ReflectVision Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 nie podoba mi sie ten beton w lazience :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 boże jak Ty płytko myślisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 wlasnie jest kozacki , bo inny, totalny odjazd, a nie monotonne kafelki :) sluchajcie sie starego architekta , wiem co mowie ... / tylko brak mi czegos miedzy podloga a sciana.. ale RA licze na ciebie :) i mam nadzieje ze wiesz co robisz :P pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 hieh, .:qba:., kwestia gustu. Szanuje twoja opinie. :) Testow ciag dalszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 http://www.rieder.cc/(ioaehyuv5iaifjrb0fsjog45)/upload/img/%7B7X0UM-RUOMB-KVZYM%7D-burghausen+10.jpg tu np nie ma listw a sciany są betonowe :D RA Wiesz chyba troche woda by sie wylewala:P Mysle ze (o ile tam tego juz nie ma) to przydal by sie delikatny skos (taaaaaki tyci tyci) do wewnatrz, splyw wody rozwiazal bym jakas kratka (jakimis gestymi zeberkami) w dolnym rogu. No ale to chyba za duzo rozkminiania:) BTW: Śliczności :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 Spadek jest, tylko go prawie nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7gaga Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 moja uwaga jest tylko taka ze jak beton to beton, bez kolorowania go-ten zolty brzydki;). ale jak chcesz a jak sam potem piszesz ze sciana betonowa jedna wystarczy to moze jdnak inny material tam wrzuc;) listwy-nie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 Narazie jest jak jest. Betonowa lazienka przytlacza. Moze pozniej cos z tym pokombinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 A ja sobie cichutko renderuje, nic nie mowie, nie przeszkadzam nikomu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 moglbys troche filetow pododawac na krawedzie (jezeli mozna) bo troszeczke za ostro :D ogolnie b. fajjnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 Sysko bedzie, sysko. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 nie wiem ale imo proporcje leżą :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 czy ja wiem-moze takie wrażenie bo ta łazienka jest chyba wyższa niz 2,5m? btw: hindus co to jest kill the vertex bo ja chyba nie w temacie... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 MaGuu - poczekaj do terminu około 10.10 :) wtedy będziesz w temacie. http://WWW.KILLTHEVERTEX.COM - soon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Proporcje wcale nie leza. Zostales hindus omamiony przez pomieszczenie o wysokosci 260cm. I nie mam zamiaru go obnizac. 10.10 to w przyszlym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 w tym roku juz za pare dni :] co do proporcji to niech ci będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 nie przeglądałem wszystkiego ale widze że połądniało tu;] a dokąłdniej czwartek, 10 listopada 2005 (mamy nadzieje ze nie będzie obsówy;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 A, czyli 10.11. :) To czekam niecierpliwie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 ja tez mam taka nadzieje ale jak narazie wszystk ona to wskazuje :) sa chwilowe przejscia ale powinno sie udac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Wykosztowaliscie sie na domene .com? fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 no jeszcze żesmy się nie wykosztowali ;] btw pokaż screen z porta taki z góry bez dachu chce zobaczyć ogół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 A masz, prosze ja ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 ta sfera to do skylighta czy nieba? umywalka pewnie tyle poly że żal dupe ściska, nie no fajnie sobie poradziłeś spodziewłem się większego burdelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 hejka all. na poczatek stwierdzenie, ze fajnie te wasze pracki wygladają, jest co oglądać, tylko szkoda ze rzadku upgrady :) podoba mi sie bardzo klimacik w łazience RA i apropos takie pytanko: jak robiłeś szader tego betoniku?? czy to zwykły bump czy vraydisp...mode?? Super to wyszło:) PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 AGmakonts Odnosnie umywalki, hmm, tak bywa z modelami z Rhino. :) dyonizoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 no właśnie, rhino dlatego powracam do poly już nawet głośniki w maxie robie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 heh, i tak w Rhino robienie tego typu rzeczy idzie zdecydowanie sprawniej. :) A tu tak dla zabawy... 8h. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Testing, testing, 1, 2, 3... Ten beton na pierwszym obrazku jeszcze bedzie dopracowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 tu gdzie jest cień muszli podłoga wygląda jak by była mokra - czyżby kibel przeciekał ? :D fajne lampiszony-nie za duże one toz one maja z 20 cm średnicy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Dokladnie 20cm. :) Nawet jak sa za duze, to i tak zostana. ;) Nie chce mi sie kombinowac z innymi ies'ami. :) Wrazenie mokrej podlogi moze jest dlatego, ze ona odbija troche otoczenie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 a jak zrobiłes tak kozackie wnętrze tych lampeczek ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Sikret moj. Ale to jest dziecinnie proste. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 połowki sphere'ow bez smootha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Tak (mniej wiecej), ale MaGuu ma chyba na mysli material. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 tak mam na myśli materiał ale coś czuje ze się nie podzielisz:P - spoko rozumiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 cholera ja całkiem zapomniałem o bitwie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Noo, a miales cos dac. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7gaga Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 mniej zoltego i od razu jakos to wyglada, Ra;) troche za bardzo ''pobgryzana''ta scianka ,szczegolnie na dole, bo niby jakim cudem moze sie tam cos uszkodzic? lustro niezdecydowane. albo waskie odbijajace sama twarz albo jeszcze wieksze. i z tymi lampkami to racja ze wielkie...jak chces zduze to chyba nie takie w sufiecie bo dziwnie wygladaja... ps. dzieki za uwagi u mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 heh, lampki... zmniejsze, zmniejsze. :) Lustro, masz racje, ale narazie nie mam pomyslu na nie. Scianka juz jest troche "poprawiona". :) PS: Nie ma za co. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 witam, po dłuzszej przerwie, z powodu spie*$#@!& sie mojej sceny musiałem zrobic coś nowego. Scena przedstawia bar/lokal, cos w tym rodzaju. soft: 3ds max, vray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Nareszcie ktos sie pojawil. :) Zrob moze jakiegos szybkiego renderka z GI. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Ołłł jea :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 jest renderek, ale to taki na szybciora, oświetlenie juz chyba zostanie takie na stałe :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7gaga Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 cos te balustrady (z piecioma poziomymi ) grubasne rurki maja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 JunioR ładnie bo podchodzi pod sterylne ;) ale nei wiem jak reszta to odbierze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 dzięki Hindus, tylko, że jak zwykle mam problem z materiałami, zupełnie nie mam pomysłu, moze ktos podsunie jakies sugestie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Beton, beton i jeszcze raz beton. ;) Ladne swiatlo, ale dodaj troche ciepla do sceny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 no to beton będzie, bo innego pomysłu nie mam. aha, sorry za render ale to tak na speedzie leciało, ze nie zmieniałem ustawień :/ pierwsza próba texturek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Wedlug mnie na tej kolumnie lepiej nie dawac tego bump'a. Ale ogolnie fajnie, mimo ze niewiele. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 wydaje mi się że tiling tego betonu jest nieco za mały. Sprawia wrażenie makiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi