SoAd Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 To juz moj drugi samochod. pierwszy zostal poprostu wdeptany w ziemie wiec postanowilem sie poprawic. wszelkie sugestie mile widziane. podpowiedzi tez hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 aha.te rendery sa robione w scanline troche na szybko takze jakosc nie jest najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 czarny lepszy tylko nie wiem czemu wylada jakby był na jakichśdziwnych resorach :] siatka prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 ładny ładny, tez prosze o siatke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 no spoko nawet, dorob wystajacy silnik z przodu i bedzie git. Aha przydaloby sie z dziebka rozjasnic opony, bo chyba na maxa dales ten czarny kolor:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 wózek niezły ma chyba neony bo na pierwszym renderze pod nim niema cienia. Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 eeee oco chodzi z tymi resorami??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 witam całkiem fajna pracka:) ale dla mnie za wysoko od ziemi pownien mieć niższe zawieszenie. Dołanczam foto pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Ładny modelik, trochę chyba blacha pogięta na bokach, ale może to odbicia się tak układają, dawaj siatkę :) Też teraz robię mustanga (boss 302) w domowym zaciszu, postanowiłem nie dawać do WiP'a (żeby nie zapeszyć :D ) a do finału jeszcze trochę więc będę bacznie obserwował Twoje postępy :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 To chyba nowy nieznany mi do tąd mustang ???????Zwałaszcza z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 mocno niezgodny zorginałem .... pewnie dlatego że mocno trzymałeś się blueprintów które są tragiczne :( porównaj swojego ze zdjęciem zamieszczonym przez luki16 - całkiem inny samochód :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 przetloczenie z boku idzie pod zbyt duzym skosem, za wysoko zawieszony i opony za grube OT Vorek dawaj WIP-a, tez mialem robic boss ale nie bluprintow jakbys cos mial i moglbys mi przeslac bylbym wdzieczny ([email protected]), a tak wogole to masz ciezkie zadanie ty i soad bo takiego mustanga jak odwali batou ciezko bedzie przebic KONIEC OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiktor Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 e tam ja takiego mustanga widziałem, mi by się wszystko podobało, gdyby nie zawieszenie, jak znajdę większe zdjęcie, to pokaże, jak musi wyglądać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Samochód wsumie jest ok tylko te koła... są z deka za wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 A mi sie bardzo podoba i jestem za słaby aby dojrzeć błedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Model niezły, tylko miejsca styku karoseri są troszkę zbyt obłe. Hmm.... ciekawe co na to Batou - czy ktoś zrobi lepszego mustanga (Mustang jak Mustang, ale cała jego scena jest ql :) niż on?? :> :) Taaaaak, to prowokacja, a co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Nie no musanga batou nikt nie przebije (calej sceny)!! Mam nadzieje ze ktos dal sie sprowokowac:P Te kola rzeczewiscie jakies takie duze.. i lakier fuuj.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 zajme sie tym a na razie update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 o to siateczki troche czasu minelo ale mam problemy z dostepem do netu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 i render jak nie bedziecie mogli otworzyc to uzyjcie internet explorera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 qrde. baaardzo podoba mi sie to autko w oryginale, w twoim wykonaniu również. kawał dobrej roboty ( autko nie nalezy do najprostszych). jedynie do czego mógłbym sie doczepic to "rowki" przy dzwiach, ciut za szerokie(moge sie mylić) ale i tak jest super. heyah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 no teraz pozamiatales ! super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 wlasnie widzialem mustanga batou eee i istny szok przezylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Ładnie, naprawdę ładnie :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Nom ostatni render bardzo ładny, chociaz cos z szyba u gory jest nie tak :| ale niewiem, moze tak ma byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 noooo coraz lepiej:) według mnie za ciemne szyby truszke:) siateczka ładna:) ogulnie super 3maj tak dalej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gooch Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Moje wymarzone auto, ta poprawiona wersja bardzo ladna. Szkoda że nie oge sobie pozwolic na taką brykę :( (różne modele palą od 19 do40 litrów, a gazu w takim aucie nie bede przecież zakladal bo to obraza...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 bardzo ladne. fajne autko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 popraw przedni zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Ostatni renderek git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Ta zgadzam sie pieknie wyglada na ostatnim, lekkie poprawki i wyladuje u mnie na tapecie :) Zaden to zaszczyt ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 przypomina mi jeden z samochodów z Szybcy i wściekli... Bardzo dobre wykonanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 mam pytanie jak zrobic material szyby do mentala tak zeby moglo sie w nim cos odbijac ale zeby nie dzialal jak szklo powiekszajace tzn nie "wyginal" mi wnetrza samochodu. Widzicie polowe przedniej szyby zjmuje przednie siedzenie. teraz material jest raytraced. jak zrobie standard to nie znieksztalca tego co za szyba, ale tez nie moze nic odbijac. Ale nakrecilem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Hej na prawde nikt tego nie wie??? I jeszcze cos przy wiekszosci renderow w mentalu wyskakuje blad cannot free memory o co chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Jeśli chodzi o szybkę to zmniejsz Index of Refraction (albo zwiększ, zawsze mi się to myli :D ) Tak czy inaczej tym parametrem osiągniesz to co chcesz. Jeśli chodzi o błąd to albo masz ustawioną za małą pamięć wirtualną albo za mało miejsca na dysku (jeżeli zapisujesz photon czy FG mapę) tak mi się wydaje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 nawet fajnie, modelik nie razi błędami, ale tekstury bym troszkę dopracował, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Juz probowalem majstrowac z index of refraction tez wygina tyle ze inaczej. W windowsie mam ustawiony limit pamieci wirtualnej 3000 mb i 2700 w rendererze a on przy 1.26 gb wyswietla blad. na dysku mam 27 gb wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 super, niewidze bledow, jestes genialny, a ja nic nieumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 jutro beda update'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 No tak. walka z mentalem i IOR zakonczona. oto wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 cosik nie widać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 no probuje ale na macu jest jakos inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 o udalo sie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 i taki maly bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 naucz się używać edita :) Co do modelu to widać nieco krzywizn, głównie na bokach, lakierek fajny ale szyby wyglądają jakby lekko zmatowione (chociaż może być to wina otoczenia, wrzuć jakąś mapkę hdri :) ) Bonus paskudny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Bonus paskudny :DI to jak! :D Przyjemnie wygladaja te rendery z czarnym lakierem. Vorek wszystko napisal, wiec nie bede prawil kazan. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 A mi tam sie bardzo podoba lakierek, ładnie wyprofilowany samochód i wogóle ładnie to zrobiłeś... NIE WIEM, CZEGO ONI SIĘ CZEPIAJĄ!!! :) pozdro wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 naucz się używać edita :) Co do modelu to widać nieco krzywizn, głównie na bokach, lakierek fajny ale szyby wyglądają jakby lekko zmatowione (chociaż może być to wina otoczenia, wrzuć jakąś mapkę hdri :) ) Bonus paskudny :D Jakiego edita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Jakiego edita? taka funkcja po lewej stronie posta obok "cytuj" :) fajnie fajnie sie to prezentuje czarny fajny hehe bonus hehe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 AA a ja myslalem ze o maxa chodzi :) Postaram sie umiescic probne renderki z otoczeniem(jak bede mial dostep do neta) PS. Jak zajrzy tu ktos z moich okolic(pod avatarem) niech da znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi