polka dot Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 technicznie ql ale z odwzorowaniem gorzej, za bardzo oragle te ramiona, troche jajkowate :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 jajowate ? dzieki za repost kome ;) jakos nikt sie nie garnie zeby komentowac i wymieniac bledy:) poprawilem i teraz to wyglada tak 3mcie sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 no problem teraz lepiej ale w rogach kolo konca felgi tez jest jajowato, wiesz gdzie D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 tak wiem zauwazylem to wczesniej ;] dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 mi się podoba ale ja się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Dobrze jest - bylo gorzej i chwalili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Felga bardzo fajna model tez. Wyglada super;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 jeżeli to są twoje początki... to masz nowego fana, hehe pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 dzieki wielkie Loozack :) update WERSJA 2048x1586 !!! pozdrawiam i wytykajcie błędy ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 noo widze ze poly pimper sie nam szykuje :> pokaz siatke lp i hp pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 prosze Cie bardzo kome ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nice nice nawet very nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 uhuhu, każde ramie inaczej zrobione :) a w takich wypadkach, gdy ilość ramion jest równa ilości śrób (czyli tak jak u ciebie) najlepiej zrobić tylko jedno ramie a potem je skopiować, teraz tylko niepotrzebnie się narobiłeś :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Wow^_^ tez zauwazylem ze sporo pracy w to wladowales :) A tak pozaty to ja widze tutaj 6 ramion i 5 srob. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 loozack--> dopiero teraz zauwazylem ze kade ramie robione inaczej :D i racja jest 6 ramion 5 srob ale na http://www.onnovanbraam.com jest tutek pokazujacy jak zrobic wlasnie to kopiujac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Konkurencja nie spi. :) Jak juz ci mowilem, jest super. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 o co wam chodzi z tymi srubami ? w orginalnej feldze enkei do evo 8 jest dokladnie 6 ramion i 5 srob takze wydaje mi sie ze wszystko wporządku, a z tym kopiowaniem 1 ramienia by bylo jeszcze raz tyle zabawy co mialem z tym, więc moim zdaniem moj sposob byl w tym wypadku najlepszy :) ponizej zdjecie felgi zeby nie bylo nieporozumien ;) http://img262.imageshack.us/img262/8171/untitled1copyjasd8vg.jpg pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 mogłeś zrobić 1 ramie skopiować a potem śróby robić taki spodób byłby najlepszy i najszybszy ps. Loozack ile palców widzisz V :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ale co zle wyszlo ? robic na nowo ? :> mysle ze nie liczy sie jak sie zrobilo tylko jak wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Wyszlo bardzo pieknie ^^', gdyby moja felga w najblizszym czasie wyszla chodz w polowie taka ladna to bym sie naprawde cieszyl ^^' Czekam z niecierpliwoscia na udate karoseri, nio i jeszcze obwlecz ta felge w jakasfajna opone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 (...) ps. Loozack ile palców widzisz V :D eee... 3? :D oj starzeje się, starzeje... a już na pewno głupieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 no i jest mniej wiecej wyglad całego koła na dziś :) oczywiscie beda poprawki ale na razie mam dosc .. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 modeling bardzo ladny ale sam bieznik jakis dziwny :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 zaraz wrzuce render z innej strony z orginalem bieznika tylko skonczy mi mks skanowac dysk ;) edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 bieżnik jak bieżnik nie wiem co ty kome tam widziesz złego - może dlatego że komkurencja ;) qba bardzo fajnie - na jakim sprzęcie to machasz bo pewno poly troche ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Bradzo bardzo ladnie ^_^.Co prawda troche kanciato wygladaja te dluge skosne elementy bierznia, ale no juz nie wiem w jakim stopniu pragniesz zachowac zgodnosc z oryginalem, w koncu jak dasz na to mterial to bedzie to wszystko wygladac bardzo rzeczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Dla Mnie Bierznik Jest Ok, ŁĄdnie Idzie, Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 no chyba ze tak mialo byc /referka/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 hindus : athlon 1900+ XP, 1024DDR , gf fx 5700 , ogolnie złom i dzieki za komentarz :) Konras : wlasnie chce zachowac jak najwieksza zgodnosc z orginalem i bierznik bedzie jeszcze poprawiany, a ze kanciasto to z wiekszej odleglosci nei bedzie widac :) dzięki hkropinski: dzieki :) kome: no powiedzmy :) jeszcze bedzie trzeba popoprawiac bo to na razie wersja beta oponki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 co tu duzo mowic, pieknie jest. czekam na materialki. pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 BArdzo podoba mi sie twój modeling. Czysto i schludnie. tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Aaaaaa!! :p To nie fair, ja sie stesknilem za tym watkiem a ludzie zagrzebali go juz gdzies gleboko w forum ^^'. Pokazalbys cos wiecej .qba., sam mowiles ze masz troche wiecej zrobione niz na renderach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 aktualnie skasowalem cały tyl i pol dachu ... jak ma byc idealnie to idealnie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Barbarzynca. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 tak trzymaj .:qba:., tak trzymaj! ma być super, choćby trzeba było palić wioski, gwałcić bydło i odjeżdzać na kobietach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 loozack ciekawa teoria nie da sie ukryc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Dobre rady, ale .:qba:.... nie gwalc bydla. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Październik 2005 Autor Share Napisano 18 Październik 2005 postaram sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Eh sprośne chłopaki!!! Jak wy tak możecie???!!!.:Qba:. bardzo fajnie Ci wychodzi samochód i nie wiem na serio jak Ty to robisz!!! W każdym razie życzę powodzenia ;) Ps. Co wy macie do bydła???!!! Bydło też człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 .:qba:. - co jest? Gdzie upy? Daj cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Nie martwcie się .:qba:. skończy te autko już moja w tym głowa więc dajcie mu narazie spokój:P (pochłonęła go bitwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Październik 2005 Autor Share Napisano 21 Październik 2005 nie tylko bitwa ale szkola ... w tym tygodniu nie mialem zycia :| pozdrawiam wszystkich kibicow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2005 !!!!! znalazlem jakis save z lancera na plytce (po awarii dysku) i postanowilem sie pobawic lakierkiem (1wszy lakier zrobiony przeze mnie) wersja beta (kolor tez raczej bedzie inny :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 no nie... I znowu to samo!!! Jak dla mnie to ten lakierek jest... boski :D Może to dlatego, że jestem nobem :D Ale jest i tak wyje fajnie. Pozdro Qba, a modelik jest very good :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Ja pier.... To jest po prostu super. Daj jakieś inne renderki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 a mi lakier nie podchodzi :) modelik b. ladny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2005 a mi lakier nie podchodzi :) nie umiem za bardzo studia zrobic , ale zrobie render w pejzarzu to zobaczymy jak sie lakierek spisuje :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 no modelik jest wypass ! A co do lakieru to zgodze sie z nielotem cos niebardzo ;) A sprawdz to moze sie przyda do lakieru: http://67.15.36.49/team/Tutorials/Seat%20Leon/seat03.asp powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 QBA => Nie słuchaj tych hipoktytow (chłopcy nie obrażajcie się na mnie bo jestem strasznie podekscytowany tym wspaniałym według mnie renderem). Model jest i tak fajny. Popraw co uważasz, że jest złe i daj kolejnego rendera na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 że niby oni są dwulicowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi