MaggeM Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Witam szanownych gameartowcow :) Powrocilem z mrocznych krain pewnego przepelnionego magia swiata..i mam nowe bronie (szczerze mowiac to zapomnialem ich tu wrzucic wczesnej) Takie male co nieco.. Polycount: 310 Texture: 512x512 (dc) Polycount: 272 Texture: 512x512 (dc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Swietne tekstury. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 czesc, mr maggem, podtrzymuje to co powiedzialem......chodz... a, tak sie zastanawiam czy to zludzenie spowodowale czarnym tlem> bo mi sie zdaje, ze mlot emanuje swiatlem, a tarcza jest za bardzo zcieniowana na brzegach, ale olac i tak sa spoko, > przeciez wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 No co tutaj duzo mowic, klasa. A jak tam strufko?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Ta zdrufko spoko...powchodzilbym sobie jednak troche na palmy - jakos mi ich brakuje :) A co do tarczy to tak jest ciemniejsza bo jakis ork ja przypalil swa plonaca od magicznej strzaly grzywa...natomiast mlot oczywiscie magiczny jak widac po nazwie a wiec emanuje conieco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 fajny młotek tylko niezabardzo ma białe te krawędzie? tarcza elegancka, co tu dużo mówic ogólnie textury mi się podobają : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 wyglada super ! , zwlaszcza mlot ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Mlot super, fajnie sie swieci... gorzej z tarcza, jest na maxa plaska, jednolita i wedlug mnie nie ciekawa..... POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 młot bomba - fajnie wyszedl - wygląda jakby świecił - odrazu przypomniał mi się warcraft :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 No świetnie jak zwykle, gratsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Mlot pierwsza mysl WOrld of Warcraft ;) bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michajlo Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 No, dobra tekstura dobry wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Od razu przypomina mi sie Warcraft. "Ostrze mrozu jest głodneee":D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Młot wymiata, z resztą tarcza również. Chociaż mam wrażenie, że na metalowym okuciu na jej obrzeżach jakoś nie bardzo wyrenderowałeś odblaski; sprawia wrażenie falowanej co koliduje z płaskim drewnem obok. Ale poza tym świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 {odkopie sobie} Bardzo ladne teksturki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 a tytuł diggera tego miesiąca przypada niespodziewanie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 LOOOOL Knysha :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paq Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Ekstra model i rewelacyjne tekstury. Świetna robota. (Sam chciałbym mieć takie doświadczenie w 3ds max'ie....może kiedyś....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 yuhmyyy :) młotek kozaczek, ew tylko rękojeść bardziej drewniana (chyba, że to taki wowowy styl to jest ok), tarcza- rewelacyjna tex, ale faktycznie trochę białego zatarcia na krawędzi znacznie polepszyłoby efekt pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Wy powaznie? Moze byscie tak na przyszlosc zerkneli na date rozpoczecia watku .. a jest to PONAD ROK TEMU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 porasz- ooo loool, racja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Młot fajnie świeci! Za....sty jest! Ale jak on tak świeci magicznie bo nie moge tego dociec? To glow jakiś czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi