Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 56,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

jajowate ? dzieki za repost kome ;) jakos nikt sie nie garnie zeby komentowac i wymieniac bledy:) poprawilem i teraz to wyglada tak

untitled2copy29gw.jpg

3mcie sie ;)

Napisano

uhuhu, każde ramie inaczej zrobione :) a w takich wypadkach, gdy ilość ramion jest równa ilości śrób (czyli tak jak u ciebie) najlepiej zrobić tylko jedno ramie a potem je skopiować, teraz tylko niepotrzebnie się narobiłeś :)

pozdrawiam

Napisano

Wow^_^ tez zauwazylem ze sporo pracy w to wladowales :) A tak pozaty to ja widze tutaj 6 ramion i 5 srob. Pozdrawiam

Napisano

Konkurencja nie spi. :)

Jak juz ci mowilem, jest super.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

o co wam chodzi z tymi srubami ? w orginalnej feldze enkei do evo 8 jest dokladnie 6 ramion i 5 srob takze wydaje mi sie ze wszystko wporządku, a z tym kopiowaniem 1 ramienia by bylo jeszcze raz tyle zabawy co mialem z tym, więc moim zdaniem moj sposob byl w tym wypadku najlepszy :)

ponizej zdjecie felgi zeby nie bylo nieporozumien ;)

http://img262.imageshack.us/img262/8171/untitled1copyjasd8vg.jpg

pozdrawiam

Napisano

mogłeś zrobić 1 ramie skopiować a potem śróby robić taki spodób byłby najlepszy i najszybszy

ps. Loozack ile palców widzisz V :D

Napisano

Wyszlo bardzo pieknie ^^', gdyby moja felga w najblizszym czasie wyszla chodz w polowie taka ladna to bym sie naprawde cieszyl ^^' Czekam z niecierpliwoscia na udate karoseri, nio i jeszcze obwlecz ta felge w jakasfajna opone :)

Napisano
(...)

ps. Loozack ile palców widzisz V :D

eee... 3? :D oj starzeje się, starzeje... a już na pewno głupieje :)

Napisano
  • Autor

100vl.jpg

no i jest mniej wiecej wyglad całego koła na dziś :) oczywiscie beda poprawki ale na razie mam dosc .. pozdrawiam :)

Napisano

bieżnik jak bieżnik nie wiem co ty kome tam widziesz złego - może dlatego że komkurencja ;) qba bardzo fajnie - na jakim sprzęcie to machasz bo pewno poly troche ma.

Napisano

Bradzo bardzo ladnie ^_^.Co prawda troche kanciato wygladaja te dluge skosne elementy bierznia, ale no juz nie wiem w jakim stopniu pragniesz zachowac zgodnosc z oryginalem, w koncu jak dasz na to mterial to bedzie to wszystko wygladac bardzo rzeczywiscie.

Napisano
  • Autor

hindus : athlon 1900+ XP, 1024DDR , gf fx 5700 , ogolnie złom i dzieki za komentarz :)

Konras : wlasnie chce zachowac jak najwieksza zgodnosc z orginalem i bierznik bedzie jeszcze poprawiany, a ze kanciasto to z wiekszej odleglosci nei bedzie widac :) dzięki

hkropinski: dzieki :)

kome: no powiedzmy :) jeszcze bedzie trzeba popoprawiac bo to na razie wersja beta oponki :D

Napisano

BArdzo podoba mi sie twój modeling. Czysto i schludnie. tak trzymaj

Napisano

Aaaaaa!! :p To nie fair, ja sie stesknilem za tym watkiem a ludzie zagrzebali go juz gdzies gleboko w forum ^^'. Pokazalbys cos wiecej .qba., sam mowiles ze masz troche wiecej zrobione niz na renderach :>

Napisano

tak trzymaj .:qba:., tak trzymaj! ma być super, choćby trzeba było palić wioski, gwałcić bydło i odjeżdzać na kobietach!

Napisano

Dobre rady, ale .:qba:.... nie gwalc bydla. ;)

Napisano

Eh sprośne chłopaki!!! Jak wy tak możecie???!!!.:Qba:. bardzo fajnie Ci wychodzi samochód i nie wiem na serio jak Ty to robisz!!! W każdym razie życzę powodzenia ;)

Ps. Co wy macie do bydła???!!! Bydło też człowiek.

Napisano

Nie martwcie się .:qba:. skończy te autko już moja w tym głowa więc dajcie mu narazie spokój:P (pochłonęła go bitwa)

Napisano
  • Autor

!!!!! znalazlem jakis save z lancera na plytce (po awarii dysku)

i postanowilem sie pobawic lakierkiem

(1wszy lakier zrobiony przeze mnie)

lakier26aj.jpg

wersja beta (kolor tez raczej bedzie inny :)

pozdrawiam

Napisano

no nie... I znowu to samo!!!

Jak dla mnie to ten lakierek jest... boski :D Może to dlatego, że jestem nobem :D Ale jest i tak wyje fajnie. Pozdro Qba, a modelik jest very good :D

Napisano
  • Autor
a mi lakier nie podchodzi :)

nie umiem za bardzo studia zrobic , ale zrobie render w pejzarzu to zobaczymy jak sie lakierek spisuje :)

pozdrawiam

Napisano

QBA => Nie słuchaj tych hipoktytow (chłopcy nie obrażajcie się na mnie bo jestem strasznie podekscytowany tym wspaniałym według mnie renderem). Model jest i tak fajny. Popraw co uważasz, że jest złe i daj kolejnego rendera na forum.