Napisano 21 Sierpień 200519 l Witam wszystkich, ostatnio z braku weny twórczej postanowiłem wymodelować sobie coś co mam w pobliżu. Padło na myszkę. Wszelkie opinie i komentarze mile wiedziane. A... bym zapomniał, siatke zamieszcze najprędzej jutro.
Napisano 21 Sierpień 200519 l Fajny materiał myszki i ogólnie fajne tylko ten materiał kabelka jakiś za świecący
Napisano 21 Sierpień 200519 l na przyciskach (po bokach) przydal by sie chamfer ale i tak bardzo fajnie wyglada pozdro
Napisano 21 Sierpień 200519 l no, całkiem fajnie, tylko jakieś światełko może konkretniejsze by się przydało... Pozdrawiam
Napisano 21 Sierpień 200519 l to tu jest material jakis???:) hemmm nie no calkiem fana tylko rolka mi sie nie podoba jakas taka za cienka chyba troszke ale pozatym oki....
Napisano 21 Sierpień 200519 l Kabelek od myszki wychodzi zbyt "kontrastowo" i nienaturalnie z obudowy. Poza tym - przyzwoicie. :)
Napisano 22 Sierpień 200519 l Wygląda jak myszka, i pewnie to myszka :) Dość kopozycja i materiały oczywiście jak na myszke :P (może by jej siakieś futrzaste uszy i pyszczek dorobić to by miała czym ser sobie podgryzać :D ) Pozdro
Napisano 22 Sierpień 200519 l ogolnie fajnie, ale: 1: rolka wydaje sie miec grubosc monety jak nie mniej. 2: material, wyglada jak metal (odbicie, polysk), nie sadze by to bylo standardowym materialem na myszki, no chyba, ze taki masz to sorry:)
Napisano 24 Sierpień 200519 l Myszka fajna tylko tak jak wspomniano wyżej... materiał kabla jest za błyszczący, przyciski są za bardzo zaokrąglone, a rolka za ostra :] Po za tym wszystko gra. pozdrawiam