Lucas Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Oto moja ostatnia praca. Nie poświęciłem na nią zbyt dużo czasu, właściwie zaczęło się od zabawy i eksperymentu w celu stworzenia realistycznej Ziemi, później uznałem, że można z tego zrobić ciekawą pracę, więc domodelowałem czaszkę:). Enjoy. Komentarze mile widziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Powiem, że podoba mi sie, ale mogłbyś jeszcze popracowac nad plynnym przejsciem czaszki w ziemie ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 czy ja wiem....płaskie jakieś strasznie, czaszka mało anatomiczna. Trochę brakuje mi pomysłu i wykończenia porządnego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 mi się też podoba, minus to to co pisał DraB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 o tak - pracka ma nawet swój klimacik, tylko wykonanie pozostawia trochę do życzenie - czyli posty powyżej. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 jak dla mnie zaje...ty klimat. Textura ziemi spoko, tylko ta czaszka u gory mogla by plynniej przechodzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 pomysł fajny tylko czacha mogła być bardziej po lewej stronie i tworzyć jakby dopełnienie ziemi taka mroczna strona naszej planety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 pomysł fajny tylko czacha mogła być bardziej po lewej stronie i tworzyć jakby dopełnienie ziemi taka mroczna strona naszej planety taaa, ten śmieszny motyw widziałem dziesiątki razy. Od razu podstawówka się przypomina, od takich rzeczy się zaczynało - motyw czaszki działa na wyobraźnię dzieci, zwłaszcza w takim zestawieniu... cóż pomysł, delikatnie mówiąc, niezbyt nowatorski i aby nie być gołosłownym.... P.S. Lucas wiem, że takie motywy mogą wydawać się atrakcyjne, ale radziłbym ich unikać, bo narazają na śmieszność...zresztą...z tego sie wyrasta ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 no coz praca dosc prosta, a jak dla mnie ta czaszka psuje efekt kuli bo ladnie ci ona wyszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Dzięki za komentarze i uwagi. Cieszy mnie fakt, że generlanie praca poodba wam się jako całość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi