiglo odbija ;] ale to tylko tak mi sie zdaje :P co do wiatraczka to tez mam taki :P jeden na biurku drugi w komputerze :lol: pozdro !
Napisano 4 Sierpień 200519 l Co do tej metalowej oslony to ciulasta bardzo. Wogole nie kojazy sie z metalem. Bardziej taka szara jest i tyle:P
Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor Kulki: żebyś miał taki wiatraczek jak duża część forumowiczów to byś zrozumiał dlaczego osłona jest "ciulasta bardzo" :)