Napisano 27 Wrzesień 200519 l technicznie ql ale z odwzorowaniem gorzej, za bardzo oragle te ramiona, troche jajkowate :)
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Autor jajowate ? dzieki za repost kome ;) jakos nikt sie nie garnie zeby komentowac i wymieniac bledy:) poprawilem i teraz to wyglada tak 3mcie sie ;)
Napisano 27 Wrzesień 200519 l no problem teraz lepiej ale w rogach kolo konca felgi tez jest jajowato, wiesz gdzie D:
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Autor dzieki wielkie Loozack :) update WERSJA 2048x1586 !!! pozdrawiam i wytykajcie błędy ! :)
Napisano 28 Wrzesień 200519 l noo widze ze poly pimper sie nam szykuje :> pokaz siatke lp i hp pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200519 l uhuhu, każde ramie inaczej zrobione :) a w takich wypadkach, gdy ilość ramion jest równa ilości śrób (czyli tak jak u ciebie) najlepiej zrobić tylko jedno ramie a potem je skopiować, teraz tylko niepotrzebnie się narobiłeś :) pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Wow^_^ tez zauwazylem ze sporo pracy w to wladowales :) A tak pozaty to ja widze tutaj 6 ramion i 5 srob. Pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200519 l loozack--> dopiero teraz zauwazylem ze kade ramie robione inaczej :D i racja jest 6 ramion 5 srob ale na http://www.onnovanbraam.com jest tutek pokazujacy jak zrobic wlasnie to kopiujac :)
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Autor o co wam chodzi z tymi srubami ? w orginalnej feldze enkei do evo 8 jest dokladnie 6 ramion i 5 srob takze wydaje mi sie ze wszystko wporządku, a z tym kopiowaniem 1 ramienia by bylo jeszcze raz tyle zabawy co mialem z tym, więc moim zdaniem moj sposob byl w tym wypadku najlepszy :) ponizej zdjecie felgi zeby nie bylo nieporozumien ;) http://img262.imageshack.us/img262/8171/untitled1copyjasd8vg.jpg pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200519 l mogłeś zrobić 1 ramie skopiować a potem śróby robić taki spodób byłby najlepszy i najszybszy ps. Loozack ile palców widzisz V :D
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Autor ale co zle wyszlo ? robic na nowo ? :> mysle ze nie liczy sie jak sie zrobilo tylko jak wyszlo :)
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Wyszlo bardzo pieknie ^^', gdyby moja felga w najblizszym czasie wyszla chodz w polowie taka ladna to bym sie naprawde cieszyl ^^' Czekam z niecierpliwoscia na udate karoseri, nio i jeszcze obwlecz ta felge w jakasfajna opone :)
Napisano 28 Wrzesień 200519 l (...) ps. Loozack ile palców widzisz V :D eee... 3? :D oj starzeje się, starzeje... a już na pewno głupieje :)
Napisano 30 Wrzesień 200519 l Autor no i jest mniej wiecej wyglad całego koła na dziś :) oczywiscie beda poprawki ale na razie mam dosc .. pozdrawiam :)
Napisano 30 Wrzesień 200519 l Autor zaraz wrzuce render z innej strony z orginalem bieznika tylko skonczy mi mks skanowac dysk ;) edit:
Napisano 30 Wrzesień 200519 l bieżnik jak bieżnik nie wiem co ty kome tam widziesz złego - może dlatego że komkurencja ;) qba bardzo fajnie - na jakim sprzęcie to machasz bo pewno poly troche ma.
Napisano 30 Wrzesień 200519 l Bradzo bardzo ladnie ^_^.Co prawda troche kanciato wygladaja te dluge skosne elementy bierznia, ale no juz nie wiem w jakim stopniu pragniesz zachowac zgodnosc z oryginalem, w koncu jak dasz na to mterial to bedzie to wszystko wygladac bardzo rzeczywiscie.
Napisano 30 Wrzesień 200519 l Autor hindus : athlon 1900+ XP, 1024DDR , gf fx 5700 , ogolnie złom i dzieki za komentarz :) Konras : wlasnie chce zachowac jak najwieksza zgodnosc z orginalem i bierznik bedzie jeszcze poprawiany, a ze kanciasto to z wiekszej odleglosci nei bedzie widac :) dzięki hkropinski: dzieki :) kome: no powiedzmy :) jeszcze bedzie trzeba popoprawiac bo to na razie wersja beta oponki :D
Napisano 16 Październik 200519 l Aaaaaa!! :p To nie fair, ja sie stesknilem za tym watkiem a ludzie zagrzebali go juz gdzies gleboko w forum ^^'. Pokazalbys cos wiecej .qba., sam mowiles ze masz troche wiecej zrobione niz na renderach :>
Napisano 17 Październik 200519 l Autor aktualnie skasowalem cały tyl i pol dachu ... jak ma byc idealnie to idealnie :) pozdrawiam
Napisano 18 Październik 200519 l tak trzymaj .:qba:., tak trzymaj! ma być super, choćby trzeba było palić wioski, gwałcić bydło i odjeżdzać na kobietach!
Napisano 18 Październik 200519 l Eh sprośne chłopaki!!! Jak wy tak możecie???!!!.:Qba:. bardzo fajnie Ci wychodzi samochód i nie wiem na serio jak Ty to robisz!!! W każdym razie życzę powodzenia ;) Ps. Co wy macie do bydła???!!! Bydło też człowiek.
Napisano 21 Październik 200519 l Nie martwcie się .:qba:. skończy te autko już moja w tym głowa więc dajcie mu narazie spokój:P (pochłonęła go bitwa)
Napisano 21 Październik 200519 l Autor nie tylko bitwa ale szkola ... w tym tygodniu nie mialem zycia :| pozdrawiam wszystkich kibicow :)
Napisano 15 Grudzień 200519 l Autor !!!!! znalazlem jakis save z lancera na plytce (po awarii dysku) i postanowilem sie pobawic lakierkiem (1wszy lakier zrobiony przeze mnie) wersja beta (kolor tez raczej bedzie inny :) pozdrawiam
Napisano 15 Grudzień 200519 l no nie... I znowu to samo!!! Jak dla mnie to ten lakierek jest... boski :D Może to dlatego, że jestem nobem :D Ale jest i tak wyje fajnie. Pozdro Qba, a modelik jest very good :D
Napisano 15 Grudzień 200519 l Autor a mi lakier nie podchodzi :) nie umiem za bardzo studia zrobic , ale zrobie render w pejzarzu to zobaczymy jak sie lakierek spisuje :) pozdrawiam
Napisano 15 Grudzień 200519 l no modelik jest wypass ! A co do lakieru to zgodze sie z nielotem cos niebardzo ;) A sprawdz to moze sie przyda do lakieru: http://67.15.36.49/team/Tutorials/Seat%20Leon/seat03.asp powodzenia !
Napisano 15 Grudzień 200519 l QBA => Nie słuchaj tych hipoktytow (chłopcy nie obrażajcie się na mnie bo jestem strasznie podekscytowany tym wspaniałym według mnie renderem). Model jest i tak fajny. Popraw co uważasz, że jest złe i daj kolejnego rendera na forum.