Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

glob.jpg

Oto moja ostatnia praca. Nie poświęciłem na nią zbyt dużo czasu, właściwie zaczęło się od zabawy i eksperymentu w celu stworzenia realistycznej Ziemi, później uznałem, że można z tego zrobić ciekawą pracę, więc domodelowałem czaszkę:). Enjoy.

Komentarze mile widziane:)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Powiem, że podoba mi sie, ale mogłbyś jeszcze popracowac nad plynnym przejsciem czaszki w ziemie ;)

Pozdro

Napisano

czy ja wiem....płaskie jakieś strasznie, czaszka mało anatomiczna. Trochę brakuje mi pomysłu i wykończenia porządnego.

Pozdrawiam

Napisano

o tak - pracka ma nawet swój klimacik, tylko wykonanie pozostawia trochę do życzenie - czyli posty powyżej.

pozdr

Napisano

jak dla mnie zaje...ty klimat. Textura ziemi spoko, tylko ta czaszka u gory mogla by plynniej przechodzic.

Napisano

pomysł fajny tylko czacha mogła być bardziej po lewej stronie i tworzyć jakby dopełnienie ziemi taka mroczna strona naszej planety

Napisano
pomysł fajny tylko czacha mogła być bardziej po lewej stronie i tworzyć jakby dopełnienie ziemi taka mroczna strona naszej planety

taaa, ten śmieszny motyw widziałem dziesiątki razy. Od razu podstawówka się przypomina, od takich rzeczy się zaczynało - motyw czaszki działa na wyobraźnię dzieci, zwłaszcza w takim zestawieniu...

cóż pomysł, delikatnie mówiąc, niezbyt nowatorski i aby nie być gołosłownym....

P.S. Lucas wiem, że takie motywy mogą wydawać się atrakcyjne, ale radziłbym ich unikać, bo narazają na śmieszność...zresztą...z tego sie wyrasta ;)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze i uwagi. Cieszy mnie fakt, że generlanie praca poodba wam się jako całość:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności