Napisano 12 Wrzesień 200519 l Oto moja ostatnia praca. Nie poświęciłem na nią zbyt dużo czasu, właściwie zaczęło się od zabawy i eksperymentu w celu stworzenia realistycznej Ziemi, później uznałem, że można z tego zrobić ciekawą pracę, więc domodelowałem czaszkę:). Enjoy. Komentarze mile widziane:)
Napisano 12 Wrzesień 200519 l Powiem, że podoba mi sie, ale mogłbyś jeszcze popracowac nad plynnym przejsciem czaszki w ziemie ;) Pozdro
Napisano 12 Wrzesień 200519 l czy ja wiem....płaskie jakieś strasznie, czaszka mało anatomiczna. Trochę brakuje mi pomysłu i wykończenia porządnego. Pozdrawiam
Napisano 12 Wrzesień 200519 l o tak - pracka ma nawet swój klimacik, tylko wykonanie pozostawia trochę do życzenie - czyli posty powyżej. pozdr
Napisano 12 Wrzesień 200519 l jak dla mnie zaje...ty klimat. Textura ziemi spoko, tylko ta czaszka u gory mogla by plynniej przechodzic.
Napisano 12 Wrzesień 200519 l pomysł fajny tylko czacha mogła być bardziej po lewej stronie i tworzyć jakby dopełnienie ziemi taka mroczna strona naszej planety
Napisano 13 Wrzesień 200519 l pomysł fajny tylko czacha mogła być bardziej po lewej stronie i tworzyć jakby dopełnienie ziemi taka mroczna strona naszej planety taaa, ten śmieszny motyw widziałem dziesiątki razy. Od razu podstawówka się przypomina, od takich rzeczy się zaczynało - motyw czaszki działa na wyobraźnię dzieci, zwłaszcza w takim zestawieniu... cóż pomysł, delikatnie mówiąc, niezbyt nowatorski i aby nie być gołosłownym.... P.S. Lucas wiem, że takie motywy mogą wydawać się atrakcyjne, ale radziłbym ich unikać, bo narazają na śmieszność...zresztą...z tego sie wyrasta ;) pozdrawiam
Napisano 13 Wrzesień 200519 l no coz praca dosc prosta, a jak dla mnie ta czaszka psuje efekt kuli bo ladnie ci ona wyszla
Napisano 14 Wrzesień 200519 l Autor Dzięki za komentarze i uwagi. Cieszy mnie fakt, że generlanie praca poodba wam się jako całość:)