Napisano 4 Listopad 200519 l wlasnie jest kozacki , bo inny, totalny odjazd, a nie monotonne kafelki :) sluchajcie sie starego architekta , wiem co mowie ... / tylko brak mi czegos miedzy podloga a sciana.. ale RA licze na ciebie :) i mam nadzieje ze wiesz co robisz :P pozdro :)
Napisano 4 Listopad 200519 l Autor hieh, .:qba:., kwestia gustu. Szanuje twoja opinie. :) Testow ciag dalszy:
Napisano 5 Listopad 200519 l http://www.rieder.cc/(ioaehyuv5iaifjrb0fsjog45)/upload/img/%7B7X0UM-RUOMB-KVZYM%7D-burghausen+10.jpg tu np nie ma listw a sciany są betonowe :D RA Wiesz chyba troche woda by sie wylewala:P Mysle ze (o ile tam tego juz nie ma) to przydal by sie delikatny skos (taaaaaki tyci tyci) do wewnatrz, splyw wody rozwiazal bym jakas kratka (jakimis gestymi zeberkami) w dolnym rogu. No ale to chyba za duzo rozkminiania:) BTW: Śliczności :P
Napisano 5 Listopad 200519 l moja uwaga jest tylko taka ze jak beton to beton, bez kolorowania go-ten zolty brzydki;). ale jak chcesz a jak sam potem piszesz ze sciana betonowa jedna wystarczy to moze jdnak inny material tam wrzuc;) listwy-nie!:)
Napisano 5 Listopad 200519 l Autor Narazie jest jak jest. Betonowa lazienka przytlacza. Moze pozniej cos z tym pokombinuje.
Napisano 7 Listopad 200519 l Autor A ja sobie cichutko renderuje, nic nie mowie, nie przeszkadzam nikomu...
Napisano 7 Listopad 200519 l moglbys troche filetow pododawac na krawedzie (jezeli mozna) bo troszeczke za ostro :D ogolnie b. fajjnie pozdro
Napisano 7 Listopad 200519 l czy ja wiem-moze takie wrażenie bo ta łazienka jest chyba wyższa niz 2,5m? btw: hindus co to jest kill the vertex bo ja chyba nie w temacie... :/
Napisano 8 Listopad 200519 l MaGuu - poczekaj do terminu około 10.10 :) wtedy będziesz w temacie. http://WWW.KILLTHEVERTEX.COM - soon
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor Proporcje wcale nie leza. Zostales hindus omamiony przez pomieszczenie o wysokosci 260cm. I nie mam zamiaru go obnizac. 10.10 to w przyszlym roku?
Napisano 8 Listopad 200519 l nie przeglądałem wszystkiego ale widze że połądniało tu;] a dokąłdniej czwartek, 10 listopada 2005 (mamy nadzieje ze nie będzie obsówy;) )
Napisano 8 Listopad 200519 l ja tez mam taka nadzieje ale jak narazie wszystk ona to wskazuje :) sa chwilowe przejscia ale powinno sie udac.
Napisano 8 Listopad 200519 l no jeszcze żesmy się nie wykosztowali ;] btw pokaż screen z porta taki z góry bez dachu chce zobaczyć ogół
Napisano 8 Listopad 200519 l ta sfera to do skylighta czy nieba? umywalka pewnie tyle poly że żal dupe ściska, nie no fajnie sobie poradziłeś spodziewłem się większego burdelu
Napisano 8 Listopad 200519 l hejka all. na poczatek stwierdzenie, ze fajnie te wasze pracki wygladają, jest co oglądać, tylko szkoda ze rzadku upgrady :) podoba mi sie bardzo klimacik w łazience RA i apropos takie pytanko: jak robiłeś szader tego betoniku?? czy to zwykły bump czy vraydisp...mode?? Super to wyszło:) PoZdRo
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor AGmakonts Odnosnie umywalki, hmm, tak bywa z modelami z Rhino. :) dyonizoss
Napisano 9 Listopad 200519 l no właśnie, rhino dlatego powracam do poly już nawet głośniki w maxie robie:P
Napisano 9 Listopad 200519 l Autor heh, i tak w Rhino robienie tego typu rzeczy idzie zdecydowanie sprawniej. :) A tu tak dla zabawy... 8h. ;)
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor Testing, testing, 1, 2, 3... Ten beton na pierwszym obrazku jeszcze bedzie dopracowany.
Napisano 11 Listopad 200519 l tu gdzie jest cień muszli podłoga wygląda jak by była mokra - czyżby kibel przeciekał ? :D fajne lampiszony-nie za duże one toz one maja z 20 cm średnicy...?
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor Dokladnie 20cm. :) Nawet jak sa za duze, to i tak zostana. ;) Nie chce mi sie kombinowac z innymi ies'ami. :) Wrazenie mokrej podlogi moze jest dlatego, ze ona odbija troche otoczenie. ;)
Napisano 11 Listopad 200519 l tak mam na myśli materiał ale coś czuje ze się nie podzielisz:P - spoko rozumiem :]
Napisano 13 Listopad 200519 l mniej zoltego i od razu jakos to wyglada, Ra;) troche za bardzo ''pobgryzana''ta scianka ,szczegolnie na dole, bo niby jakim cudem moze sie tam cos uszkodzic? lustro niezdecydowane. albo waskie odbijajace sama twarz albo jeszcze wieksze. i z tymi lampkami to racja ze wielkie...jak chces zduze to chyba nie takie w sufiecie bo dziwnie wygladaja... ps. dzieki za uwagi u mnie;)
Napisano 13 Listopad 200519 l Autor heh, lampki... zmniejsze, zmniejsze. :) Lustro, masz racje, ale narazie nie mam pomyslu na nie. Scianka juz jest troche "poprawiona". :) PS: Nie ma za co. :)
Napisano 14 Listopad 200519 l witam, po dłuzszej przerwie, z powodu spie*$#@!& sie mojej sceny musiałem zrobic coś nowego. Scena przedstawia bar/lokal, cos w tym rodzaju. soft: 3ds max, vray.
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor Nareszcie ktos sie pojawil. :) Zrob moze jakiegos szybkiego renderka z GI. :)
Napisano 14 Listopad 200519 l jest renderek, ale to taki na szybciora, oświetlenie juz chyba zostanie takie na stałe :p
Napisano 14 Listopad 200519 l JunioR ładnie bo podchodzi pod sterylne ;) ale nei wiem jak reszta to odbierze ;)
Napisano 14 Listopad 200519 l dzięki Hindus, tylko, że jak zwykle mam problem z materiałami, zupełnie nie mam pomysłu, moze ktos podsunie jakies sugestie :D
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor Beton, beton i jeszcze raz beton. ;) Ladne swiatlo, ale dodaj troche ciepla do sceny. :)
Napisano 14 Listopad 200519 l no to beton będzie, bo innego pomysłu nie mam. aha, sorry za render ale to tak na speedzie leciało, ze nie zmieniałem ustawień :/ pierwsza próba texturek:
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor Wedlug mnie na tej kolumnie lepiej nie dawac tego bump'a. Ale ogolnie fajnie, mimo ze niewiele. ;)
Napisano 14 Listopad 200519 l wydaje mi się że tiling tego betonu jest nieco za mały. Sprawia wrażenie makiety.